2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Bnde 6 aylik evliyim ilk 1 ay bnde vajinismusu yasadm ama kendi kendime yendim sukurler olsn

kısa zamanda yenmişsin ne güzel canım ne çokmuşuz vaji yi yenip bebeklerimizi bekleyen Rabbim hayırlı zamanda bebişlere kavuştursun inşallah

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay gebe kalmak isteyenlerdenim. Dün tesadüfen ziyaret ettim forumunuzu :) Benim kısmet olursa olursa ikinci gebeliğim olacak. İlk bebeğimi 36.haftada kan pıhtılaşması ve preeklampsiden kaybettim 6.5 ay oldu ve sezaryenle doğum yaptığımdan dolayı 5 ay beklemek zorunda kaldım. Geçen ay olmadı, kısmet olursa eğer bu ay olsun çok istiyorum. Biraz da olsun yangınıma su serper belki melek oğlumun kardeşi.

BAT 26 Mart, ama çok ilginç bir şekilde bu ay akıntım adetim biter bitmez başladı, sadece 2 gün sürdü ve kesildi. Bu ay hiç akıntım olmadı ama kasıklarım çok ağrıyor. Bugün erken teşhis testiyle test yaptım, negatif çıktı Daha 9 gün var adetime, acaba bu kadar erken çıkar mı ki idrarda? Haftaya Çarşamba kan testi yapacağım. Doktorum özellikle tembihledi adet olmadan 2-3 gün önce test yaptır, pozitifse hemen iğneye başlayacağız diye. Kısmet bakalım kızlar. Benim için de dua edin... Bu sıralar en çok ihtiyacım olan şey bu...

Ben malesef adet oldum bu ayda umutlar bitti,, Bekleyen Arkadaslarimiz insallah gönlünüze göre hayirli haberleri verirsiniz,, Artik doktor yolu gözüktü

loliss normalde düzenlimidir adetin ?
Canım 2 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden çok düzenliydi,bıraktığım ilk ay 2 gün flan gecikti, geçen ay yine düzenli oldu, 28 günde yani
Bu ay stres yaptım galiba ondan gecikti, yarın da olmazsam kan tahlili yaptırırım artık ama ben gebe olmadığımı düşünüyorum nedense

anladım hayırlısı olsun canım iyi haberlerini bekliyorum

Kizlar bu hafta yumurtlama donemim takvim tutuyorm belirtilerde basladi seffaf yapiskan akinti ve gogus hassasiyeti bunu iyi degerlendirmek icin her aksam calisma yapioruz daha once hamile kalanlar varmi hamile kalmayi kolaylastiracak ip uclari .?

Bende gelen giden yok daha geçen ay tam bugün oldum inşallah olmaz ama içimdeki ses bebek bu ayda yok diyor malesef

Tabi ki de bizde kavuscaz yavrularimiza inanin ozlem ve hasrettle dualarlaa minik yavrumu bekliyorum :)

Bi test yapsanız kızlar tekrardan
Dün bi arkadaşım yaptı adeti 6 gün geçmişti kisti olduğu için ihtimal dahi vermiyordu test yaptı ve bikaç saniye icinde belirdi silik ti ama çok netti ilki gibi köyü değildi sadece.. bugün de test yaptı 5000 küsür çıktı beta hcg .. doktor yine bile hamilesin dememiş bu değere rağmen .. bidaha 2 güne ertelemiş kan testi icin tekrar bakarız değerlerine diye.. Bana gelince ise hiç umudum yok ama daha 2 günlük gecikmem oldu bi iki.gün daha beklicem eğer hala olmamış olursam tabi..

aynı durumdayız canım bende de gelen giden yok ama ayaklarım üşüyor çok adet olacak gibi hissediyorum
üşüme bende de var ya ama sadece ayaklarım değil bunu bile ben iyiye yordum normalde hani adet olunca ateş düşüyor ya hamileyken yüksek bende dedim acaba ateşi yüksek ondan mı Üşüyorum aayyy inşallah adet değil bebek gelir yaaa

Selam kizlar, ben de bu ay ovulasyon testi kullandim ama gulen sabit yuzu bit turlu goremedim. Jinekologumda kizdi kullanma geriliyosun bos seyler diye.
Adetime 6 gun kala basladim test yapyapmaya
Bugun ikinci silik cizgi cikti. Allah isteyen herkese versin hayirli bebisler. Kimseyi bekletmesin. Insallah hepimiz gorelim bir an once cift cizgi. Ama tabi sonrasi da saglikli gebelik, saglikli guzel bebekler.

Kizlar bu hafta yumurtlama donemim takvim tutuyorm belirtilerde basladi seffaf yapiskan akinti ve gogus hassasiyeti bunu iyi degerlendirmek icin her aksam calisma yapioruz daha once hamile kalanlar varmi hamile kalmayi kolaylastiracak ip uclari .?
Her aksam yapmak sperm kalitesini dusurur canim. Gun asiri tavsiye ediyor doktorlar. Onu bir arastir. Folik asit kullanmaya basladinmi? Birde dogum kontrol hapi birakinca 3 kez adetinizi bekleyin. O vucuda giren kimyasallar anca atiliyomus bunyeden. Ben gecen sefer hapi birakinca hemen hamile kaldim. Hala kendimi sucluyorum bekleseydim diye. Ama bilmiyodum.
Allah hayirlisini versin:)

Son düzenleme:

inşallahh canım yaaa...ben başlarda çok istekli değildim temmuz ayından sonra düşünüyordum ama artık eşim çok isteyince ocakta korunmayı bıraktım ve bu süreçte gördüm ki bende istiyormuşum, benim geçen ay da adetim gecikmişti 12 gün filan şimdi de olmam gerekiyordu normal düzenime göre ama olmadım inşallah bebektendir bu gecikme diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum eğer adet olmazsam p.tesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. bende de bazen üşüme oluyor ama ben şuan gribim ondan olabilir diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…