2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Banada çok derler onu ben elayi öyle bir seviyorum ki kendimi kaybediyorm resmen:)) bende ne olur ne olmaz diye tedbirimi alıyorum masallahhhh diyorum bol bol. Bizde afyon yada kutahyayo dusunuyoruz konyaya yakın olsun diye hem şifa olur kuzularimiza

Kızlar ben grip oldum sanırım.... Burnum akıyor başım ağrıyor hafifi bir terleme var.. doğumdan bu yana 2. Hasta oluşum.

Bal limon zencefil zerdeçal karıştırıp içiyorum. Arada parol da alıyorum. Dr parol içebilirsin demişti. Pastil de serbest diye hatırlıyorum. Bilen var mı içinizde?
Canim geçen hafta bende grip oldum doktora grip ilaci yiyebilirsin dedi ama ben yinede yemedim bebeğime de benden grip geçti malesef 5 gündür antibiyotik şurup yiyor aman diyeyim maske Tak iyi olana kadar çünkü sütle değil solunum yolu ile geciyor.cok geçmiş olsun

Buda benim elacik canım kizim
Maşallah fistiga benim kız gibi saçlı.bu arada saç demişken bebeği saçlı anneler banyodan sonra nasıl kurutuyorsunuz benim kizimda nerdeyse bir yasindaki bebek saci kadar sac var ve banyodan sonra hep sorun.sıcak havalarda havluyla soyle bir nemini alip kendi kuruyirdu ama simdi havalar serinledi kuruması zaman alıyor saç kurutma makinası da kullanmadım hiç zarar verir diye

Bende inanırım nazara, kv min bi abisi var, acaip nazari değiyor biraz fesat biri kimseyi cekemez, bize geliyor çocukları seviyor Allah içinde maşallah demeyi bilmiyor adam ya, Emir i kucağına alıyor ben ömrümde böyle güzel çocuk görmedim baci deyip duruyor, o gidiyor çocuk aglamaktan çatlıyor ne meme ne bişey istemiyor hemen okumaya başlıyorum Felak nas ayetel kursi İhlas fatiha çocuk yavaştan sakinlesip kucağımda uyuyup kalıyor
Sende oku canım bol bol, milletin gözü dağı deliyor vorones vorones
Oku canım bol bol
Öyle voronescim bide bizim zamanımızda soylemiydi böyle miydi bizde buyuttuk demelerinde fenalık geldi adı üzerinde sizin zamanınız geçmiş geçmişte artik yeni nesil böyle napayim:))Felak nas oku canım ben nazara çok inanirim
Haklisiniz aman ne bilim ortam degisikligi farklı insanlarin kucağı onlari hUzursuz edio. Her zaman mis gibi emen uyuyan yavrum. Resmen memeye yaklasinca basio çığlığı. Uyumak için yerine koymak ne mümkün . Banyo yaptırddkk şimdi uyuyo kuzum:anne::anne::anne:

3-4 aylık bir bebek günde 5
Süpersin selma Maşallah. Bizimki nerdeeeee. Bu gece çok kalktı mesela. Birde bağırarak uyanır olduk. Gazı var sanki:KK43: gece emmese hiç kilo alamaz sanki bizimki.

Bu emzik gibi emmesi diyorsun ya, benim bebişin de yapıyor bazen yarım saatten fazla kalabiliyor tabi uyur vaziyette. Ben göğsümü çekiyim süt bitmiştir diğerini veriyim diyorum bu sefer o artık almıyor. Ne yapsam tek göğüste o bırakana kadar dursam mı
Hanımlar kızım kafasını kaldırıp kalkmak istiyor. Kaldırır gibi yapınca da çok mutlu oluyor. Bebeklerinizi ne zaman oturtmayı düşünüyorsunuz? İnternette 4 aydan sonra destekli oturtulabileceği yazıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bize doktorumuz 4. Aydan sonra destekli oturtabilirsiniz dedi ama ben bir 5 ayı beklerim herhalde oturma kimilerinin iyice gelişmesi icin

Bu arada yine büyüme atağı dönemine girdik kızlar önceden ayıla bayıla sağ memeyi ederken bir anda sütü az olan ve ekmek istemediği sol memeyi etmek istiyor :deli: bu arada bebisin koldaki aşı yeri nasıl kızlar benimki kırmızı oldu ve sert nisan annelerine baktım da sonradan iltihaplanip ortası beyazlananlar oluyormuş kimisi iltihabı patlatmış falan:bicak:
4. Ay aşısı yaklaşıyor ve ben hiç vurdurmak istemiyorum ya bir de tatile cikicaz ateşi çıkacak mı diye kafayı yiyeceğim denize giremeyecek falan.
Bu arada 2 hafta önce denize girdi benim pasa:) doktor 10 dakika denizde kalabilir demişti tabi ben 2 dakika bile sokmadim:deli: benim kucagimdaydi dalga gelince hopladik falan baya bir güldü bu oyuna:halay::cool::cool:
Acaba denizden geldiğimiz zaman mi aşı yaptirsam sadece 4 gün gecikecek.

Kizlar kizim pisik olmus ama nasil anlatılır pişik olan ön kısım kabuk kabuk olmus sert sekilde niye boyle olmus ki sebamed pisik kremi kullaniyom ne yapmam lazim

Aşi izi sorulmuş sol kolunun ust tarafında koyu bi kırmızı mora yakin bi leke var omu acaba aşı izi

Back