- 5 Aralık 2014
- 1.666
- 2.788
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
- #59.121
Kızlar bebeğinin çamaşırlarını kurutma makinesinde kurutan var mı? Evde kurutma mak var ama ben Bebeğe kullanmıyorum kullanan varsa önerir mi sıkıntı olur mu???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kurutma makinesine atıyorum canım genel olarak memnunum ama bazı kıyafetleri küçültüyormuş gibime geldiKızlar bebeğinin çamaşırlarını kurutma makinesinde kurutan var mı? Evde kurutma mak var ama ben Bebeğe kullanmıyorum kullanan varsa önerir mi sıkıntı olur mu???
Ben kurutma makinesine atıyorum canım genel olarak memnunum ama bazı kıyafetleri küçültüyormuş gibime geldi
Bence dışarda havalanması lazım ben kışın bile içeri çamaşır asmamKızlar bebeğinin çamaşırlarını kurutma makinesinde kurutan var mı? Evde kurutma mak var ama ben Bebeğe kullanmıyorum kullanan varsa önerir mi sıkıntı olur mu???
Ayyy hiç sormayın kızımın totosundan tutun çocuk daraldikca burnundan bile oluyor ağzını yaliyor kaynana çocuğun suratı hep tükürük nasıl opmedir bu ya ???!!! Birde erken doğdu eşim ben opsem öpme hafize der anasına ailesine laf edemiyo ben öpme desem sanane seninmi benim diyo küçük gorumcenin var allahım yüzünü yıkamadan opuyor kaynana elini ağzına soktu geçen ya naocami şaşırdım.. eşim ses etmiyor ben kendi ailme söylüyorum abimde sigara içip opuyor napim dayanamıyorum diyor valla çok anlayışsız insanlar özellikle kayinvalidem anneme gidiyorum yarın geri gel diyo ozluyomus az tukuruksuz yaşasın kızım... Birçok huylu sevmiyor opulmeyi pis pis yaYok malesef canım vicdan filan, aa ağzından mı öpüyorsun babaannesi diyorum neresi denk gelirse orasından öperiz demi oğlum diye bebeğimle konuşuyor bide. Bide hastanede çalışan bi kişi yani her türlü mikrobun ortasında bunu söylediğimde de sanki hastanede çalışıyorsam ne var elimi yüzümü yıkıyorum gelince diyor
Eki Görüntüle 1885157 işte tam da böyle anlamayana ne söylersem söyleyim işe yaramıyor.![]()
Canim rezene ve anason bebeği çok uyutur gunde 3 sb çok fazla bence ama uyusun istiyorsan o ayrı. Ben rezene 2 fincan içtiğim zaman kızım uykudan gözünü açamıyor :)Kızlar yorumları geç gördüm. Hummana almadım. Aktardan Rezene anason ısırgan aldım. 1sb suya birer çay kaşığı Rezene ve anason bir tutam ısırgan demliycem. Aktar günde en az 3 en çok 4sbD)iç dedi.
![]()
Değişik birşey yedin mi canım belki yediğin birşeyden kaynaklidırKizlar herkesin bayrami mubarek olsun bebeklerinizle nice bayramlar gecirmeniz dileğiyle.
Bisey sorucam arkadaslar kizimin demin altini değiştirirken mama verdiğim icin zaten kati bi sekilde kaka yapiyo ama bezin ortasinda siyahimsi biraz daha katı bi kaka vardi digerleri sarı ama ortasindaki siyahimsi kaka neydi acaba ya cok merak ettim
Canim öncelikle gerçekten iştahsız mi onu tespit etmek lazım yani emmeyisinin altında yatan birsorun mu var.doktora goturdun mu enfeksiyonu varmı bi baktır 8-9 saat ac kalmasi normal değil.ek gıdayı verirken zorlama kesinlikle istemediğinde bırak sonra tekrar teklif et.benim kızimda 29 Nisan doğumlu bu arada :)İyi bayramlar kizlar. Benm kızım 29 nisan dogumlu 2.130 doğdu suan 5.700 mamayi zorla yediriyorum yoğurt meyve başladık zor ser tikiyorum ağzına mahvoluyor oda bende.. bi bebek 8-9 saat aç durabikirmi ya ???Beni emmeyi bırakmıştı sütünü sağmak istedim çıkmadı ama elle sakınca çıkıyor tekrar emzirmek istesem napmam lazım sutumu elle sahip vereyimmi kendi bırakmıştı tutturamamistim off ne zor istahsiz bebek
Yok canım ya kültür falan baktiriyorum bu ucoldu galiba yok şükür suyu içiyor ellerini çok yiyor mama begendiremedim. İstahsiz yani bi ara iyi idi asljnda hatta Dr o çok verme dedi şimdi de yediremiyorjm biliyorsun mamalar çok pahalı yapıyorum gaza gelip yer diye çöpe gidiyor geçen tavuk çorbası yapmıştım yermi diye kaseye suyundan aldım tadı tuzu gitsin diye suyla açtım yedi onu kızımın damak tadı ilginç tatlıyı sevmiyor napcam bilmiyorum o hemeyince her kafadan bi ses çıkıyor her aç beklesin diye kızıyor bana kız bide bi gün yemese bacakları hemen zayıflıyor yese tombik duruyor ve kilo almaya elverişli diyo herkesCanim öncelikle gerçekten iştahsız mi onu tespit etmek lazım yani emmeyisinin altında yatan birsorun mu var.doktora goturdun mu enfeksiyonu varmı bi baktır 8-9 saat ac kalmasi normal değil.ek gıdayı verirken zorlama kesinlikle istemediğinde bırak sonra tekrar teklif et.benim kızimda 29 Nisan doğumlu bu arada :)
Biberon için uğraştım ama tutmadı bir türlü. Şimdi aventin alıştırma bardağını aldım. Onunla deneyeceğim. Umarım ona alışır.Zaten ek gida alacagi icin emme araligi uzayacak ama biberon a da alissa iyiolur. Bnm kizim hememiyor hem de biberonla mama yiyor
Kızlar bebeğinin çamaşırlarını kurutma makinesinde kurutan var mı? Evde kurutma mak var ama ben Bebeğe kullanmıyorum kullanan varsa önerir mi sıkıntı olur mu???
Yok malesef canım vicdan filan, aa ağzından mı öpüyorsun babaannesi diyorum neresi denk gelirse orasından öperiz demi oğlum diye bebeğimle konuşuyor bide. Bide hastanede çalışan bi kişi yani her türlü mikrobun ortasında bunu söylediğimde de sanki hastanede çalışıyorsam ne var elimi yüzümü yıkıyorum gelince diyor
Eki Görüntüle 1885157 işte tam da böyle anlamayana ne söylersem söyleyim işe yaramıyor.![]()
Aynen öyle canımAnlayana sivrisinek saz
Anlamayana davul zurna az
Nekonun kolsuz uyku tulumu varmış kullananlar çok memnun ben de almayı düşünüyorumArkadaşlar merhaba bebeğim hep eli ağzında salçadan gına geldı kıyafet yetmıyor resmen:)) diş kaşıyıcı sophie alan var mı aranızda birde uyku tulumu almam lazım ama gram fikrim yok kollukolsuz Nasıl olur alan kullanan var mı
Ten tene temas çok etkili oluyormuş memeye geri döndürmek için. Facebook un varsa eğer Emziren Anneler grubuna girip post açarsan adminler yardımcı olur neler yapabileceğinle ilgiliİyi bayramlar kizlar. Benm kızım 29 nisan dogumlu 2.130 doğdu suan 5.700 mamayi zorla yediriyorum yoğurt meyve başladık zor ser tikiyorum ağzına mahvoluyor oda bende.. bi bebek 8-9 saat aç durabikirmi ya ???Beni emmeyi bırakmıştı sütünü sağmak istedim çıkmadı ama elle sakınca çıkıyor tekrar emzirmek istesem napmam lazım sutumu elle sahip vereyimmi kendi bırakmıştı tutturamamistim off ne zor istahsiz bebek
Evet bi oraya bakayım canım sağolTen tene temas çok etkili oluyormuş memeye geri döndürmek için. Facebook un varsa eğer Emziren Anneler grubuna girip post açarsan adminler yardımcı olur neler yapabileceğinle ilgili
Ben nekonun kolsuz uyku tulumundan aldim. Kalinca bir dokusu var. Kışın sadece uzun kollu citcitli badinin üzerine giydirmek yeterli olur diye düşünüyorum. Geçen hafta kampanyası vardı, 49 tl'ye düşmüştü. Havalar soğuyana kadar belki yine denk gelir indirim.Arkadaşlar merhaba bebeğim hep eli ağzında salçadan gına geldı kıyafet yetmıyor resmen:)) diş kaşıyıcı sophie alan var mı aranızda birde uyku tulumu almam lazım ama gram fikrim yok kollukolsuz Nasıl olur alan kullanan var mı