Terzi kendi söküğünü dikemez örneği gibi birde birseyde nekadar cok bilgiliysen okadar cok tedirginsin oncelikle banada anlattiginiz her bebekte olan şeyler geldi bizde 11 mayis dogumlu yuz kızim seslendigimde bakmaz cok nadir goz temasi kurariz ama bazen hep kafasini çevirir ben cok sesli konusup şakalar yaparim susunca oda agular yapmaya başlar kahkaha cok atmaz ama doğdugundan beri gülücüklerini hic eksik etmedi rabbim yuzunu hep guldursun yavrumun bu bir haftadir ayakkarini tutmaya yuz ustu donmeye basladi başinu sık sık kaldırıp kalkmak istiyor birde şunu çözdüm kızlar kızimin tiki var sanırim gobeginin yukarisini öptüğümde banyo yaptırırken gobegine su doktugumde gıdıklaniyo o taraflarda sanirim kır kır gülüyo içli içli
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
salyalar zaten baş belasi durdurak bilmiyo eli hep ağzinda birde elini tuttugumda bütün gucunu kollarina verip kalkiyo benim destegimle bizdee durumlarda böyle
Ek gidada tv bir doktor soylemisti bi tencereye su koyup yuzerine tel süzgeç icine kucuk bir patats havuc suzgecin içinde buharda pisirip ezip bebeginize sebze ile ek gıdayi baslatin demisti birde gecen gun hemsire süt alip kendin mayalayip yogurtla basla demişti