Bende de ayni sekilde oluyo canim. Insallah bi probleme yol acmaz. Tam yumurtlama gununde oluyor. 2-3gun suruyor az az. Dr sorun yok hamilelik dusunebilirsin demisti.Günaydın kızlar ..
Son 5 aydır Bebek istiyoruz bizde bakalım bu ayı değerlendirdik inşallah hepimize yolunu gözletmeden nasip eder allahım..Benim sizlere şöyle bi sorum olacak ?
Benim gibi olan varmı bilmiyorum ama ben 2 aydır adet sonrası 14 ve 15. Günü adet gibi kanama yaşıyorum ama ne miyom ne kist değerler smear testi hiçbişey yok dün radyoloji de muayene etti adetin 18.günü rahim kalınlığı 6mm hersey yolunda görünüyor ve doktorum yumurtlama kanamasi olabilir dedi.. benim iyice aklım karıştı bakalım bu ay bat gelecekmi? Bu sekilde hamile kalabileceğimı de söylediler inşallah da tutmuştur bu ay .. benim gibi yumurtlama kanamasi yaşayan oluyormu ?
Heh bak bunu da takip ederim süper olurSupersiniz kizlar bi hamile kalalim hergüne yenmesi gereken bir şey belirleyip onun listesini yaparız
Hanımlaaar bugunku folik asitlerinizi aldınız mı bakayıım? :)))
Bu ay düsünmesem de folik asit takibimi topiginiz sayesinde yapıyorum vallahi :))
Heh bak bunu da takip ederim süper olur
Folik asit mi? Tok karnına alırsan bulandırmaz heralde? Ben tok alıyorum hepBenim midemi bulandırıyo
Aldm az once test canm yarin sabah yapicam adetimde ayin 6 si zaten insallah cikar cok heycanliyim allahim hayirlisinj versin bu ilk denememiz zaten olmayadabilir ama cok umitlendimsen bi test yapsan canım ya şüphelendim
Aldm az once test canm yarin sabah yapicam adetimde ayin 6 si zaten insallah cikar cok heycanliyim allahim hayirlisinj versin bu ilk denememiz zaten olmayadabilir ama cok umitlendim
Sağlık olsun öbür aya inşşşyesa Kizlar reglim gelmeye basliyor. Kahverengi akinti geliyor. Size bol sanslar. Simdiden iyi haber alacaklari tebrik ediyorum.
yesa Kizlar reglim gelmeye basliyor. Kahverengi akinti geliyor. Size bol sanslar. Simdiden iyi haber alacaklari tebrik ediyorum.
Can'ım ben diğer hamileliğimde kahverengi akıntım ve pembemsi akıntım olmuştu adet günü .. Dr progrstan vermişti düşük tehlikesine karşıyesa Kizlar reglim gelmeye basliyor. Kahverengi akinti geliyor. Size bol sanslar. Simdiden iyi haber alacaklari tebrik ediyorum.
inşallah canm hoşgeldin :)Bende varım bat 18 Mart ikinci olacak eeğer olursa yani inşallah olur kızım çok istiyor yaş22
merhaba canm bende kendimi öyle hissediyorum ama :) bilmiyorum ki fazla umutlanmakta istemiyorum ..Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum bat 10 mart bu ayi çok degerlendirmedik gigus ucu agrisi dışında bi sey de yok ama kendimi hamile hissediyorum :) folic asiti de her gun kullanıyorum
Cnm test yapdınmın
Benim ilk hamileligimde adet günümde 3 gün kahvrngi gelmişti normalde reglım 6 gün sürerdi
Can'ım ben diğer hamileliğimde kahverengi akıntım ve pembemsi akıntım olmuştu adet günü .. Dr progrstan vermişti düşük tehlikesine karşı
inşallah canm hoşgeldin :)
merhaba canm bende kendimi öyle hissediyorum ama :) bilmiyorum ki fazla umutlanmakta istemiyorum ..
yesa Kizlar reglim gelmeye basliyor. Kahverengi akinti geliyor. Size bol sanslar. Simdiden iyi haber alacaklari tebrik ediyorum.
Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum bat 10 mart bu ayi çok degerlendirmedik gigus ucu agrisi dışında bi sey de yok ama kendimi hamile hissediyorum :) folic asiti de her gun kullanıyorum
Saol kuzum :Süpersin canım folik asit candır mutlaka alalım ilk mesaja da en kisa zamanda ekleyecegim seni
Süpersin canım folik asit candır mutlaka alalım ilk mesaja da en kisa zamanda ekleyecegim seni
Gercekten mi kizlar? Ay simdi heyecanlandim. Biraz uzulmustum acikcasi. Idrar testini 4~5 gun once yapmistim negatifti. Bana umut oldunuz.
Regl belirtileri var miydi peki?
evet Can'ım yanma oluyordu kasıklarımda bazen hani böyle ishal olacakmışım gibi . Ve normal adet belirtileri birde gaz vardı bende o sıra mı yoksa belirtimi bilemem ama .. :) bence yarın bir test daha yap negatif çıkarsa artık Batın geçmesini bekle canm . İnşallah adet olmasın gebe olursun :)Gercekten mi kizlar? Ay simdi heyecanlandim. Biraz uzulmustum acikcasi. Idrar testini 4~5 gun once yapmistim negatifti. Bana umut oldunuz.
Regl belirtileri var miydi peki?
hoşgeldin canm :) inşallah bu ay alırsın hediyeni :)Beni de ekleyebilirsin :) bat 6 mart 89 dogumluyum. Umarim hamileyimdir. Mart dogumluyum erken dogum gunu hediyem olur bebegim :)
hoşgeldin Can'ım amin inşallah beraber gebe kalıp beraber takip ederiz herşeyi yine :)Beni de ekler misiniz 10 aylik evliyim 91 doğumluyum bat da 22 Mart folik asit de kullanıyorum geçen ay başlamıştık çalışmalara geçen ay boş geçti hadi bu aya inşallah
Bütün hamileler de hayirlisiyla bebislerini kucaklarına alırlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?