- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
teşekkürler yesa 23 mart-25 mart gibi BAT. siz ne durumdasınız? :)
Canım. Benim 22 Mart
Su an hamilelik ihtimalim orta görünüyor bir kaç güne yüksek olur insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler yesa 23 mart-25 mart gibi BAT. siz ne durumdasınız? :)
yaşınız kaç acaba atalante?
ben de biliyorsun ekim kasım 2 ay denedim olmadı.. motivasyon düştü
sonra iş dolayısıyla ertelemek zorunda kaldım
şimdi her şey hazır gibi hissediyorum ve bu sefer cidden çok istiyorum
ama geçen sefer çok kaptırdım kendimi o nedenle bu sefer daha yavaş gitmek istiyorum
motivasyon düşürmek yok, güzel bir sürece başladık beraber, hep dediğimiz gibi martta başladık
her şey güzel olacak
bu sefer çok özel bir şey yapmıyorum açıkçası24 yaşındayım..
Umarım mart uğurlu gelir. Yaptığın özel birşey varmı. Ben hemen duş almıyorum bir kaç saat yatakta yatıyorum. Belki işe yarar bilmiyorum
bu sefer çok özel bir şey yapmıyorum açıkçası
uzun süre de yatınca canım sıkılıyo en fazla 5-10 dk
buraya ben de gelmek istiyorum hazır @__ATALANTE de burdaymış
mart ayı benim için çok özel, hem ben doğdum hem eşim hem annem
batımı tam kestiremiyorum geçen ay adetim gecikti ve sanırım bu ay da geç yumurtladım c.tesi pazar ovülasyon testi yaptım pozitifti
takvim programına göre 9 mart
ama yumurtlama gününü esas alırsam kabataslak 13 mart gibi
13 diyelim biz ona
ben de biliyorsun ekim kasım 2 ay denedim olmadı.. motivasyon düştü
sonra iş dolayısıyla ertelemek zorunda kaldım
şimdi her şey hazır gibi hissediyorum ve bu sefer cidden çok istiyorum
ama geçen sefer çok kaptırdım kendimi o nedenle bu sefer daha yavaş gitmek istiyorum
motivasyon düşürmek yok, güzel bir sürece başladık beraber, hep dediğimiz gibi martta başladık
her şey güzel olacak
Bende bi haftadir kullanıyorum canım ama tam yumurtlama doneminde kanamam oldu denemelere devam edemedim bakalım bat 14 umarım etkin olmuştur çalışmalar..Folik asit kullanıyormusunuz kızlar ben bugün başlıcam :)
Bende sizler gibi hamile kalabilmeyi istiyorum allahım nasip eder inşallah anne olmayı hepimize ..2 aydır ara kanama yaşıyorum daha dün buyuzden doktora gittim herseye bakildi normal yumurtlama kanamasi olabilir dedi ama bildiginiz sancili sekilde adet gibi oluyorum ..geçen ay hormon tedavisi yapildi ama bu ay tam deneme zamani yine ayni kanama yasadim az once bende Ovülasyon testi yaptım kizlar sirf yumurtlama gunumde dogruluk varmi diye ? yumurtlama günüm mü bilemedim çift çizgi gösteriyor denesemmi sizce yardimci olursanız sevinirim. .
Ben de varımmm. Bat 17 mart
Kiz benide ekleyinnn 10-11 mart adet olmam lazim yasim 21 ) ayy hadi insallah tutarrr )(
yesa tatlım beni de ekler misin ya inşallah Rabbim bizlere de nasip eder matr 19 mart ctesi yumurta takibine başlıcaz klomen bitti yumurta durumuna göre de iğne iğneden çok korkuyorum fobim var yani ama inşallah değer
pko var inofolic şase kullanıyorum sabah 2 akşam 2 hayırlısı artık yaa
ama çok geç kalmasın o bebişler yaaa
umudumuzu kaybetmeyelim inşallah
inşallah tattlım hepimizin iyi haberleri olsun ya beklemek zor çünküinşallah canım benim iyi haberler getir bize, ekledim ilk mesaja da seni
Denedik bakalım inş tutar cnm ve kirmizilari görmem umarım :)Canım insallah bi sıkıntı yoktur gönlünu ferah tut çift çizgi gosteriyorsa da bence denemelere başlayın