2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhabalarr herkes iyidir inşallah...

Bayadır ara ara bakıyorum ama çokta takip edemedim neler oldu... Grip geçiren oldumu acaba diye size sorayım dedim . Bugün bi anda vurdu bana ama ilaç kullanamıyoruz emzirirken değilmiii yada varmı kullanabileceğimiz ilaç . Gözlerim bile yanıyor.

Bu yetmezmiş gibi geçen haftada kolumu kırdım alçıda şuan kızımı kucağıma bile alamıyorum . 1 ay nasıl geçecek bana :hasta::mad:

Arkadaşlar merhaba bebeğim hep eli ağzında salçadan gına geldı kıyafet yetmıyor resmen:)) diş kaşıyıcı sophie alan var mı aranızda birde uyku tulumu almam lazım ama gram fikrim yok kollukolsuz Nasıl olur alan kullanan var mı

Benim oglumda öyle önceden yumruk emiyordu şimdi parmak emiyor öğürene kadar boğazına sokuyor, zaten çok kusuyor birde salyamiz varki önlük yetistiremiyorum, yetmedi yerde devamli üst degistirmekteyiz, artık oda güçlendi masallah kıyafet degistirmek çok zor basedemiyorum bu yaramazla

Bayadır ara ara bakıyorum ama çokta takip edemedim neler oldu... Grip geçiren oldumu acaba diye size sorayım dedim . Bugün bi anda vurdu bana ama ilaç kullanamıyoruz emzirirken değilmiii yada varmı kullanabileceğimiz ilaç . Gözlerim bile yanıyor.

Bu yetmezmiş gibi geçen haftada kolumu kırdım alçıda şuan kızımı kucağıma bile alamıyorum . 1 ay nasıl geçecek bana :hasta::mad:
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilesirsin

Ben nekonun kolsuz uyku tulumundan aldim. Kalinca bir dokusu var. Kışın sadece uzun kollu citcitli badinin üzerine giydirmek yeterli olur diye düşünüyorum. Geçen hafta kampanyası vardı, 49 tl'ye düşmüştü. Havalar soğuyana kadar belki yine denk gelir indirim.
nerde kampanyadaydı canım?

Canim cok geçmiş olsun.bende geçenlerde grip oldum kızimada benden geçti dk grip ilaçları yiyebilirsin dedi ama ben yinede yemedim geçti çok şükür atlattım

Peki kızlarkanguru kullanan varmı bende düşünüyorum almayı ama sağlığa zarari varmıdır acaba

Arkadaşlar merhaba bebeğim hep eli ağzında salçadan gına geldı kıyafet yetmıyor resmen:)) diş kaşıyıcı sophie alan var mı aranızda birde uyku tulumu almam lazım ama gram fikrim yok kollukolsuz Nasıl olur alan kullanan var mı
Zürafayı bugün aldım canım. Kızım çok sevdi. Eli görevini gördü :)
Kolsuz uyku tulumu kanz aldım ben. Ama henüz yatıramadım çünkü geceleri o kadar soğuk olmadı. Kesinlikle battaniye yerine ya kalın giydirilmeli yada tulum kullanılmalı.

Ay canım çok geçmiş olsun. Grip hadi neyse bir yerde besinlerle etkisini hafifletirsin ama kol fena olmuş. Çabucak iyileşsin inş. Nasıl kırıldı?

Bugün bir arkadaşımla mevzu oldu. "Yürüteç al çok rahat edersin, oğlum onunla çabucak yürüdü hem de güvenli oldu" dedi. Ben fisher price ın melodili zebra yürüteci gibi olanlardan almak istiyorum.
Mesela bu yürüteç gibi. Güvenli mi kullanışlı mı bilmiyorum. Bilenler yorum yaparsa ben de sevinirim.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    19,2 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar evimizé geldik . Bebeğim çok huysuzlastı aglio ne olursa . Neden acaba dis mi cikaracak ki. Ağzı bol sulu ve kendini sıktırp duruyor. Öf ben ağlamayan sakin bebemé alişmistim böyle çok moral bozuyorm. Siz de de var mı dİş belirtileri

Bugün bir arkadaşımla mevzu oldu. "Yürüteç al çok rahat edersin, oğlum onunla çabucak yürüdü hem de güvenli oldu" dedi. Ben fisher price ın melodili zebra yürüteci gibi olanlardan almak istiyorum.
Daha erken değil mı 6. Ay da enazından alsak.ki zararlı dien cok

Kızlar bebeğimé su falan yani süt dışında bişi vermiyorm 4. Ay bitince hala daha su vermicem mi. 6..Ay ı mi beklemem lazim

Back