• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Kızlarr bende en son 7 şubatta adet olmuştum düzensiz oldugum için bu ay ne zaman olcam bilmiyorum dün test yaptım negatif :( sanırım bu ay da olmadı :( ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum ve 1 haftadır iştahım aşırı açıldı sürekli bişeyler yemek istiyorumm göğüslerimde ağrı var bi de bel ağrısı çok oluyor ama test negatif sanırım adet belirtileri yaşıyorum :(

Beni de ekler misiniz 10 aylik evliyim 91 doğumluyum bat da 22 Mart folik asit de kullanıyorum geçen ay başlamıştık çalışmalara geçen ay boş geçti hadi bu aya inşallah :KK200:

Bütün hamileler de hayirlisiyla bebislerini kucaklarına alırlar inşallah:anneadayı:

Tabii ki canim eklerim :)

Kızlar dun geç geldik eve geçmişi okuyamadim bugün inşallah geçmişi okuyum mesaj yazacagim;)

Benim midemi bulandırıyo :KK43:

Canım hem tok karnına hem de uyumadan önce falan alsa onu alıp uyusan mide bulanmana fırsat kalmadan uykuya dalsan nasıl olur :)

bi de o marka bulandırdıysa başka bi tane denesen...

mesela bi tanesi arkadaşa alerji yapmış, olabiliyor yani :)

Aldm az once test canm yarin sabah yapicam adetimde ayin 6 si zaten insallah cikar cok heycanliyim allahim hayirlisinj versin bu ilk denememiz zaten olmayadabilir ama cok umitlendim

yaptın mı canım testi ?

Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum bat 10 mart bu ayi çok degerlendirmedik gigus ucu agrisi dışında bi sey de yok ama kendimi hamile hissediyorum :) folic asiti de her gun kullanıyorum

canımmmmm hoş geldin aramıza 9 mart ve 11 mart vardı arada 10 martımız eksik kalmıştı sen de o arayı tamamladın :KK68:

Cnm test yapdınmın

Benim ilk hamileligimde adet günümde 3 gün kahvrngi gelmişti normalde reglım 6 gün sürerdi

Benim de normalde 6 gün sürer bol bol olurum hem de :KK70: ama geçen ay test yapmıştım adetten 5 gün önce falan negatif çıktı diye üstünde durmadım kasık ağrım oluyordu çok ümitliydim psikolojik diye düşündüm ama çok az geldi kahverengi o da bir belirti yok şimdi ama ben de test yapayım bakalım :KK73:

Beni de ekleyebilirsin :) bat 6 mart 89 dogumluyum. Umarim hamileyimdir. Mart dogumluyum erken dogum gunu hediyem olur bebegim :)

Beni de ekler misiniz 10 aylik evliyim 91 doğumluyum bat da 22 Mart folik asit de kullanıyorum geçen ay başlamıştık çalışmalara geçen ay boş geçti hadi bu aya inşallah :KK200:

Bütün hamileler de hayirlisiyla bebislerini kucaklarına alırlar inşallah:anneadayı:

ekledim kızlar ikinizi de inşallah güzel haberler veririz birbirimizeeeeeeeeeeeeeeee :KK200::KK200:

Ben bat a 5 gün kala yaptım boşa gitti bir tanesi gidip almak çok zor geliyor şimdi de ama pazartesi yi beklemek de zor :rolleyes:

Senin bat ne zamandı

Olsun canım dur bakalım sıkma canını :KK68:
Bide ayiptir soylemesi sabah esimle iliskiye girdik sonrasinda peceteyle sildigimde varla yok arasi cok acik bi pembelik gordum sonra tekrar sildim sadece beyaz akinti vardi henuz gelen bisey yok umut varmi sizce

Back