Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kızlar niye utanıyorsunuz evli barklı insanlarız
Canimm ovulasyon testi al yada doktor kontrolune git yumurtan catlayana kadar emin ol nezman catladigina.
Lidya yaaaa güldürdün akşam akşam
Evet her sabah ovulasyon testi yaptim ilk idrarimla. Ben cok acikiyorum kizlar doymak nedir bilmiyorum. Sigarayi da yeni biraktim 4 5 ay oluyor o surecte 10 kilo almistim simdide boyle yersem sisko bir anne olucam.Tmm cnm sen gitmedin dimi ovu testi yaptın sadece
Bu topik çok güzel ve aktif yaaa çok sevdim çok teşekkürler yesacıım
Evet her sabah ovulasyon testi yaptim ilk idrarimla. Ben cok acikiyorum kizlar doymak nedir bilmiyorum. Sigarayi da yeni biraktim 4 5 ay oluyor o surecte 10 kilo almistim simdide boyle yersem sisko bir anne olucam.
cevap alamadım arkadaşlar bi bakın bugünde mi faliyet olsa acaba :)Kızlar bi de benim bat18 dün aksam ve bugün tuvalette peçeteye akintiyla karışık kan geldi sadece bi damla olur toplasan yani beyaz akıntıyla karışık işte acaba yumurtlama olduğu için mi yoksa yerleşme falan mı yerleşme için çok mu erken
cevap alamadım arkadaşlar bi bakın bugünde mi faliyet olsa acaba :)
Yeni gördüm canım msjını kusura bakma bu arada piskolojikmi bilmiyorum ama iştahımda aşırı bi artış var ama arada bide midem bulanıyo gibi his oluyo sol kasığımda batma gibi bi ağrı sol göğsümdede ağrı var bide afedersin idrarimi yaparken sanki yanma hissediyorum ama bunlar adet belirtileri gibi geldi bana sadece şu sol kasığımdaki ağrı şüpelendiriyo beni senin varmı belirtin
Yeni gördüm canım msjını kusura bakma bu arada piskolojikmi bilmiyorum ama iştahımda aşırı bi artış var ama arada bide midem bulanıyo gibi his oluyo sol kasığımda batma gibi bi ağrı sol göğsümdede ağrı var bide afedersin idrarimi yaparken sanki yanma hissediyorum ama bunlar adet belirtileri gibi geldi bana sadece şu sol kasığımdaki ağrı şüpelendiriyo beni senin varmı belirtin
Ben de içtim folik asitimi
Kasıklarım ağrıyor benim de yumurtlama dönemi yaklaşıyor salı günü gözüküyor telefonumdaki programa göre iki günde bir değerlendiriyoruz bu ay ayrıca ben yatıp kalkmıyorum hemen duşa ya da lavaboya gitmiyorum hayıt tohumu içiyorum bu ay dolu geçer inşallah kızlar
Kırmızı kart görmemek ümidiyle iyi geceler
Günaydın cnm programın adı ne