2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

yaşınız kaç acaba atalante?

24 yaşındayım..

Umarım mart uğurlu gelir. Yaptığın özel birşey varmı. Ben hemen duş almıyorum bir kaç saat yatakta yatıyorum. Belki işe yarar bilmiyorum

24 yaşındayım..

Umarım mart uğurlu gelir. Yaptığın özel birşey varmı. Ben hemen duş almıyorum bir kaç saat yatakta yatıyorum. Belki işe yarar bilmiyorum
bu sefer çok özel bir şey yapmıyorum açıkçası
uzun süre de yatınca canım sıkılıyo en fazla 5-10 dk

bu sefer çok özel bir şey yapmıyorum açıkçası
uzun süre de yatınca canım sıkılıyo en fazla 5-10 dk

Çok hevesliyim ya. Yaşımda küçük aslında öyle acele edecek bi yaştada değilim ama evde canımızından , kanımızdan olsun, aşkımızın hediyesi olsun mis kokulu bi bebiş olsun istiyoruz ve yokluğu hissediliyor.

hoş geldin canım aramıza 13 mart dedim gitti

aynen canım moral bozmak yok inşallah bu ay bizim ayımız olacak

Bende sizler gibi hamile kalabilmeyi istiyorum allahım nasip eder inşallah anne olmayı hepimize ..2 aydır ara kanama yaşıyorum daha dün buyuzden doktora gittim herseye bakildi normal yumurtlama kanamasi olabilir dedi ama bildiginiz sancili sekilde adet gibi oluyorum ..geçen ay hormon tedavisi yapildi ama bu ay tam deneme zamani yine ayni kanama yasadim az once bende Ovülasyon testi yaptım kizlar sirf yumurtlama gunumde dogruluk varmi diye ? yumurtlama günüm mü bilemedim çift çizgi gösteriyor denesemmi sizce yardimci olursanız sevinirim. .

Kiz benide ekleyinnn 10-11 mart adet olmam lazim yasim 21 ) ayy hadi insallah tutarrr )(

Canım insallah bi sıkıntı yoktur gönlünu ferah tut çift çizgi gosteriyorsa da bence denemelere başlayın

yesa tatlım beni de ekler misin ya inşallah Rabbim bizlere de nasip eder matr 19 mart ctesi yumurta takibine başlıcaz klomen bitti yumurta durumuna göre de iğne iğneden çok korkuyorum fobim var yani ama inşallah değer
pko var inofolic şase kullanıyorum sabah 2 akşam 2 hayırlısı artık yaa
ama çok geç kalmasın o bebişler yaaa
umudumuzu kaybetmeyelim inşallah

inşallah canım benim iyi haberler getir bize, ekledim ilk mesaja da seni

18 martla ben varım :)
ayrıca su aralar yumurtlama dönemindeyimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…