- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #58.861
Aynen canım aşı kartında aşı dolu valla 6 ayda bize de gel dediler üstelik üç aşı birden olacakmışCanım nasıl 1 yasa kadar aşısı yok bizi altıncı ayda yeniden çağırdılar
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım aşı kartında aşı dolu valla 6 ayda bize de gel dediler üstelik üç aşı birden olacakmışCanım nasıl 1 yasa kadar aşısı yok bizi altıncı ayda yeniden çağırdılar
Canım Havaalani nda bir cafede mama yapma şansın olmazmi ki acaba yazık aç kalmasin yada arabayla bir saat demişsin ya o bir saatlik sürede termosla sıcak su götürsen yapsan
Bir ay kalacaksan giyim kuşam dışında Ateş ölçer, ateş düşürücü, tırnak makası, tarak, serum fizyolojik, pişik kremi benim genelde unuttuğum ayrıntılar oluyor. Bir de bebeğinin takip ajandası.Kizlar bir aylığına gidecem kızım icin lazim seyleri koydum ama valizin icinde bana yer kalmadi ben kızım icin cok seymi koydum anlamadim ki
Sizce bir ay icin nekadr giyecek koyimki cok gerekirmi acaba, birde sizlere gore mutlaka lazim olur bebek için götürmen şart diyebileceğiniz öneriler varsa soylermisinz.
Ucak ta her turlu temin edebiliyorsun ama binmeden yap derim canim kalkista ve in iste ben ille veriyorum biiberonu kulak lari acimasin die cunku hava basinci bizi bile etkilio kac saatlik ucusun bilmiyorum ama mutlaka yanina bebis icin agri kesici al aglarsa verirsin sicak su icinde stress yapma heryerde bulabiliyorsun ama yaninda bosuna tasima en son kontrol de aliolarCanim bebek bu beklerken yapsam içmezse ucakta acikirsa diyom uçaga binerken yaninda sivi birsey goturemezmissin deniyo
Gerçi bazı arkadaslar cantana koysan bisey olmaz dio ama
Canim 2 tane falan mamayi evde hazırla termos çantada koy uçağa alırken mamaya izin veriyorlar hatta bazen tattiriyorlar da terör olayları yüzünden ama yine de izin var. Açıkça cikarirsin termos cantandan hop eve gidene kadar idare eder seni hiç suyuydu formuluydu uğraşma benceGunaydin kizlar bisey sorucam ya biz ayın 11 de memlekete gidecez kızımla (tabi ilk defa uçaga binicem) korkmuyoda değilim hanineyse duyduğuma gore havaalaninda suyu iceriye götürmeye izin vermiyolarmis. Ee simdi ben bu kızi 2 saat boyunca aç mi birakacam hadi iki saati de gectim ordan eve gitmekte bir saat araba süruyo bilenler lutfen yardimci olsunalr kızima mama veriyorum bilenler vardir 2,5 aydan sonra meme reddi yapti bidaha almadi mecbur mama vermem lazim
Anne sütüyle mi mama ile mi besleniyor. Belki süt tam geldiği için yapmıyor olabilir mama takviyesi yapabilirsinizKizlar bebegim 3 aylik olali bir hafta oldu bu ara kaka problemi yasiyoruz uzun ara veriyor kaka yaparken ve simdi de 1 hafta oldu hala yapmadi cok tedirginim hastane de yok bulundugumuz yerde ayni sorunu yasayan var mi(
Ucak ta her turlu temin edebiliyorsun ama binmeden yap derim canim kalkista ve in iste ben ille veriyorum biiberonu kulak lari acimasin die cunku hava basinci bizi bile etkilio kac saatlik ucusun bilmiyorum ama mutlaka yanina bebis icin agri kesici al aglarsa verirsin sicak su icinde stress yapma heryerde bulabiliyorsun ama yaninda bosuna tasima en son kontrol de aliolar
Canim 2 tane falan mamayi evde hazırla termos çantada koy uçağa alırken mamaya izin veriyorlar hatta bazen tattiriyorlar da terör olayları yüzünden ama yine de izin var. Açıkça cikarirsin termos cantandan hop eve gidene kadar idare eder seni hiç suyuydu formuluydu uğraşma bence
Kizlar bebegim 3 aylik olali bir hafta oldu bu ara kaka problemi yasiyoruz uzun ara veriyor kaka yaparken ve simdi de 1 hafta oldu hala yapmadi cok tedirginim hastane de yok bulundugumuz yerde ayni sorunu yasayan var mi(
Selam Kizlar bizde son asimizi olduk ben gitmeden ilac vermistim kuzu ya ama dr 24 Saat daha kullan 4-6saat arasi ver devamli dedi ates yapar dedi yaptida en son 39.1 I gordukama dedigi gibi ertesi gunu gecti atesi artik 1 yasa kadar olmucak asi.Benim basim abisinin kiskancliklariyla dertte hic sevmiyo kardesini
cok uzuluorum ama ne yapayim oda daha bebek 2 yasinda herkes gecicek dio ama bakalim nezaman bu arada kucuk pasam biraksan yurucek konuscak.agzimizin suyu hic bitmio ust degistirmekten biktim bide alt disi gelio yer yapmis bembeyaz onun icinde arti bi huzursuz lugu var.Bana gelince sonunda adet oldum rahatladim dr bana dogum kontrol hapi verdi ilk gun basla dedi bende o heyecanla ictim ilk gun ama sonra okudum cok yan etkileri var almadim bidaha ilaci.Siz hangi koruma yontem ini sectiniz valla 3.cocuk istemiorum cok korkuyorum onun icin iyicene arastir ma yapiorum
![]()
Mamayı havaalanında yap canın kalkarken içime gerekmis diye biliyorumGunaydin kizlar bisey sorucam ya biz ayın 11 de memlekete gidecez kızımla (tabi ilk defa uçaga binicem) korkmuyoda değilim hanineyse duyduğuma gore havaalaninda suyu iceriye götürmeye izin vermiyolarmis. Ee simdi ben bu kızi 2 saat boyunca aç mi birakacam hadi iki saati de gectim ordan eve gitmekte bir saat araba süruyo bilenler lutfen yardimci olsunalr kızima mama veriyorum bilenler vardir 2,5 aydan sonra meme reddi yapti bidaha almadi mecbur mama vermem lazim
En önemli şeyleri al canım, kıyafet yetmediği yerde çarşıdanda alırsın gittiğin yerdeKizlar bir aylığına gidecem kızım icin lazim seyleri koydum ama valizin icinde bana yer kalmadi ben kızım icin cok seymi koydum anlamadim ki
Sizce bir ay icin nekadr giyecek koyimki cok gerekirmi acaba, birde sizlere gore mutlaka lazim olur bebek için götürmen şart diyebileceğiniz öneriler varsa soylermisinz.
Bence yanına sıcak su alman daha mantıklı.Bir de bebeğin emzik alıyorsa mutlaka yanında olsun unutma.basınçtan dolayı yutkunmak gerektiği için emzik o ara işe yarayabilir.Ben de kapalıyım iğnelerini çıkarmana gerek yok cnm2 saatte varıyor ucak cnm
Termostada yapsam anca 2 saat icerisinde icmesi lazim ya o yüzden sadece sıcaksu götürmek daha mantikliydi bakalim bi yolunu bulucam mecbur
Birde bütün arkadaslara bisey sorucam bu konuda fazla cahilim malum ilk defa uçaga binecegim icin tam bilmiyorum havaalanlarinda cok fazla güvenlik kontrolleri var takı küpe tesetturlu oldugum icin başortünun toplu ignesine kadar cikariyolar mi
Ayy ben ne cahilim yahu![]()
Canım ben bir ay kadar önce bindim uçağa uçakta hostesler mama ister misiniz diye sordular sorduklarına göre veriyorlar demek ki :) hangi firmayla gittiğin de farkeder tabi biri hiç ücretsiz bir sürü yiyecek verirken başka biri parasız su bile vermiyor 2 saatte varıyor ucak cnm
Termostada yapsam anca 2 saat icerisinde icmesi lazim ya o yüzden sadece sıcaksu götürmek daha mantikliydi bakalim bi yolunu bulucam mecbur
Birde bütün arkadaslara bisey sorucam bu konuda fazla cahilim malum ilk defa uçaga binecegim icin tam bilmiyorum havaalanlarinda cok fazla güvenlik kontrolleri var takı küpe tesetturlu oldugum icin başortünun toplu ignesine kadar cikariyolar mi
Ayy ben ne cahilim yahu![]()
Anne sütüyle mi mama ile mi besleniyor. Belki süt tam geldiği için yapmıyor olabilir mama takviyesi yapabilirsiniz
Canim bizde en fazla iki gunde yapio bu aralar da mamadan dolayı sanirim yaparken zorlaniyo biraz katımsı yapıyo bende buna taktım açikcasi
Bizim doktor kaka yapmaması bebekte bir sıkıntıya neden olmuyorsa sorun yok demişti. Ama kaç güne kadar bilemiyorum.Anne sutuyle besliyorum 5 gun yapmadigi olmustu sonra yapti kakasini ama simdi 7 gun oldu gobegide sis ama bi sıkıntisida yok yani uykusunu fln uyuyor sutum iyi masallah emiyor bol bol napcami sasirdim iki gunde yapmasi normal diorlar cnm ya katida olsa bi yapaydi rahatlicaktim
Bize ait canım evde canım sıkıldıkça yapıyoruz birşeyler :)daha neler var ara ara koyarım buraya:)seviyoruz biz ana kiz foto cekinmeyi :) EYLÜL SENA kızımın adı@tlyozgr foto sizemi ait acba ne güzel fotolari cekiuorsun böyle kızının ismi ne
10 güne kadar normalmis canımKizlar bebegim 3 aylik olali bir hafta oldu bu ara kaka problemi yasiyoruz uzun ara veriyor kaka yaparken ve simdi de 1 hafta oldu hala yapmadi cok tedirginim hastane de yok bulundugumuz yerde ayni sorunu yasayan var mi(
Adıyla yaşasın inşallah köy bizrde fikir olsun:))