Oyss masallah kuzuya o yanaklari isirip koparasim var ya allah bagislasin
Bu arada süper selmamiz kac yasinda benim hep abla demek geciyo icimden yasin kac bilmiyorum burda herkesin yardimina koşan butun bilgilerini bizle yapstigin ve tecrubeli tecrubesiz herkese yardimci oldugun icin o hisle sizin mesajlarinizi dikkate aliyorum ve bu topigin ablası Gibi dusunuyorum umarim yanlis anlamazsin cnm yaşini bilmedigim icin rahatlikla söyleyebiliyorum
Canım çok teşekkür ederim
33buçuk yaşındayım:)
3.çocuğum. 25yaşında ilk anne oldum.
Bugün 103 günlüğüz ve Kızım kucakta gezmek istiyo hep allahtan annem geldi de dönüşümlü gezidiyoruz sezeryan yerimin oralar ağrımaya başladı ya
![Silah :silah: :silah:](/images/smiley/silah.gif)
bide bi göğsümde süt baya az geliyo tek göğüs için ne yapılabilir sevgili mayıs anneleri
Ben de hep sağı uzun emzirdigimi farkettim
Gazını rahat çıkarıyor diye canım
Canim biraz nazladik galiba bu sipalari benimkide hep kucak istiyor, bende sezeryan oldum oğlumu kucağımda dik tutarken ayaklariyla ameliyat yerine basıyor canım çok yanıyor ve birde şu var ameliyattan sonra göbeğim kasiklarim acaip terliyor su gibi, normal mi bilmiyorum deneyimli arkadaşlar cevap verirler herhalde. Sütun içinde o göğsünü sürekli emzir emmedigi zamanlarda da pompayla sağ bol su iç başka çaresi yok diye biliyorum ne kadar sık emerse o kadar çok sütun olur
Ben evin içinde arabaya alıştırdım
Dışarda da arabada veya kucaktaysa dışa dönük tutuo etrafı seyrettiriyorum
Bazen gezdirmekten topuklarim ağrıyor.
Kilodan dolayı terleme olabilir. Bebek gidince göbek sarkıyor ya
Normal dogumdan sonra da olurdu canım.
Bi kaç ay sonra egzersize başlarız
öğleden sonraları sıkı korse takarız
E anca yaza toplarız göbekleri..
Ya kızlar bu yemek yerken canı istercesine gözünü dikme durumu kızımda da var
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
ben de superselma ablam gibi çok az yalatıyorum. Geçenlerde afedersiniz Maraş dondurması yerken öyle bir gözünü dikti ki bir anda ağzından tükürüğü aktı çocuğumun. Çok canım sıkıldı diline nokta kadar değdirdim. O kadar sevdi ki yalaya yalaya bitiremedi yavrum. Ben de küçük küçük 2 kere daha yalattım. Bıraksam hepsini yiyecek. Zararı olacağını sanmıyorum. Nerdeyse 4 aylık kızım. Ve öyle bana bakması çok üzüyor beni. Büyüseler de yeseler herşeyden doyasıya..
Keçi sütü anne sütü gibidir canım
İnek sütü gibi alerjik değil yani
Maraş dondurması keçi sutuyle yapılır
İçin rahat olsun tadına baktır
Tek sorun içindeki şekeri bence