• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

yaşınız kaç acaba atalante?

24 yaşındayım..

ben de biliyorsun ekim kasım 2 ay denedim olmadı.. motivasyon düştü
sonra iş dolayısıyla ertelemek zorunda kaldım
şimdi her şey hazır gibi hissediyorum ve bu sefer cidden çok istiyorum
ama geçen sefer çok kaptırdım kendimi o nedenle bu sefer daha yavaş gitmek istiyorum
motivasyon düşürmek yok, güzel bir sürece başladık beraber, hep dediğimiz gibi martta başladık:KK19:
her şey güzel olacak

Umarım mart uğurlu gelir. Yaptığın özel birşey varmı. Ben hemen duş almıyorum bir kaç saat yatakta yatıyorum. Belki işe yarar bilmiyorum :KK51:

24 yaşındayım..

Umarım mart uğurlu gelir. Yaptığın özel birşey varmı. Ben hemen duş almıyorum bir kaç saat yatakta yatıyorum. Belki işe yarar bilmiyorum :KK51:
bu sefer çok özel bir şey yapmıyorum açıkçası
uzun süre de yatınca canım sıkılıyo :KK45: en fazla 5-10 dk

bu sefer çok özel bir şey yapmıyorum açıkçası
uzun süre de yatınca canım sıkılıyo :KK45: en fazla 5-10 dk

Çok hevesliyim ya. Yaşımda küçük aslında öyle acele edecek bi yaştada değilim ama evde canımızından , kanımızdan olsun, aşkımızın hediyesi olsun mis kokulu bi bebiş olsun istiyoruz ve yokluğu hissediliyor. :KK200::KK51:

buraya ben de gelmek istiyorum hazır @__ATALANTE de burdaymış
mart ayı benim için çok özel, hem ben doğdum hem eşim hem annem
batımı tam kestiremiyorum geçen ay adetim gecikti ve sanırım bu ay da geç yumurtladım c.tesi pazar ovülasyon testi yaptım pozitifti
takvim programına göre 9 mart
ama yumurtlama gününü esas alırsam kabataslak 13 mart gibi
13 diyelim biz ona :KK45:

hoş geldin canım aramıza 13 mart dedim gitti :nazar:

ben de biliyorsun ekim kasım 2 ay denedim olmadı.. motivasyon düştü
sonra iş dolayısıyla ertelemek zorunda kaldım
şimdi her şey hazır gibi hissediyorum ve bu sefer cidden çok istiyorum
ama geçen sefer çok kaptırdım kendimi o nedenle bu sefer daha yavaş gitmek istiyorum
motivasyon düşürmek yok, güzel bir sürece başladık beraber, hep dediğimiz gibi martta başladık:KK19:
her şey güzel olacak

aynen canım moral bozmak yok inşallah bu ay bizim ayımız olacak :KK49:

Bende sizler gibi hamile kalabilmeyi istiyorum allahım nasip eder inşallah anne olmayı hepimize ..2 aydır ara kanama yaşıyorum daha dün buyuzden doktora gittim herseye bakildi normal yumurtlama kanamasi olabilir dedi ama bildiginiz sancili sekilde adet gibi oluyorum ..geçen ay hormon tedavisi yapildi ama bu ay tam deneme zamani yine ayni kanama yasadim :( az once bende Ovülasyon testi yaptım kizlar sirf yumurtlama gunumde dogruluk varmi diye ? yumurtlama günüm mü bilemedim çift çizgi gösteriyor denesemmi sizce yardimci olursanız sevinirim. .

Kiz benide ekleyinnn 10-11 mart adet olmam lazim yasim 21 ;)) ayy hadi insallah tutarrr ;))(

Bende sizler gibi hamile kalabilmeyi istiyorum allahım nasip eder inşallah anne olmayı hepimize ..2 aydır ara kanama yaşıyorum daha dün buyuzden doktora gittim herseye bakildi normal yumurtlama kanamasi olabilir dedi ama bildiginiz sancili sekilde adet gibi oluyorum ..geçen ay hormon tedavisi yapildi ama bu ay tam deneme zamani yine ayni kanama yasadim :KK43: az once bende Ovülasyon testi yaptım kizlar sirf yumurtlama gunumde dogruluk varmi diye ? yumurtlama günüm mü bilemedim çift çizgi gösteriyor denesemmi sizce yardimci olursanız sevinirim. .

Canım insallah bi sıkıntı yoktur gönlünu ferah tut çift çizgi gosteriyorsa da bence denemelere başlayın ;)

yesa yesa tatlım beni de ekler misin ya inşallah Rabbim bizlere de nasip eder matr 19 mart ctesi yumurta takibine başlıcaz klomen bitti yumurta durumuna göre de iğne iğneden çok korkuyorum fobim var yani ama inşallah değer :oops::oops::oops:
pko var inofolic şase kullanıyorum sabah 2 akşam 2 hayırlısı artık yaa
ama çok geç kalmasın o bebişler yaaa
umudumuzu kaybetmeyelim inşallah

yesa yesa tatlım beni de ekler misin ya inşallah Rabbim bizlere de nasip eder matr 19 mart ctesi yumurta takibine başlıcaz klomen bitti yumurta durumuna göre de iğne iğneden çok korkuyorum fobim var yani ama inşallah değer :oops::oops::oops:
pko var inofolic şase kullanıyorum sabah 2 akşam 2 hayırlısı artık yaa
ama çok geç kalmasın o bebişler yaaa
umudumuzu kaybetmeyelim inşallah

inşallah canım benim iyi haberler getir bize, ekledim ilk mesaja da seni :KK68:

18 martla ben varım :)
ayrıca su aralar yumurtlama dönemindeyimmm :)

Back