2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Bende de ayni sekilde oluyo canim. Insallah bi probleme yol acmaz. Tam yumurtlama gununde oluyor. 2-3gun suruyor az az. Dr sorun yok hamilelik dusunebilirsin demisti.

Hanımlaaar bugunku folik asitlerinizi aldınız mı bakayıım? :)))

Bu ay düsünmesem de folik asit takibimi topiginiz sayesinde yapıyorum vallahi :))

Supersiniz kizlar bi hamile kalalim hergüne yenmesi gereken bir şey belirleyip onun listesini yaparız
Heh bak bunu da takip ederim süper olur

Hanımlaaar bugunku folik asitlerinizi aldınız mı bakayıım? :)))

Bu ay düsünmesem de folik asit takibimi topiginiz sayesinde yapıyorum vallahi :))

Heh bak bunu da takip ederim süper olur

Benim midemi bulandırıyo

Bende varım bat 18 Mart ikinci olacak eeğer olursa yani inşallah olur kızım çok istiyor yaş22

Aldm az once test canm yarin sabah yapicam adetimde ayin 6 si zaten insallah cikar cok heycanliyim allahim hayirlisinj versin bu ilk denememiz zaten olmayadabilir ama cok umitlendim

ilk denemede bende çoook ümitlenmiştim

Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum bat 10 mart bu ayi çok degerlendirmedik gigus ucu agrisi dışında bi sey de yok ama kendimi hamile hissediyorum :) folic asiti de her gun kullanıyorum

yesa Kizlar reglim gelmeye basliyor. Kahverengi akinti geliyor. Size bol sanslar. Simdiden iyi haber alacaklari tebrik ediyorum.
Can'ım ben diğer hamileliğimde kahverengi akıntım ve pembemsi akıntım olmuştu adet günü .. Dr progrstan vermişti düşük tehlikesine karşı
Bende varım bat 18 Mart ikinci olacak eeğer olursa yani inşallah olur kızım çok istiyor yaş22
inşallah canm hoşgeldin :)

Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum bat 10 mart bu ayi çok degerlendirmedik gigus ucu agrisi dışında bi sey de yok ama kendimi hamile hissediyorum :) folic asiti de her gun kullanıyorum
merhaba canm bende kendimi öyle hissediyorum ama :) bilmiyorum ki fazla umutlanmakta istemiyorum ..

Cnm test yapdınmın

Benim ilk hamileligimde adet günümde 3 gün kahvrngi gelmişti normalde reglım 6 gün sürerdi

Gercekten mi kizlar? Ay simdi heyecanlandim. Biraz uzulmustum acikcasi. Idrar testini 4~5 gun once yapmistim negatifti. Bana umut oldunuz.

Regl belirtileri var miydi peki?

Son düzenleme:

Süpersin canım folik asit candır mutlaka alalım ilk mesaja da en kisa zamanda ekleyecegim seni

Süpersin canım folik asit candır mutlaka alalım ilk mesaja da en kisa zamanda ekleyecegim seni

Beni de ekler misiniz 10 aylik evliyim 91 doğumluyum bat da 22 Mart folik asit de kullanıyorum geçen ay başlamıştık çalışmalara geçen ay boş geçti hadi bu aya inşallah

Bütün hamileler de hayirlisiyla bebislerini kucaklarına alırlar inşallah

Gercekten mi kizlar? Ay simdi heyecanlandim. Biraz uzulmustum acikcasi. Idrar testini 4~5 gun once yapmistim negatifti. Bana umut oldunuz.

Regl belirtileri var miydi peki?
evet Can'ım yanma oluyordu kasıklarımda bazen hani böyle ishal olacakmışım gibi . Ve normal adet belirtileri birde gaz vardı bende o sıra mı yoksa belirtimi bilemem ama .. :) bence yarın bir test daha yap negatif çıkarsa artık Batın geçmesini bekle canm . İnşallah adet olmasın gebe olursun :)

Beni de ekleyebilirsin :) bat 6 mart 89 dogumluyum. Umarim hamileyimdir. Mart dogumluyum erken dogum gunu hediyem olur bebegim :)
hoşgeldin canm :) inşallah bu ay alırsın hediyeni :)

hoşgeldin Can'ım amin inşallah beraber gebe kalıp beraber takip ederiz herşeyi yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…