2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

pek yazmıyorum ama takipteyim topiği .herkes heycanlı sevinçli yazıyo. sanırım daha yeni denemeler. benim heycanım tükendi eskisi gibi yok artık. ben yanlış topiğe gelmişim

pek yazmıyorum ama takipteyim topiği .herkes heycanlı sevinçli yazıyo. sanırım daha yeni denemeler. benim heycanım tükendi eskisi gibi yok artık. ben yanlış topiğe gelmişim

Canım öyle deme evet bizim bu ay ilk ay ama olsun gitme sakin hem de iyi haber getir

Merhaba kizlarr sabirsizlikla 11 marti bekliyorumm insallah hamileyizdirr..
10 gun kaldii ))
Belirti bazen igne gibi kasikta batma
Gazim var
Sanki goguslerimin uzerindeki damarlar belirginlestii ..

Merhaba kizlar,
Ben de varim bu heyecanli bekleyiste
Bat 15 mart
Yumurtlama gunlerinde olmam lazim ama nerdeyse hic akinti olmuyor. Kafam karisti. Yumurta aki gibi bi akinti olurdu normalde.
Neyse hayirlisi
selam canm benimde bat 14 yumurtlaman erkende olmuş olabilir yada geç yumurtlayabilirsin. Bende çok bariz fark ediyorum yumurtlamayı..

Selam kizlar insallah nasip olursa bizde istiyoruz bebis.Evleneli bir bucuk yil oldu 29 yasindayim,bat tarihim 14 mart bakalim hayirlsii:)))
selamlar benmde 14 mart belirti falan olursa yaz burdan :)

Merhaba kizlarr sabirsizlikla 11 marti bekliyorumm insallah hamileyizdirr..
10 gun kaldii ))
Belirti bazen igne gibi kasikta batma
Gazim var
Sanki goguslerimin uzerindeki damarlar belirginlestii ..
valla Canım çok heveslendirmeyeyim ama bende diğer gebeliğimde adetime 10 gün kala bu 3 belirtiyi yaşamıştım.. Ayrıca ağır kokulardan midem bulanıyordu ara sıra .

Kizlar biz korunmasiz iliskiye gireli 7 gun oldu uc dort gundur sol kasigimda agri var bugunde goguslerim hassaslasdi bide ara ara ayes basiyor sizce hamile olabilirmiyim yoksa enfeksiyon falanmi acaba

Bu arada herkese selamlar kaç gündür böyle tam mart ayına özel bir grup bekliyordum :) yoktu özellikle aktif .. Benim bat 14 mart . Hayırlısıyla göbüşlerimiz dolar inşallah :)

Bu arada herkese selamlar kaç gündür böyle tam mart ayına özel bir grup bekliyordum :) yoktu özellikle aktif .. Benim bat 14 mart . Hayırlısıyla göbüşlerimiz dolar inşallah :)

hoş geldin canım aramıza, ekledim seni de... seninle beraber 14 mart 3 kişi oldu inşallah 3ünüzden de güzel haberler alırız

Son düzenleme:
Kizlar biz korunmasiz iliskiye gireli 7 gun oldu uc dort gundur sol kasigimda agri var bugunde goguslerim hassaslasdi bide ara ara ayes basiyor sizce hamile olabilirmiyim yoksa enfeksiyon falanmi acaba

Ayy olabilir belkide hamilesindir

aminnnn inşallah

Tabi canim yazarim pazartesi yumurtlama gunumdu hissettim bakalim belirtiler genelde yumurtlamadan bir hafta sonra falan baslar.Olursa yazarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…