2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-18-21-45-45-1.png
    Screenshot_2016-06-18-21-45-45-1.png
    406,2 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar bebeklerınız de hala gaz sıkıntısı yasiyormusunuz, bana 2 gündür acı yemek denk geliyor ve oglum kıvranıp duruyor ondanmi acaba bi daha yemem, oğlumun gaz sancısı pek yoktu ama acı çok etkiliyor demekki

Canim foto bir harika ya nasil geliyo aklina böyle fikirler bu arada masallah suphanalla kızına :)
Sağol tatlım görmüştüm bikaç yerde böyle fotolar biz yapınca neden olmasın dedim ama artık çok hareketliler istediğim fotoyu yakalayamiyorum çoğu kez :))))

Kızlar bebeklerınız de hala gaz sıkıntısı yasiyormusunuz, bana 2 gündür acı yemek denk geliyor ve oglum kıvranıp duruyor ondanmi acaba bi daha yemem, oğlumun gaz sancısı pek yoktu ama acı çok etkiliyor demekki
Canim acı süte de gecer derler ben hiç yemem acılı belki ondan olabilir bende kavun yediğimde gazi oluyor ama kendi çıkarıyor artık

@tlyozgr bir harika fotolar ee anne yaratıcı olunca bu güzel bebise poz vermek düşmüş:KK48: maşallah kızına canım
Kızlar bu ara dün bir kadın benim kucagimda ben yolda yuruyorken durdurdu beni ısrar kıyamet Bebeğimi sevmek istiyor:deli:ay kafayı yicem çok sinir oldum daha çok küçük kimseye sevdirmiyorum diyorum bebeginiz çok çekici geldi bana diyor:deli: allahım bir yürü git işine dedim ya zor attım kendimi bir markete.keske kucağıma alıp dolastirmasaydim:kızgın: pişman oldum ya birde çekici diyor bebegime:işsiz:
Zaten kan ter içinde kalmışım yolda hızlı hızlı yürüyorum birde bu kadınla ugrastim ya. Sizin başınıza geldi mi bu tür birsey canlar.
Bir de mama kullanan anneler bir öğün için kaç ml içiyor genelde bebisiniz ben bu ara mama artı anne sütü gidicem gibi gece sürüm iyice azalıyor benim minik çığlık cigliga mama istiyor artık hafiften takviyeye başladım:KK37:

Benim bebişimde yoktu ama Nasıl oldursa bu ay olmaya başladı. Kimyonlu su veriyorum yatırırken ili tatlı kaşığı. Geçen 2 gece vermeyince gerçekten işe yaradığını anladım

mrb kizlar bu gun doktordi kontrolumuz vardi 4 ay olmaya 1 hafta var boy 165 kiloda 7 kilo 810gr olmus bu ay 700 gr olmus 3 cm uzamis cok sukur bebisim basini gayet iyi tutuyormus doktorumuz artik kucakta ve mana sandalyesinde oturtabilecegimi soyledi 6 aya kadar su yekmek hic bisi vermememi soyledi baya kontrol etti kuzumu norolojik bi sikintimiz yok cok sukur

oglus bicir bicir hic durmuyor altini bile deistirirken donuyor bu cocugun agzi hic kapanmiyor surekli gulucuk saciyor millete surekli konusmak istiyor gece uykularimiz gayet iyi gecec11 de yatiyoruz sabah 8"de kalkiyoruz emip geri uyuyoruz saat 10 a kadar kakamizda duzeldi cok sukurr

rabbim evlatlarimiza saglik sihhat versin insallah

Back