2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
benim de oluyor ben sürekli oturduğuma bağlıyorum evde uzanınca geçiyor
Evdeyken de var bu ağrı nedense bende gariplik var sanırım belirti olarak karın ağrısı sürekli wc gitme bel ağrısı var kasık batması bugün geçti gibi o da ayrı bir olaydı.
o ağrılar bende de olmuştu canım ama şimdi daha iyiyim ağrı olduğun an uzanıp dinlenmeye çalış ilerleyen haftalarda gittikçe azalıyo ağrılar
İnşallah bendede geçer çok rahatsız edici bir durum sanki her an adet olcakmışım gibi geliyo korku yaşıyorum.

TEKRARMI GİTSEN BASKA Bİ DR A.

sorguladım cnm daha evlenmeden önceki oturduğum yer cıkıo ...
Benimde öyleydi. İstersen orda devam edebiliyosun yok uzak geliyo dersen şuan yakınında olan aile sağlığı merkezine gidip kayıdının oraya alınmasını istediğini söylüyosun onlar sana form doldurtup kaydını oraya yapıyo

BİSEY SORCAM EVE GİTTİĞİNDE YADA CTESİ PAZAR GEÇİYORMU BU AĞRI YADA AZALIYORMU.BENDE MASA BASI ÇALIŞIYORUM ACA SIK OTURMAKTANMI OLUYOR DİYE MERAK ETTİM

BİSEY SORCAM EVE GİTTİĞİNDE YADA CTESİ PAZAR GEÇİYORMU BU AĞRI YADA AZALIYORMU.BENDE MASA BASI ÇALIŞIYORUM ACA SIK OTURMAKTANMI OLUYOR DİYE MERAK ETTİM
Yok geçmiyo evdede aynı durumdayım hatta pazar dr a gittik ağrı yüzünden saçma sapan şeyler söyledi dün başka bir dr a gittim çok dayanılmıyacak gibi olursa ağrı kesici iç dedi ama içmesen daha iyi diyede belirtti tabi ben dayanmaya çalışyorum ilaç içmektense ağrı çekeyim daha iyi

bende otrurarak çalışıyorum banada vuruyo arada adet sancısı gibi az dolaşıyom bende geçio oturmaktan oluyo galiba ...

cnm arı kesici içme düşük yaptırıcı ilaçların başında gelio doktor demeden bilmediğin ağrı kesiciyi sakın içme antibiyotik bile içilio bazı durumlarda ama ağı kesiciyi önrmiyolar hiç ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…