2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar benim kızım elini sürekli ağzına götürüyor. Hep götürüyordu ama bu son zamanlarda parmağını azı dişlerinin olduğu yere kadar sokuyor. Ve memem dışında her şeyi de emmek istiyor gibi. Kucağımda pış pışlarken omzumu, kolumu kendi kolunu emiyor. Ben de dayanamayıp meme veriyorum başlıyor ağlamaya :KK43:
Bir de kakasını yaklaşık bir aydır iki üç günde bir yapıyor. Ama öyle böyle değil :KK43: evin dışında olacağız diye ödüm kopuyor. Bezin kenarlarından her yere akıyor. Banyo yaptırıyorum hemen.
Akşamları da 6dan sonra ne yapsak kızımı mutlu edemiyoruz. En sevdiği şeylerden bile mutlu olmuyor. Sürekli mız mız. 7 civarı uyutma çalışmalarına başlıyorum. Ağlaya ağlaya 8 civarı uyuyor. Çok üzülüyorum bu duruma.

Baştan sona bizi yazmışsın canım. Biz alt dişlerine bakınca uçlarının çıkmak üzere olduğunu gördük. Sanırım dişten. İnşallah düzelirler

Ben de Dr a çok salyası olduğunu söylediğimde tükürük beZlerinin geliştiğini çok normal olduğunu söylemişti.

Kızlar sizce bu şekildeyken banyo yaptırsam mı? Daha çok hasta olur mu yoksa iyi mi gelir??
Canim bulunduğun yerde hzva sıcaksa birde banyodan sonra cereyan da kalmiyorsa banyosunu yaptır rahat etsin vücudu birde banyo iyigeliyor tıkalı burnu açıliyor ben kızım gripliyken yaptırdım.dikkat et usumesin yeter

Bnm bebeğim de dün ilk defa tuttu, altını değiştiriyordum bir baktım sol eliyle sol ayağını tutmuş.

Bir de bnm bebeğim daha çok sola meyilli sanki. Solla uzanıyor bişeylere, sağından daha fazla kullanıyor acaba solak mı olcak
Benim kızım da mesela yüz üstü dönecek hep soldan dönüyor uyurken de sola dönüp uyumayı seviyor. Aynı şeyi bende düşünmüştüm acaba bebeklikten anlaşılır mı solak olup olmayacağı?

:anne::anne:
Canim bulunduğun yerde hzva sıcaksa birde banyodan sonra cereyan da kalmiyorsa banyosunu yaptır rahat etsin vücudu birde banyo iyigeliyor tıkalı burnu açıliyor ben kızım gripliyken yaptırdım.dikkat et usumesin yeter

Bugün yaptırmadım yarın yaptırırım Artık. İstanbuldayım ben hava gayet sıcak ama insan endişe ediyor işte. O ağzı açık nefes almaya çalıştıkça ben üzülüyorum, yavrum bir de o haliyle gülmeye çalışıyor:anne:

Bugün yaptırmadım yarın yaptırırım Artık. İstanbuldayım ben hava gayet sıcak ama insan endişe ediyor işte. O ağzı açık nefes almaya çalıştıkça ben üzülüyorum, yavrum bir de o haliyle gülmeye çalışıyor:anne:

Canim bencede yaptır banyosunu burnunun tıkanıklığını yumuşatır mikroplar akar gider suyla vücudu rahatlar

Baştan sona bizi yazmışsın canım. Biz alt dişlerine bakınca uçlarının çıkmak üzere olduğunu gördük. Sanırım dişten. İnşallah düzelirler
İnşallah canım. Akşam 6 olmasından nefret eder oldum. Bir saat öyle böyle oyalıyoruz ama 7 oldu mu çıldırıyor resmen. Uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor. Yine bir saat uğraştık. Ağlaya ağlaya uyudu yavrum :( :( Şimdi kucağımda tam dalmasını bekliyorum

Canim bi hocaya okutun derim o saattlerde nazar değmis olabilir belki batıl inanc diyebilirsiniz bana ama
İnşallah canım. Akşam 6 olmasından nefret eder oldum. Bir saat öyle böyle oyalıyoruz ama 7 oldu mu çıldırıyor resmen. Uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor. Yine bir saat uğraştık. Ağlaya ağlaya uyudu yavrum :KK43: :KK43: Şimdi kucağımda tam dalmasını bekliyorum

Canım bende ist dayim ama baya serinledi burası sen hangi semttesin ben şişlide oturuyom

Merhabalar. Ben çocuk psikoloğuyum ve 13 mayıs dogumlu oğlumla ilgili bu aralar bazı endişeler yaşıyorum. Göz teması genellikle iyi ancak seslendigimde her zaman bakmıyor. Gülümsüyor ama sesli gulme/kahkaha henüz hiç yok. Özellikle kucağımda gezdirirken ya da havaya kaldırdığımda sürekli çevreyi inceliyor, benimle hiç göz teması kurmuyor. Uyandigi zaman genellikle ağlamıyor. Agu vb. değişik sesler çıkarabilir ama diğer mevzularda sanki iletişim problemi/otizm ozellikleri olabilir mi diye kaygilaniyorum. Otizmin erken dönem belirtileri 3/4. aydan itibaren izlenebiliyor. Sizler acaba yazdığım konularda ne durumdasınız? Benzer durumda olanlarınız var mı, ben mi meslegimden dolayı aşırı kaygı duyuyorum. Allah tüm yavrularımıza sağlık huzur versin. Cevaplarınızı bekliyorum

@tlyozgr bir harika fotolar ee anne yaratıcı olunca bu güzel bebise poz vermek düşmüş:KK48: maşallah kızına canım
Kızlar bu ara dün bir kadın benim kucagimda ben yolda yuruyorken durdurdu beni ısrar kıyamet Bebeğimi sevmek istiyor:deli:ay kafayı yicem çok sinir oldum daha çok küçük kimseye sevdirmiyorum diyorum bebeginiz çok çekici geldi bana diyor:deli: allahım bir yürü git işine dedim ya zor attım kendimi bir markete.keske kucağıma alıp dolastirmasaydim:kızgın: pişman oldum ya birde çekici diyor bebegime:işsiz:
Zaten kan ter içinde kalmışım yolda hızlı hızlı yürüyorum birde bu kadınla ugrastim ya. Sizin başınıza geldi mi bu tür birsey canlar.
Bir de mama kullanan anneler bir öğün için kaç ml içiyor genelde bebisiniz ben bu ara mama artı anne sütü gidicem gibi gece sürüm iyice azalıyor benim minik çığlık cigliga mama istiyor artık hafiften takviyeye başladım:KK37:
Canım emin misin başka bi sıkıntısı olabilir çünkü gece tam aksine daha fazla süt olur. 24 saatte 5-6 yumurta ağırlığında çişi oluyorsa yeterli besleniyor demektir. Bu aralar benim oğlum da çok huzursuz atak haftasında çığlık çığlığa ağlıyor, geceleri de sürekli kıpırdanıyor sanki gaz rahatsız ediyor gibi

Kızlar benim kızım elini sürekli ağzına götürüyor. Hep götürüyordu ama bu son zamanlarda parmağını azı dişlerinin olduğu yere kadar sokuyor. Ve memem dışında her şeyi de emmek istiyor gibi. Kucağımda pış pışlarken omzumu, kolumu kendi kolunu emiyor. Ben de dayanamayıp meme veriyorum başlıyor ağlamaya :KK43:
Bir de kakasını yaklaşık bir aydır iki üç günde bir yapıyor. Ama öyle böyle değil :KK43: evin dışında olacağız diye ödüm kopuyor. Bezin kenarlarından her yere akıyor. Banyo yaptırıyorum hemen.
Akşamları da 6dan sonra ne yapsak kızımı mutlu edemiyoruz. En sevdiği şeylerden bile mutlu olmuyor. Sürekli mız mız. 7 civarı uyutma çalışmalarına başlıyorum. Ağlaya ağlaya 8 civarı uyuyor. Çok üzülüyorum bu duruma.
Birebir benim oğlumu anlatmışsın sanki sadece bizde kaka olayı değişik günde bir kere ya da gün aşırı yapıyor. Ben atak döneminde olduğu için böyle davrandığını düşünüyorum

Benim kızım da mesela yüz üstü dönecek hep soldan dönüyor uyurken de sola dönüp uyumayı seviyor. Aynı şeyi bende düşünmüştüm acaba bebeklikten anlaşılır mı solak olup olmayacağı?
Benimki də sol tarafına dönmeyi cok seviyor uyurken de illa kafa sola dönük cingiragini felan almak isterse bskalim hangi eliyle alacak sabah bi deneyeyim; )

Merhabalar. Ben çocuk psikoloğuyum ve 13 mayıs dogumlu oğlumla ilgili bu aralar bazı endişeler yaşıyorum. Göz teması genellikle iyi ancak seslendigimde her zaman bakmıyor. Gülümsüyor ama sesli gulme/kahkaha henüz hiç yok. Özellikle kucağımda gezdirirken ya da havaya kaldırdığımda sürekli çevreyi inceliyor, benimle hiç göz teması kurmuyor. Uyandigi zaman genellikle ağlamıyor. Agu vb. değişik sesler çıkarabilir ama diğer mevzularda sanki iletişim problemi/otizm ozellikleri olabilir mi diye kaygilaniyorum. Otizmin erken dönem belirtileri 3/4. aydan itibaren izlenebiliyor. Sizler acaba yazdığım konularda ne durumdasınız? Benzer durumda olanlarınız var mı, ben mi meslegimden dolayı aşırı kaygı duyuyorum. Allah tüm yavrularımıza sağlık huzur versin. Cevaplarınızı bekliyorum

Merhaba benim oglumda 17 mayis doğumlu ve bu söylediklerinin çoğu oglumda da var ama ben oğlumun gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum, havaya kaldirinca gözü hep sağda solda illaki yeni şeyler görmek istiyor, cok yakından bakarsam gözlerini kaciriyor, 2 saat ve üzeri uyku uyursa agliyarak uyanıyor çünkü acikiyor ama yarım saat 1 saat kadar uyumussa Ağu gugu bişeyler konuşuyor kendi kendine, oglum gülüyor zaman zaman kahkaha attigida oldu ama bu çocuktan çocuğa değişir benim eltimin kızı suan 16 aylık daha 3 4 aydir kahkaha atıyor onada ben büyüttüm gulerdi ama sesli kahkaha atmadi hiç, ve cok sağlıklı maşallah. Ben senin oğlunun da sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama içinde kalmasın bi uzmana götür mutlaka güzelce muayene etsin paşayı inşallah sağlıklı olduğunu söyler rahatlarsin

Back