2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Bu topik çok güzel ve aktif yaaa çok sevdim çok teşekkürler yesacıım

Evet her sabah ovulasyon testi yaptim ilk idrarimla. Ben cok acikiyorum kizlar doymak nedir bilmiyorum. Sigarayi da yeni biraktim 4 5 ay oluyor o surecte 10 kilo almistim simdide boyle yersem sisko bir anne olucam.

Tmm cnm çok teşkkürler cvpların için inş çok sağlıklı bir gebeliğin geçer ve melegine kavuşursın

cevap alamadım arkadaşlar bi bakın bugünde mi faliyet olsa acaba :)

Dün akşam görünce böyle bişey olduğunuyyumurtlama olduğunu düşünerek degerlendirdik bugün de olsunbbakalım bi de sol da ağrı var hayırlısı bakalım inşallah olur korunmasız ilk ayımızda da oldu böyle ama ilişki olmadı biliyorum onun dışında oldumu dikkat etmedim hiç

M Mrcege

Cnm belirtilerin varmı bizim senle aramızda 1 gün varya
Yeni gördüm canım msjını kusura bakma bu arada piskolojikmi bilmiyorum ama iştahımda aşırı bi artış var ama arada bide midem bulanıyo gibi his oluyo sol kasığımda batma gibi bi ağrı sol göğsümdede ağrı var bide afedersin idrarimi yaparken sanki yanma hissediyorum ama bunlar adet belirtileri gibi geldi bana sadece şu sol kasığımdaki ağrı şüpelendiriyo beni senin varmı belirtin

Ben de içtim folik asitimi

Kasıklarım ağrıyor benim de yumurtlama dönemi yaklaşıyor salı günü gözüküyor telefonumdaki programa göre iki günde bir değerlendiriyoruz bu ay ayrıca ben yatıp kalkmıyorum hemen duşa ya da lavaboya gitmiyorum hayıt tohumu içiyorum bu ay dolu geçer inşallah kızlar

Kırmızı kart görmemek ümidiyle iyi geceler

Yok cnm benim belirtim

Günaydın cnm programın adı ne

Ben bu ay ilk defa ovu testi yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…