3mart 2016 folik asit alanlar listesi :)
1. mutlubirisi
2. Yesa1
3.
4.55burcu55
İnşallah kirmizilari görmezsin cnm :)Kizlar ya 10 gundur sol kasihim agriyodu regle 3 gun kaldi simdi regl agrisi gibi agri var kasiklarimda sanirm regl olcaminsallah olmam ya offf
Kendimde belirti buldu mu hep hayal kırıklığı oldu bende. Adet olucam diye düşünmek daha az üzüyor sanırımKizlar ya 10 gundur sol kasihim agriyodu regle 3 gun kaldi simdi regl agrisi gibi agri var kasiklarimda sanirm regl olcaminsallah olmam ya offf
Canim hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni bnde ilk hamileligimde adetime 2-3 gun kala sanvilarim oldu defim yine adet olacam ama olmadim vunku hamileydimmKizlar ya 10 gundur sol kasihim agriyodu regle 3 gun kaldi simdi regl agrisi gibi agri var kasiklarimda sanirm regl olcaminsallah olmam ya offf
Kizlar ya 10 gundur sol kasihim agriyodu regle 3 gun kaldi simdi regl agrisi gibi agri var kasiklarimda sanirm regl olcaminsallah olmam ya offf
Beni de ekleyin listeye 12 mart benim de canlar :)
Ayy insallah canm ya cok istiyorum iliskiden sonta 10 gun kadar sol kasigimda agri hissettim suan adete 2 gun var elim ayagim sisdi ve sol kasigimdaki agri adet agrisina donusdu sanki insallah olmamCanim hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni bnde ilk hamileligimde adetime 2-3 gun kala sanvilarim oldu defim yine adet olacam ama olmadim vunku hamileydimm)) insallh sende hamilesindr
Hoşbulduk canım teşekkürler ,mart ayı bol hamişli bi ay olsunhoş geldin canım aramıza ekledim seni de :)
Ayy insallah canm ya cok istiyorum iliskiden sonta 10 gun kadar sol kasigimda agri hissettim suan adete 2 gun var elim ayagim sisdi ve sol kasigimdaki agri adet agrisina donusdu sanki insallah olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?