- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 35
Bizde bebişini öperiz minnak ayaklarındanFolik asitimi ictim yarasin bebegime. Sali gunu doktora gidicem yarin da kan tahlili vericem. Bu arada ovulasyon testi ile ilk denemem de hamile kaldim. Ovulasyon testi candir:) insallah saglikli bir gebelik geciriyorumdur. Dualarim sizinle sizde dua edin benim ve bebegim icin opuldunuz..
Folik asitimi ictim yarasin bebegime. Sali gunu doktora gidicem yarin da kan tahlili vericem. Bu arada ovulasyon testi ile ilk denemem de hamile kaldim. Ovulasyon testi candir:) insallah saglikli bir gebelik geciriyorumdur. Dualarim sizinle sizde dua edin benim ve bebegim icin opuldunuz..
Folik asitimi ictim yarasin bebegime. Sali gunu doktora gidicem yarin da kan tahlili vericem. Bu arada ovulasyon testi ile ilk denemem de hamile kaldim. Ovulasyon testi candir:) insallah saglikli bir gebelik geciriyorumdur. Dualarim sizinle sizde dua edin benim ve bebegim icin opuldunuz..
Laboquick ti tatlim. Adetten 4 gun sonra yaptim. ilk idrarla yaptim hep. 2 cizgiyi gorunce o gunu degerlendirdim. Ertesi gun tek cizgiydi o gunu de degerlendirdim.Cnm hayırlı olsunregl olursam bende ilk defa ovu testi kullanmayı düşünüyorum yardımcı olurmusun markası neydi nasıl yaptın
Laboquick ti tatlim. Adetten 4 gun sonra yaptim. ilk idrarla yaptim hep. 2 cizgiyi gorunce o gunu degerlendirdim. Ertesi gun tek cizgiydi o gunu de degerlendirdim.
Laboquick ti tatlim. Adetten 4 gun sonra yaptim. ilk idrarla yaptim hep. 2 cizgiyi gorunce o gunu degerlendirdim. Ertesi gun tek cizgiydi o gunu de degerlendirdim.
14. Gun gordum.peki canım adetten kaç gün sonra çift çizgiyi gördün ?
Bende vitamin aldım eczaneden eczacı içinde folik asit var ayrıca gerek yok şimdilik dedi unutuyorum bazen ama kullanıyorum
28 gunde bir adet oluyorum anca gecen adetimde 6 gun gecikmisti bebek icin ilk denememixdi. Ilk defa gecikme yasamistim. Ona rahmen hamileyim :)Teşkkürlr cnm peki kaç günde bir regl oluyorsun
14. Gun gordum.
Aaa evet oncesinde de sonrasin da da oldu. Ayda 2 kere hangi koca kabul edermiş ☺☺☺☺canım kusura bakma çok soru soruyorum ama adetin ilk gününden itibaren tam 14. gün gördün ve o gün ve de ertesi gün değerlendirdin ve Allaha şükür hamilesin... peki öncesinde değerlendirdiğin günler oldu mu?
Aaa evet oncesinde de sonrasin da da oldu. Ayda 2 kere hangi koca kabul edermiş ☺☺☺☺
28 gunde bir adet oluyorum anca gecen adetimde 6 gun gecikmisti bebek icin ilk denememixdi. Ilk defa gecikme yasamistim. Ona rahmen hamileyim :)
Canimm ovulasyon testi al yada doktor kontrolune git yumurtan catlayana kadar emin ol nezman catladigina.Ben cnm kürtajdan önce 20 günde bir oluyodum şuan 17 ye düştü sanırım
Adetim kesilince 6.gün yumurtlamaya başlıyordum şuan 3.günmü yumurtluycam kafam karıştı
Ayyy cok utandim simdi. Aslinda o tarihe yakin oldu gun asiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?