- 8 Eylül 2015
- 892
- 1.036
- 113
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.241
canım acaba her doktor kabul eder mi ki bunu?? Özelde bu testler daha pahalı yapılıyo diye duymuştum
Aile hekimi sorgula diyince nette çıkıyo T.C vererek öğrenilebiliyo sanırım.
işte bana kendi dedi testlerini devlette yaptır ben bakarım dedi ?
sorguladım cnm daha evlenmeden önceki oturduğum yer cıkıo ...
Evdeyken de var bu ağrı nedense bende gariplik var sanırım belirti olarak karın ağrısı sürekli wc gitme bel ağrısı var kasık batması bugün geçti gibi o da ayrı bir olaydı.benim de oluyor ben sürekli oturduğuma bağlıyorum evde uzanınca geçiyor
İnşallah bendede geçer çok rahatsız edici bir durum sanki her an adet olcakmışım gibi geliyo korku yaşıyorum.o ağrılar bende de olmuştu canım ama şimdi daha iyiyim ağrı olduğun an uzanıp dinlenmeye çalış ilerleyen haftalarda gittikçe azalıyo ağrılar
TEKRARMI GİTSEN BASKA Bİ DR A.Kızlar doktordan geliyorum 5+4 um bi arkadaşımız 4000 üstü çıkar demişti değerim 1364 çıkmış çok mu düşük . Devlet Hastanesine gittim doktor hiç bi açıklama yapmadı kese boyutu kaç haftalik vs hiç bişey soylemedi bunlar belli oluyomuydu normalde(
Muayene olmam 2 -3 dk sürdü ve bitti meraktayim hala diğer arkadaslarim da değerlerimizi yazar misinuz lütfenbenim 5+1 de 3106 çıkmıştı devlette neyi açıklıyorlar ki zaten
eşinin kini sorgula
Benimde öyleydi. İstersen orda devam edebiliyosun yok uzak geliyo dersen şuan yakınında olan aile sağlığı merkezine gidip kayıdının oraya alınmasını istediğini söylüyosun onlar sana form doldurtup kaydını oraya yapıyosorguladım cnm daha evlenmeden önceki oturduğum yer cıkıo ...
Muayene olmam 2 -3 dk sürdü ve bitti meraktayim hala diğer arkadaslarim da değerlerimizi yazar misinuz lütfen
Benim 5 haftadamda 876 çıktı değerimMuayene olmam 2 -3 dk sürdü ve bitti meraktayim hala diğer arkadaslarim da değerlerimizi yazar misinuz lütfen
BİSEY SORCAM EVE GİTTİĞİNDE YADA CTESİ PAZAR GEÇİYORMU BU AĞRI YADA AZALIYORMU.BENDE MASA BASI ÇALIŞIYORUM ACA SIK OTURMAKTANMI OLUYOR DİYE MERAK ETTİMİstanbuldayım canım.
Ara ara değil bende sürekli var bu ağrı çalışıyorum zaten işim oturarak ağır iş falanda yapmıyorum ama ağrı geçmek bilmedi dün dr ilaç verdi ağrıda azalır belki dedi bu akşam içmeye başlıycam ilacıda kesmesini umuyorum
Normalde özel e gidecem doktorum da var ama çalışıyorum sırf kese var mı ne durumda diye gittim hastane çok yakın . Özel hastane ye haftaya gidecektim ama çok mu düşük değerim hemen gitmeli miyim sence canımTEKRARMI GİTSEN BASKA Bİ DR A.
Benimde öyleydi. İstersen orda devam edebiliyosun yok uzak geliyo dersen şuan yakınında olan aile sağlığı merkezine gidip kayıdının oraya alınmasını istediğini söylüyosun onlar sana form doldurtup kaydını oraya yapıyo
O zaman benim ki normal yaniBenim 5 haftadamda 876 çıktı değerim
Yok geçmiyo evdede aynı durumdayım hatta pazar dr a gittik ağrı yüzünden saçma sapan şeyler söyledi dün başka bir dr a gittim çok dayanılmıyacak gibi olursa ağrı kesici iç dedi ama içmesen daha iyi diyede belirtti tabi ben dayanmaya çalışyorum ilaç içmektense ağrı çekeyim daha iyiBİSEY SORCAM EVE GİTTİĞİNDE YADA CTESİ PAZAR GEÇİYORMU BU AĞRI YADA AZALIYORMU.BENDE MASA BASI ÇALIŞIYORUM ACA SIK OTURMAKTANMI OLUYOR DİYE MERAK ETTİM
BİSEY SORCAM EVE GİTTİĞİNDE YADA CTESİ PAZAR GEÇİYORMU BU AĞRI YADA AZALIYORMU.BENDE MASA BASI ÇALIŞIYORUM ACA SIK OTURMAKTANMI OLUYOR DİYE MERAK ETTİM
Ne demek :))tmm cnm çok sağol ilgilendiğin için =)
Yok geçmiyo evdede aynı durumdayım hatta pazar dr a gittik ağrı yüzünden saçma sapan şeyler söyledi dün başka bir dr a gittim çok dayanılmıyacak gibi olursa ağrı kesici iç dedi ama içmesen daha iyi diyede belirtti tabi ben dayanmaya çalışyorum ilaç içmektense ağrı çekeyim daha iyi
Sana göre de baya düşük kişiden kişiye çok degisiyo demek ki kafam çok karıştıcnm benim 4+5 te 2901 di ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?