• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Kizlar ya 10 gundur sol kasihim agriyodu regle 3 gun kaldi simdi regl agrisi gibi agri var kasiklarimda sanirm regl olcam:mad: insallah olmam ya offf
Kendimde belirti buldu mu hep hayal kırıklığı oldu bende. Adet olucam diye düşünmek daha az üzüyor sanırım

3 mart folik asitini kullananlar
1.mutlubirisi
2.yesa1
3.lidya
4.melinda
5.merveee28
6. 55burcu55

Yok mu arttiran :)

Kizlar ya 10 gundur sol kasihim agriyodu regle 3 gun kaldi simdi regl agrisi gibi agri var kasiklarimda sanirm regl olcam:mad: insallah olmam ya offf
Canim hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni bnde ilk hamileligimde adetime 2-3 gun kala sanvilarim oldu defim yine adet olacam ama olmadim vunku hamileydimm ;))) insallh sende hamilesindr

3 mart folik asitini kullananlar
1.mutlubirisi
2.yesa1
3.lidya
4.melinda
5.merveee28
6. 55burcu55
7. eniyikadinoyuncu

Günaydın kızlar ..
Son 5 aydır Bebek istiyoruz bizde bakalım bu ayı değerlendirdik inşallah hepimize yolunu gözletmeden nasip eder allahım..Benim sizlere şöyle bi sorum olacak ?
Benim gibi olan varmı bilmiyorum ama ben 2 aydır adet sonrası 14 ve 15. Günü adet gibi kanama yaşıyorum ama ne miyom ne kist değerler smear testi hiçbişey yok dün radyoloji de muayene etti adetin 18.günü rahim kalınlığı 6mm hersey yolunda görünüyor ve doktorum yumurtlama kanamasi olabilir dedi.. benim iyice aklım karıştı bakalım bu ay bat gelecekmi? Bu sekilde hamile kalabileceğimı de söylediler inşallah da tutmuştur bu ay .. benim gibi yumurtlama kanamasi yaşayan oluyormu ?

Canim hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni bnde ilk hamileligimde adetime 2-3 gun kala sanvilarim oldu defim yine adet olacam ama olmadim vunku hamileydimm :KK66:)) insallh sende hamilesindr
Ayy insallah canm ya cok istiyorum iliskiden sonta 10 gun kadar sol kasigimda agri hissettim suan adete 2 gun var elim ayagim sisdi ve sol kasigimdaki agri adet agrisina donusdu sanki insallah olmam

Ayy insallah canm ya cok istiyorum iliskiden sonta 10 gun kadar sol kasigimda agri hissettim suan adete 2 gun var elim ayagim sisdi ve sol kasigimdaki agri adet agrisina donusdu sanki insallah olmam

sen bi test yapsan canım ya şüphelendim :KK76:

Mrb arkadaşlar benim gibi adetin ilk gününü hesaplama konusu kafasına takılan var mı bilmiyorum ben 12 şubat akşamı lekelenmeyle birlikte 13ü de devam eden lekenme kan vs hasta oldum ve ben ayın 13 ünü ilk gün sayıyordum internette biraz araştırdım lekelenme olan gün sayılıyormuş

Back