2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR 11 KİŞİ KALMIŞTIKKKKKKKKKKKKKK

mrveee28 ......................................20 mart
yesa ...............................................22 mart
boza ..................................................22 mart
@nisandeniz......................................23 mart
ebru190514 .....................................23 mart
Enise54 ............................................23 mart
A asyakrmn .......................................25 mart
aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@orkidekaramel (emiriminannesi)....27 mart
H hafsa nil ............................................27 mart

Bat 23 mart yani yarın göğüslerde hassasiyet, karında şişlik, kasıklarda sancılanma var her zamanki gibi yani bi değişiklik yok farklı bişey yok bi beklentim de yok bu ay, Allah hepimiz için hayırlısını versin

3.5 yıllık evlilik ve bir boş gebelik yaşadım belki oluşur diye 2 ay boş keseyle gezdim bunlar yıpratıyo bu ay inşallah yüzümüz güler bizde sağlıkla anne oluruz.

çok sağol inşallah olur umut da var içimde bazı değişimleri görüyorum ama psikolojk de olabilir hayırlısı artık

İnşallah canım benim

Benim de bat bugün ayaklarim usuyor belim ve karnım ağrıyor ama birebir regl ağrısı bakalım.

İnşallah canım benim

Benim de bat bugün ayaklarim usuyor belim ve karnım ağrıyor ama birebir regl ağrısı bakalım.
ilk defamı anne olcaksın bilmiyorum ama hamile olsan bile adet olacağın gün o sancıyı çekebiliyorsun ve sanki adet olacak gibi belirtiler olabiliyor. o yüzden sabredip beklemek gerekli ne olacağı belli olmuyor.

Geçmiş olsun canim. Allah herkese saglikli bir hamilelik nasip etsin inşallah.

ilk defamı anne olcaksın bilmiyorum ama hamile olsan bile adet olacağın gün o sancıyı çekebiliyorsun ve sanki adet olacak gibi belirtiler olabiliyor. o yüzden sabredip beklemek gerekli ne olacağı belli olmuyor.

Aynen canım ilk gebelik ilk deneme ilk ayimiZ yani

Dediğin gibi yarın test yapacağım inşallah bugün olmazsam

Benim hamileliğini öğrenelim 12gun oldu ogun bugündür adet sancisi cekeyorum.

Az önce kan tahlili yaptırdım iki saat sonra belli olacak ama sanıyorum benim nisan ayına kaldı hatta şimdiden mayıs ayına kaldı regl olamıyorum çünkü...

Bende hala bir şey yok valla. Ne sancı ne göğüs acısı. Bir tek bağırsaklarda feci çalışma var bugün o kadar :)))

Az önce kan tahlili yaptırdım iki saat sonra belli olacak ama sanıyorum benim nisan ayına kaldı hatta şimdiden mayıs ayına kaldı regl olamıyorum çünkü...

Ayy hadi hayırlısı bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…