• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Kizlar bn gecen ay yani subat 5 de adet oldm subat 24 ve 26 da korunmasiz iliskiye girdik sizce yumurtlamaya denk gelmismidir adet duzenim genelde her ayin 4 5 6 arasi yeni evliyim 6 aylik

Kizlar bn gecen ay yani subat 5 de adet oldm subat 24 ve 26 da korunmasiz iliskiye girdik sizce yumurtlamaya denk gelmismidir adet duzenim genelde her ayin 4 5 6 arasi yeni evliyim 6 aylik

canım sanırım adet başlangıç tarihinin 14. günü yumurtalama o belli de olmaz tabii umarım denk gelmiş ve olmuştur :)

ekliyorum seni de ilk mesaja :)

kızlar hepinize merhabalar. ben de vardım, beni de ekleyin :KK48:
Yaşım 25
2 aylık evliyim
Bugün adetim bitti. Allah nasip ederse çalışmalara başlıyoruz:)) 50 gündür folik asit(folbiol) kullanıyorum. aman bunu ihmal etmeyin kızlar. bugün iş çıkışı eczaneden ovülasyon testi almayı düşünüyorum. yumurtlama dönemi takibi için. burdan paylaşımlarda bulunalım :KK68:

Kızlar yumurtlama dönemi boyunca mı akıntı olur. Benim adet im biteli 6 gün oldu bugün yumurta akı gibi akıntı başladı ve kasıklarim da batma var. Bugün yumurtlama günü mt yoksa birkaç güne mi ki

kızlar hepinize merhabalar. ben de vardım, beni de ekleyin :KK48:
Yaşım 25
2 aylık evliyim
Bugün adetim bitti. Allah nasip ederse çalışmalara başlıyoruz:)) 50 gündür folik asit(folbiol) kullanıyorum. aman bunu ihmal etmeyin kızlar. bugün iş çıkışı eczaneden ovülasyon testi almayı düşünüyorum. yumurtlama dönemi takibi için. burdan paylaşımlarda bulunalım :KK68:

ekledim canım benim 25 mart dedim bat için ama olur heralde :)

Kızlar yumurtlama dönemi boyunca mı akıntı olur. Benim adet im biteli 6 gün oldu bugün yumurta akı gibi akıntı başladı ve kasıklarim da batma var. Bugün yumurtlama günü mt yoksa birkaç güne mi ki

canım kişiden kişiye değişir bence

mesela benim en fazla 2 gün olur hatta 1 gün daha yoğun olur anlarım ben hemen.

senin hem akıntı hem batma varmış bence bugün olma ihtimali yüksek :)

canım kişiden kişiye değişir bence

mesela benim en fazla 2 gün olur hatta 1 gün daha yoğun olur anlarım ben hemen.

senin hem akıntı hem batma varmış bence bugün olma ihtimali yüksek :)
Ben yumurtlama tahmini yapamıyorum net teki hesaplara göre. Ortalama 27 günde oluyorum. AdetiM başlangıç tan beri bugün 11. Gün akıntı şimdi yumurta akı gibi ve ağrı var 3 gün ancak sürüyor bu durum. Benim yumurtlama zamanım erken o zaman

buraya ben de gelmek istiyorum hazır @__ATALANTE de burdaymış
mart ayı benim için çok özel, hem ben doğdum hem eşim hem annem
batımı tam kestiremiyorum geçen ay adetim gecikti ve sanırım bu ay da geç yumurtladım c.tesi pazar ovülasyon testi yaptım pozitifti
takvim programına göre 9 mart
ama yumurtlama gününü esas alırsam kabataslak 13 mart gibi
13 diyelim biz ona :KK45:

buraya ben de gelmek istiyorum hazır @__ATALANTE de burdaymış
mart ayı benim için çok özel, hem ben doğdum hem eşim hem annem
batımı tam kestiremiyorum geçen ay adetim gecikti ve sanırım bu ay da geç yumurtladım c.tesi pazar ovülasyon testi yaptım pozitifti
takvim programına göre 9 mart
ama yumurtlama gününü esas alırsam kabataslak 13 mart gibi
13 diyelim biz ona :KK45:

Folik asit kullanıyomusun?

Bende dün başladım :KK51: Bu ay pek hevesli değilim.. Çok geç çocuğum olacak gibi hissediyorum. :110:
ben de biliyorsun ekim kasım 2 ay denedim olmadı.. motivasyon düştü
sonra iş dolayısıyla ertelemek zorunda kaldım
şimdi her şey hazır gibi hissediyorum ve bu sefer cidden çok istiyorum
ama geçen sefer çok kaptırdım kendimi o nedenle bu sefer daha yavaş gitmek istiyorum
motivasyon düşürmek yok, güzel bir sürece başladık beraber, hep dediğimiz gibi martta başladık:KK19:
her şey güzel olacak

Back