2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Allah yardimcin olsun canım ne deyim, tez zamanda kurtulursun inşallah

Canim taş olsa çatlar yani hesap sormadin mi sen nasıl öyle birşey söylersin benim kızıma diye sen önce yerlerde sürünen çocuklarına mukayyet ol diye saydirsaydin ay bak bende çok sinir oldum.
Benim de kv dünya tatlısı bir kadın ama kp o kadar cins bir adam ki hiç sevmiyorum sanırım torunlar arasında ayrım yapacak. Görumcemden olan torununun yanında esim oglum bak dedene dedi ben onun dedesi değilim alinin (torunu) garsonuyum gibi tuhaf bir cümle kurdu ay valla bende dayanamadım ancak o olursun zaten dedim sonra da güldüm pişkin pişkin l. Bu adam benim karakterime de zarar veriyor ya gerçi herkesi sinir ediyor o yüzden çoğu şeyi şahsen üstüme alınmıyorum artık.

Canım o istediğini yapsın. Ben kızımla yüzleştim ağladı sarıldık. O sevme derken sarılma ve öpmeyi kastediyor. O da yanlış tabi. Bana zararı olsa da kol kırılır yen içinde kalır demişler. Aileden maalesef. Kaynim boşanmak istiyor yıllardır akillanmıyor nasihat dinlemiyor bildiğini okuyor diye. Ama ailesi izin vermiyor çocuklar üstlerine kalmasın diye. Sanki üstlerinde değilmiş gibi. En azından çamaşırı ütüyü yemeği temizliği hallettigi için katlaniyorlar.
Tartışma yapacak insan değil
Anlamıyor gerçekten anlamıyor
Anlasa da bildiğini okuyor bunu da dile getiriyor. Eşşek gibi bakacaklar torunlarına diyor.
Benim de bi kaynim çok laf sokar bana. Gülerim uzatmam. Evde eşime dır dır ederim. Çok görüştürmesin diye

Günaydın annisler 10 gün sonra 5 aylık olacaz inşallah ne ,orlu bi hamilelik geçirmiştir 20 haftada kanamaya doktora gittimiDe dojtor esime bebegi kaybederiz demişti tabi kimse bana söylememişti 38. Haftaya kadar hep yattım yatmaktan kalcalarimda morarmisti sadece wc kalkiyordum ama Rabbimden ümit kesilmezmiş minik mucizemiz doğdu buyudu beş aylık oldu bu sabah babası kucağında markete götürdü onları öyle gorunce bi güzel ağladım Rabbim sn nelere kadirsin

Benim də azaldı gibi canım yani goguslerım dolu dolu değil yumuşak acaba dönemsel mi gerçi sut geliyor kızım da doyuyor doymasa ağlar sanırım.önceden geceleri her emzirdigimde kalkıp iki büyük bardak su içerdim son iki gece üşendim kalkmadım ondan mı azaldı acaba neyse bundan sonra suya devaaaaam

OFF yaaa nedir bu kv kp akrabalardan cektiklerimiz valla bazen çok pişman oluyorum ankaradan memleketime döndüm diye benim kv de önceden oğlunu kıskanırdı benden hatta geçen sene eşimle ikimiz yolda karşıdan karşıya geçerken ters yönden gelen bir araç ikimize birden çarptı da kv geçmiş olsun diyeceği yerde kamera goruntulerini izleyip aaa hep oğluma çarpmış araba sana dokunmamış bile demişti üstelik 3 gun hastanede yatmama ve heryerim morardigı halde...şimdide kızımı benden kiskaniyor neymiş el kadar çocuk anne mi bilirmiş kime versem bakarmış tobe yarabbim eskiler aklıma geldi bak şimdi yine sinir oldum

Doktorumuz mukuslu kakaya normal dedi.kan olursa gelin dedi.Yakın bir arkadaşımın kızında oldu (kanlı kaka), anne sütü alerjisi çıktı
Canım ben de yazmıştım onu anne sütü alan bebeklerde bazen mukus olması normal kabul ediliyor ama sürekli varsa bu normal değil benim bebeğimin 1 aylıktan beri her kakası mukuslu sence bu normal olabilir mi? Anne sütü alerjisi diye bişey olmaz bebeğin alerjisi olan besini anne yer ve annenin sütünden bebeğe geçer. Arkadaşının kızında olan süt alerjisidir en fazla alerjiye sebep olan süttür çünkü ilk sırada yer alır alerjik besinler listesinde, bana da doktorumuz süt ürünleri ve dana eti diyeti verdi ama geçmedi çoklu besin alerjisi olabileceğini söyledi başka doktora yönlendirdi

purplee1 alerji için Dr a gittiğinde durumu paylaşır mısın? baldamlasxixmelis dediği gibi bnm Dr da kala tahlilinden sonra önemsemedi hiç birşeyi yok dedi, bir nevi normal demiş oldu
Tamam canım yazarım sana inşallah ben diyeti bıraktım şimdi 3 hafta daha gidemeyeceğimiz kesin doktora dayanacak halim kalmamıştı. Alerjinin başka belirtileri var mı bebeğinde ona bakabilirsin. Mesela benim oğlumda kulak arkasında kabuklanma, kafasında konak, bazen kaşlarının arasında hafif deri döküntüsü oluyor, çok fazla gözlerini kaşıyor ve göz kapaklarında şişme oluyor, uykuya çok zor dalıyor ve uykuları kısa sürüyor, reflü de alerji belirtisiymiş tam olarak reflü mü bilmiyorum ama oğlumun emdiği kusuyormuş gibi sürekli ağzına geliyor ve yutuyor. Bunlar hep alerjinin belirtileri arasında var sadece mukuslu kakası olsaydı bunlar olmasaydı ben de fazla önemsemeyecektim. Başka belirtiler de var netten araştırabilirsin, çok gazlı ve huzursuz olması, pişik olması ya da popoda hare şeklinde kızarıklık olması gibi

Canım benim de öyle. Her elimi attığımda tutam tutam saç geliyor. Saçımı açık kullanamıyorum artık Kızımın da çok dökülüyordu ama onun azaldı biraz.

Arkadaş süt ürünleri,hayvansal gıdalar (içinde yumurta var diye çubuk kraker bile) ve kuruyemiş (baklava bile yiyemiyordu) 1.5 yaşına kadar yemedi

Canım böyle olduğunu biliyor ve inanıyorum. Ama birkaç gün göğüslerim çok güzel doluyor sonra bir bakıyorum birkaç gün hiç dolmuyor. O zmn kızım emince doyup doymadığını anlamıyorum ve emzirmek hiç keyifli olmuyor. Sanki boş emziriyormuş gibi. Ama ben kesinlikle mama vermiyorum. Emsin diyorum.

Bebeğim çok huzurlu bir Bebek değil hiç olmadı. Konak yok, kulak arkasında kabuklanmay duyunca baktım ki bizdede var yıkadım geçmedi ama Dr A gösterdiğimde hayır kir onlar dedi biraz utandım öyle deyince yıkıyorum çünkü.güzelce köpükle geçer dedi. Kaşlarımızda bişi yok ama gözlerimiz çok kaşınıyor. Göz Dr U alerjik bir göz yapısı var dedi.
10 gün sonra tekrar gidicez tekrar sorarım Dr a irdelemek gerekir mi diye

Merhaba

Nasıl yorgun nasıl moralsizim anlatmam ifade etmem mümkün değil. OOğlum 3 gündü beni emmemek için direniyor. Neler demedim neler yaptım. Sut sağma makinesi aldım tam 19 farklı biberon ve biberon başlığı aldım ama biberon da emmedi. Uyumuyor sürekli ağlıyor. Biberon dan sutumu emmedi göğsümu almıyor. Ayakta yatakta kolumda ustune yatarak neler denedim . Karanlıkta başka odada başka ortamda bugün sırf emsin diye parka goturdum orda demedim yok yok yok. Napicam ben bilmiyorum. Bu ne zaman geçer ne yapmam lazım bisey bilen varsa anlatsın ne olur.

Bu saç dökülmesi için ne yapsak acaba hadi bebeğinki normal ya bizim saclara ne oluyor?
Vücuttaki bir vitamin mi gidiyor acaba emzirdigimiz için? Biotin falan. Takviye etmek gerekiyor belki de.
Bu arada kızlar yine büyüme atağı yine meme reddi dönemine girdik ağlayıp yorulduktan sonra ancak memeyi kabul ediyor 2 gündür. Sizde durum nasıl atlattiniz mi bu dönemi yoksa daha girmediniz mi? 4. Ayda 2. Atak dönemi oluyormuş puff

Tam 4 ay bitti . 4 ay sendromu olur dediler. Eğer bu oysa ne zaman geçer. Damağı kasiniyirsa insandır dedilerjel aldım ağrı kesici verdim. Olmadı ((.

İşin garibi gözlerine bakmıyor. Artık banda gülmüyor. Bütün gun yanindayim . Sürekli kucagimda yeterli gönlü olsun diye . Her denemden önce aceba deterjanmi kokuyor yok terledimmi yok bilmem ne diye yikaniy orum kıyafet değiştiriyorum. Şaştım kaldim.
Mama versemmi 3 değişik mama aldım bekliyorum ama vermekte istemiyorum. Napicam ben ....

Canim atak dönemi malesef bende 2 gündür çekiyorum 1 hafta falan sürecek malesef.
Bak ben sütümü sagdiktan sonra sirinda ile veriyorum biberon veya yalancı emzik kullanma bu donemde. Siringa biraz uzun sürüyor ama etkili karnı duyunca daha rahat uykuya dalar. Gece de uykuda meme ver kabul edebilir. Üzülme bu dönem geçici ama meme vermekten vazgeçme derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…