2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
C
Kizlar kizim pisik olmus ama nasil anlatılır pişik olan ön kısım kabuk kabuk olmus sert sekilde niye boyle olmus ki sebamed pisik kremi kullaniyom ne yapmam lazim

Aşi izi sorulmuş sol kolunun ust tarafında koyu bi kırmızı mora yakin bi leke var omu acaba aşı izi
Canim kabuk kabuk olduysa mantar olmuştur hemen doktora bir götür ilacı var onun sürence geçiyor

Kizlar kizim pisik olmus ama nasil anlatılır pişik olan ön kısım kabuk kabuk olmus sert sekilde niye boyle olmus ki sebamed pisik kremi kullaniyom ne yapmam lazim

Aşi izi sorulmuş sol kolunun ust tarafında koyu bi kırmızı mora yakin bi leke var omu acaba aşı izi
Ever canım aşı izi o.

Hanımlar kızım kafasını kaldırıp kalkmak istiyor. Kaldırır gibi yapınca da çok mutlu oluyor. Bebeklerinizi ne zaman oturtmayı düşünüyorsunuz? İnternette 4 aydan sonra destekli oturtulabileceği yazıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Valla bizimkide sürekli kalkmak istiyo.yavaş yavaş otururlar artık.

Kızlar aşı izinden bahsedilmis, biz 2.ay aşımızı olunca ebe bu konuda bilgi vermişti, bi süre sonra kırmızı olabilir kabuk baglayabilir bu aşının tuttuğu anlamına gelir endişe etmeyin sakin dedi, benim oğlumun da kırmızı

Selam Kizlar bizde son asimizi olduk ben gitmeden ilac vermistim kuzu ya ama dr 24 Saat daha kullan 4-6saat arasi ver devamli dedi ates yapar dedi yaptida en son 39.1 I gorduk:(ama dedigi gibi ertesi gunu gecti atesi artik 1 yasa kadar olmucak asi.Benim basim abisinin kiskancliklariyla dertte hic sevmiyo kardesini:(cok uzuluorum ama ne yapayim oda daha bebek 2 yasinda herkes gecicek dio ama bakalim nezaman bu arada kucuk pasam biraksan yurucek konuscak.agzimizin suyu hic bitmio ust degistirmekten biktim bide alt disi gelio yer yapmis bembeyaz onun icinde arti bi huzursuz lugu var.Bana gelince sonunda adet oldum rahatladim dr bana dogum kontrol hapi verdi ilk gun basla dedi bende o heyecanla ictim ilk gun ama sonra okudum cok yan etkileri var almadim bidaha ilaci.Siz hangi koruma yontem ini sectiniz valla 3.cocuk istemiorum cok korkuyorum onun icin iyicene arastir ma yapiorum;)

Kızlar bgn yeğenimin Kınasına gittik. Ne kadar zor oldu Bebek'le anlatamam... Hiç emmedi. Neyseki yanıma her ihtimale karşı dondurucudaki sütlerinden almıştım.
Şuan taş gibi olan göğüsleri sağmakla uğraşıyorum ç. Ama önsüt çok fazla geldi ve o şişliğe rağmen beklediğim kadar süt çıkmıycak

Selam Kizlar bizde son asimizi olduk ben gitmeden ilac vermistim kuzu ya ama dr 24 Saat daha kullan 4-6saat arasi ver devamli dedi ates yapar dedi yaptida en son 39.1 I gorduk:KK43:ama dedigi gibi ertesi gunu gecti atesi artik 1 yasa kadar olmucak asi.Benim basim abisinin kiskancliklariyla dertte hic sevmiyo kardesini:KK43:cok uzuluorum ama ne yapayim oda daha bebek 2 yasinda herkes gecicek dio ama bakalim nezaman bu arada kucuk pasam biraksan yurucek konuscak.agzimizin suyu hic bitmio ust degistirmekten biktim bide alt disi gelio yer yapmis bembeyaz onun icinde arti bi huzursuz lugu var.Bana gelince sonunda adet oldum rahatladim dr bana dogum kontrol hapi verdi ilk gun basla dedi bende o heyecanla ictim ilk gun ama sonra okudum cok yan etkileri var almadim bidaha ilaci.Siz hangi koruma yontem ini sectiniz valla 3.cocuk istemiorum cok korkuyorum onun icin iyicene arastir ma yapiorum:KK66:
Ben bu ay spiral taktırmayı düşünüyorum

Gunaydin kizlar bisey sorucam ya biz ayın 11 de memlekete gidecez kızımla (tabi ilk defa uçaga binicem) korkmuyoda değilim hani :olamaz: neyse duyduğuma gore havaalaninda suyu iceriye götürmeye izin vermiyolarmis. Ee simdi ben bu kızi 2 saat boyunca aç mi birakacam hadi iki saati de gectim ordan eve gitmekte bir saat araba süruyo bilenler lutfen yardimci olsunalr kızima mama veriyorum bilenler vardir 2,5 aydan sonra meme reddi yapti bidaha almadi mecbur mama vermem lazim

Gunaydin kizlar bisey sorucam ya biz ayın 11 de memlekete gidecez kızımla (tabi ilk defa uçaga binicem) korkmuyoda değilim hani :olamaz: neyse duyduğuma gore havaalaninda suyu iceriye götürmeye izin vermiyolarmis. Ee simdi ben bu kızi 2 saat boyunca aç mi birakacam hadi iki saati de gectim ordan eve gitmekte bir saat araba süruyo bilenler lutfen yardimci olsunalr kızima mama veriyorum bilenler vardir 2,5 aydan sonra meme reddi yapti bidaha almadi mecbur mama vermem lazim
Mama icin belli bir ml ye kadar izin var diye biliyrm ucak firmalarinin sitelerindeaciklama vardır. En kotu ucaktan icme suyu alir kaynatmadan mama yaparsin

İçeçek ikramı oluyor ya hosteslerden rica edersin.

Selam Kizlar bizde son asimizi olduk ben gitmeden ilac vermistim kuzu ya ama dr 24 Saat daha kullan 4-6saat arasi ver devamli dedi ates yapar dedi yaptida en son 39.1 I gorduk:KK43:ama dedigi gibi ertesi gunu gecti atesi artik 1 yasa kadar olmucak asi.Benim basim abisinin kiskancliklariyla dertte hic sevmiyo kardesini:KK43:cok uzuluorum ama ne yapayim oda daha bebek 2 yasinda herkes gecicek dio ama bakalim nezaman bu arada kucuk pasam biraksan yurucek konuscak.agzimizin suyu hic bitmio ust degistirmekten biktim bide alt disi gelio yer yapmis bembeyaz onun icinde arti bi huzursuz lugu var.Bana gelince sonunda adet oldum rahatladim dr bana dogum kontrol hapi verdi ilk gun basla dedi bende o heyecanla ictim ilk gun ama sonra okudum cok yan etkileri var almadim bidaha ilaci.Siz hangi koruma yontem ini sectiniz valla 3.cocuk istemiorum cok korkuyorum onun icin iyicene arastir ma yapiorum:KK66:
Doktor bana cerazetteyi önermişti. Emzirme döneminde kullanabiliyor anne sütüne geçmiyor diye. Ama ben hiçbir ilaca güvenmediğimden kullanmadım. Eşim korunuyor. Bir de doktorum tek korunma yöntemi ile yetinme hem ilaç kullan hem eşin korunsun demişti.

Cantanda bulundurabiliyorsun. Bagaja koyulmuyor. yani su al yanına, kol çantana. Ben alırım hep.

Canım nasıl 1 yasa kadar aşısı yok bizi altıncı ayda yeniden çağırdılar
Bilmiorum tatlim ben Londrada yasiyorum belki burda degisik tir.
Ben bu ay spiral taktırmayı düşünüyorum
Bende implant yada spiral die dusundum.
Canim bende mama veriyorum ilk bebegimde de ikinci de de 2 aylikken uctuk sadece su almiolar ama mama kabul ediyor lar zaten ucak ta hic bisi sorun olmuo sicak soguk su var inmeden oncede benim termusum var bebek icin ona sicak su doldurtuyorum eve gidene kadar da yetio korkma yani

Doktor bana cerazetteyi önermişti. Emzirme döneminde kullanabiliyor anne sütüne geçmiyor diye. Ama ben hiçbir ilaca güvenmediğimden kullanmadım. Eşim korunuyor. Bir de doktorum tek korunma yöntemi ile yetinme hem ilaç kullan hem eşin korunsun demişti.
Bende ilac kullanmak istemiorum canim ille yan etkileri oluo kilo alma killanma falan fisman simdilik esim korunuyor ama bende implant yada spiral istiyorum

Bu arada yine büyüme atağı dönemine girdik kızlar önceden ayıla bayıla sağ memeyi ederken bir anda sütü az olan ve ekmek istemediği sol memeyi etmek istiyor :deli: bu arada bebisin koldaki aşı yeri nasıl kızlar benimki kırmızı oldu ve sert nisan annelerine baktım da sonradan iltihaplanip ortası beyazlananlar oluyormuş kimisi iltihabı patlatmış falan:bicak:
4. Ay aşısı yaklaşıyor ve ben hiç vurdurmak istemiyorum ya bir de tatile cikicaz ateşi çıkacak mı diye kafayı yiyeceğim denize giremeyecek falan.
Bu arada 2 hafta önce denize girdi benim pasa:) doktor 10 dakika denizde kalabilir demişti tabi ben 2 dakika bile sokmadim:deli: benim kucagimdaydi dalga gelince hopladik falan baya bir güldü bu oyuna:halay::cool::cool:
Acaba denizden geldiğimiz zaman mi aşı yaptirsam sadece 4 gün gecikecek.

2 hafta önce gittik biz de denize. Tam aşıdan iki gün sonraya denk geliyordu. Huzursuz olur ateşi çıkar filan diye hemsireyi aradım. Tatilden sonra getiricem diye. Mis gibi yaptık tatilimizi. Sonra aşı :super:
Bu arada denize bayıldı. Kıpır kıpır suyun içinde. Gülücük attı sürekli. Bi de sabah ve aksam üzeri soktuk suya. Öğlen güneş çok çünkü. Şimdiden iyi tatiller :halay:

Canım Havaalani nda bir cafede mama yapma şansın olmazmi ki acaba yazık aç kalmasin yada arabayla bir saat demişsin ya o bir saatlik sürede termosla sıcak su götürsen yapsan

Back