- Konu Sahibi CadiKazani
- #58.881
Bekliuirun:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım yapamadım ki bir türlü bi tane koydum o da yarım görünüyorBekliuirun:))))
Ay canım yapamadım ki bir türlü bi tane koydum o da yarım görünüyor burdan yukledim bende :)r[/QUOTE
Ay canım yapamadım ki bir türlü bi tane koydum o da yarım görünüyor
Teşekkür ederim tatlım :)Maşallah çok tatlı kızın
Aramıza hosgeldiiiiiin :))Merhaba arkadaşlar benimde 2 mayıs doğumlu bir kızım var. Bu topic i yeni farkettim.![]()
Aramıza hosgeldiiiiiin :))
Ay canım yapamadım ki bir türlü bi tane koydum o da yarım görünüyor
met cok genelde cogu kıs zatenMerhaba arkadaşlar benimde 2 mayıs doğumlu bir kızım var. Bu topic i yeni farkettim.![]()
Süpe olmuş :) kızın da çok tatlı maşallah. Temaya göre poz vermiş o da :)Ay canım yapamadım ki bir türlü bi tane koydum o da yarım görünüyor
Hosgeldin cnmmayis annelerinde rah
met cok genelde cogu kıs zaten![]()
Sağol tatlım görmüştüm bikaç yerde böyle fotolar biz yapınca neden olmasın dedim ama artık çok hareketliler istediğim fotoyu yakalayamiyorum çoğu kez :))))Canim foto bir harika ya nasil geliyo aklina böyle fikirler bu arada masallah suphanalla kızına :)
Canim acı süte de gecer derler ben hiç yemem acılı belki ondan olabilir bende kavun yediğimde gazi oluyor ama kendi çıkarıyor artıkKızlar bebeklerınız de hala gaz sıkıntısı yasiyormusunuz, bana 2 gündür acı yemek denk geliyor ve oglum kıvranıp duruyor ondanmi acaba bi daha yemem, oğlumun gaz sancısı pek yoktu ama acı çok etkiliyor demekki
Canim acı süte de gecer derler ben hiç yemem acılı belki ondan olabilir bende kavun yediğimde gazi oluyor ama kendi çıkarıyor artık
Kızlar bebeklerınız de hala gaz sıkıntısı yasiyormusunuz, bana 2 gündür acı yemek denk geliyor ve oglum kıvranıp duruyor ondanmi acaba bi daha yemem, oğlumun gaz sancısı pek yoktu ama acı çok etkiliyor demekki