- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
- 133
Ben bu ay ilk defa ovu testi yapacagım
Ben dw düşünüyorum bu ay olmazsa öbür ay denicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu ay ilk defa ovu testi yapacagım
bendee bendee :)6 MART PAZAR GÜNÜ FOLİK ASİTİNİ ALANLAR
1. yesa1
2. eniyikadinoyuncU
3. Lidya
4. antihindistancevizi
5. mrveeeeeee
HAYDİ KIZLAR YOK MU ARTTIRAN
Ben dw düşünüyorum bu ay olmazsa öbür ay denicem
[/QUOTE]K kubito bize haber getirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@eniyikadinoyuncu canım sen kesin oldun mu regl şimdi son durum nedir ?
aşağıda ismi olan kızlar da folik asit alsınlar lütfen :)
@eniyikadinoyuncu..........................4 mart
@Antihindistancevizi........................6 mart
K kubito .............................................6 mart
@Mrcege...........................................8 mart
@-Lidya- ..........................................9 mart
Kuzugiller ...................................10 mart
@tubaender .....................................11 mart
@jtaime020626................................11 mart
Zanamm174 ...................................12 mart
_meLinDa_ ..................................13 mart
masal3487 ......................................14 mart
@mutlubirisi ....................................14 mart
@55burcu55 ......................................14 mart
@asenacimbom..................................15 mart
@loliss................................................15 mart
@oh_ne_ala ......................................15 mart
@Cirkinsurat......................................17 mart
@CaYLak GeLiN................................18 mart
@syma12............................................18 mart
@Bihter34 ..........................................19 mart
@durulavinya.....................................19 mart
@mrveee28 .......................................20 mart
@__ATALANTE ..............................20 mart
@gnl86 ...............................................21 mart
@nurrr35. ..........................................21 mart
@the İlknur ........................................22 mart
yesa .................................................22 mart
@bhr_su..............................................25 mart
@aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@agustos72...........................................? mart
umutluhatun ............................................? mart
ile açıyorum listeyiii, yok mu arttıran [/USER]
Merhaba
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah _meLinDa_ ve @__ATALANTE yi de burada görünce ben de geleyim dedim
Kısmet olursa 2.bebeğim olacak
Bat ım 15 mart
Canım doktorlar ilk gününü kanamanın azlığına çokluğuna bakmadan başlayan günü alıyorlar, yani senin ayın 5 i oluyor :)Kizlar bisey sorcam bnim ayin 5 inde az bi kanamam oldu ama tam kanama 6 sinda oldu bn simdi ayin 5inimi ilk gun alim 6 sinimi ?yumurtlama hesaplamak icin
Bnde baslamak istiyorum folik asite eczaneden kendimiz mi aliyoruz yoksa doktor mu veriyorFolik asite de bugun basliycam insallah
Tatlim valla ben doktora gitmedim eczaneden aldim zaten recetesiz satiliyor.Ama istersen doktorada gidebilirsin daha iyi olur.Benim doktor fobim var oyuzden gitmedim.Bnde baslamak istiyorum folik asite eczaneden kendimiz mi aliyoruz yoksa doktor mu veriyor
Ama hamile kalanlarin cogun regl oncesi kasik agrisi gogus hassasiyeti,sık tuvalete cikma koku hassasiyeti yasadiklarini soyluyorlar.Yerlesme yumurtlamadan bir hafta icinde oluyor diye biliyorum ama yanlismi yaniKizlar gunaydiinn:) belirtisi olmayan arkadaslar zaten belirti olmamasi normal bilimsel olarak reglimiz gecmeden belirti yasayamayiz zaten sadece yumurtlamadan sonra gogus ucu hassasiyeti baslayabiliyormus o da reglin ilk gununden saydigimizda gebeligin 4. Haftasi bitiyormus aslında yasadigimiz her sey psikolojik bebisler yumurtlamadan 9 gun sonra yerlesiyo zaten umarim yardimci olmusumdur tabi bunlari yazan bende belirti arıyorum kendimde ama ona fa yapacak bi sey yok :)
Bizde simdi hamile olsak kendimizde belirti aradigimiz icin yasadiklarimizi yazariz ama aslinda onlar hep psikolojik dollenmenin gerceklesmesi 20 dakika suruyo 48 saat boyunca dna larin birlesmesi ve bolunmeler yasaniyo bunlar yumurtalikta oluyo daha sonra bolunen hucre rahme dogru ilerliyo ve olusan embriyo rahme tutunuyo yerlesme kanamasi o yuzden regl olmadan bi kac gun once oluyo renginin de farkli olmasinin nedeni bekleyen bi kan olmasiymis bende boyle doktor gibi konusuyorum ama aslinda bunlari hep kadin dogumcularin videolarindan öğreniyorum :) bunlari bilince kendimi dinlemiyorum daha rahat oluyo :)Ama hamile kalanlarin cogun regl oncesi kasik agrisi gogus hassasiyeti,sık tuvalete cikma koku hassasiyeti yasadiklarini soyluyorlar.Yerlesme yumurtlamadan bir hafta icinde oluyor diye biliyorum ama yanlismi yani
Ne guzel canim arastirmissin iste,bende biraz arastirdim netten ama bukadar bilgi sahibi degilim,peki hamile olanlar genlede sol kasigimda agri oluyor falan diyorlar yani neden sag degilde ozellikle sol kasik agrisi hamilelik nedeni oluyor?Bizde simdi hamile olsak kendimizde belirti aradigimiz icin yasadiklarimizi yazariz ama aslinda onlar hep psikolojik dollenmenin gerceklesmesi 20 dakika suruyo 48 saat boyunca dna larin birlesmesi ve bolunmeler yasaniyo bunlar yumurtalikta oluyo daha sonra bolunen hucre rahme dogru ilerliyo ve olusan embriyo rahme tutunuyo yerlesme kanamasi o yuzden regl olmadan bi kac gun once oluyo renginin de farkli olmasinin nedeni bekleyen bi kan olmasiymis bende boyle doktor gibi konusuyorum ama aslinda bunlari hep kadin dogumcularin videolarindan öğreniyorum :) bunlari bilince kendimi dinlemiyorum daha rahat oluyo :)