2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Bizde bebişini öperiz minnak ayaklarından bende folik asitimi aldım yesa...

dualarımız seninle canım hadi bakalım haber ver bizlere de

Cnm hayırlı olsun regl olursam bende ilk defa ovu testi kullanmayı düşünüyorum yardımcı olurmusun markası neydi nasıl yaptın

Cnm hayırlı olsun regl olursam bende ilk defa ovu testi kullanmayı düşünüyorum yardımcı olurmusun markası neydi nasıl yaptın
Laboquick ti tatlim. Adetten 4 gun sonra yaptim. ilk idrarla yaptim hep. 2 cizgiyi gorunce o gunu degerlendirdim. Ertesi gun tek cizgiydi o gunu de degerlendirdim.

Bende vitamin aldım eczaneden eczacı içinde folik asit var ayrıca gerek yok şimdilik dedi unutuyorum bazen ama kullanıyorum

Kızlar bi de benim bat18 dün aksam ve bugün tuvalette peçeteye akintiyla karışık kan geldi sadece bi damla olur toplasan yani beyaz akıntıyla karışık işte acaba yumurtlama olduğu için mi yoksa yerleşme falan mı yerleşme için çok mu erken

Aaa evet oncesinde de sonrasin da da oldu. Ayda 2 kere hangi koca kabul edermiş ☺☺☺☺

28 gunde bir adet oluyorum anca gecen adetimde 6 gun gecikmisti bebek icin ilk denememixdi. Ilk defa gecikme yasamistim. Ona rahmen hamileyim :)

Ben cnm kürtajdan önce 20 günde bir oluyodum şuan 17 ye düştü sanırım

Adetim kesilince 6.gün yumurtlamaya başlıyordum şuan 3.günmü yumurtluycam kafam karıştı

Ben cnm kürtajdan önce 20 günde bir oluyodum şuan 17 ye düştü sanırım

Adetim kesilince 6.gün yumurtlamaya başlıyordum şuan 3.günmü yumurtluycam kafam karıştı
Canimm ovulasyon testi al yada doktor kontrolune git yumurtan catlayana kadar emin ol nezman catladigina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…