Beni de ekler misiniz 10 aylik evliyim 91 doğumluyum bat da 22 Mart folik asit de kullanıyorum geçen ay başlamıştık çalışmalara geçen ay boş geçti hadi bu aya inşallah
Bütün hamileler de hayirlisiyla bebislerini kucaklarına alırlar inşallah
Hoşgeldin canim hemen ekliyorum
Aynen canım 2016 Kasım anneleri başlığını açmayı nasip eder insallah ALLAHIM nisan için hiç başlık açasim yok :)
Bende geldim. Bugün adet oldum. 5 Mart :))
Bende geldim. Bugün adet oldum. 5 Mart :))
Benim midemi bulandırıyo
Bende varım bat 18 Mart ikinci olacak eeğer olursa yani inşallah olur kızım çok istiyor yaş22
Aldm az once test canm yarin sabah yapicam adetimde ayin 6 si zaten insallah cikar cok heycanliyim allahim hayirlisinj versin bu ilk denememiz zaten olmayadabilir ama cok umitlendim
Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum bat 10 mart bu ayi çok degerlendirmedik gigus ucu agrisi dışında bi sey de yok ama kendimi hamile hissediyorum :) folic asiti de her gun kullanıyorum
Cnm test yapdınmın
Benim ilk hamileligimde adet günümde 3 gün kahvrngi gelmişti normalde reglım 6 gün sürerdi
Beni de ekleyebilirsin :) bat 6 mart 89 dogumluyum. Umarim hamileyimdir. Mart dogumluyum erken dogum gunu hediyem olur bebegim :)
Beni de ekler misiniz 10 aylik evliyim 91 doğumluyum bat da 22 Mart folik asit de kullanıyorum geçen ay başlamıştık çalışmalara geçen ay boş geçti hadi bu aya inşallah
Bütün hamileler de hayirlisiyla bebislerini kucaklarına alırlar inşallah
Tabii ki canim eklerim :)
Kızlar dun geç geldik eve geçmişi okuyamadim bugün inşallah geçmişi okuyum mesaj yazacagim
teşekkür ederim eklediğin için :)
Evet yaparım inşallah bugün evde test yok ama çıkıp almam lazım eşime çaktırmadan
Ben bat a 5 gün kala yaptım boşa gitti bir tanesi gidip almak çok zor geliyor şimdi de ama pazartesi yi beklemek de zor
Senin bat ne zamandı
Yaptim ne
yaptim canm negatif cikdi
Bide ayiptir soylemesi sabah esimle iliskiye girdik sonrasinda peceteyle sildigimde varla yok arasi cok acik bi pembelik gordum sonra tekrar sildim sadece beyaz akinti vardi henuz gelen bisey yok umut varmi sizceOlsun canım dur bakalım sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?