2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ins. Cabuk ogrenir neresini saklamasi gerektigini yoksa buyudugunde cok sıkıntı yasariz

Muayenehane acakmis ama tam belli degilmis. Doguma anlasmali oldugum hastaneler olacak gelebilirim dedi ama kararsiz kaldim hastanemide seviyordum acaba baska bi doktorlami devam etsem yoksa doguma kendi doktorumumu cagirsam kararsiz kaldim
hımm canım bence en rahat kendını nasıl hıssedeceksen oyle yap yanı hastanemı doktor mu daha cok guven verıyor sana ona bakabılırsın onemlı olan senın hıssettıklerın cunku

Bu arada kizlar carpintim ve nefes darligim icin dahiliyeye ordan da kardoyolojiye yonlendirilmistim.
Dun kardiyolojide de muayene oldum ve biraz moralim bozuldu. Kalp kapakcigimda cökme varmis hafifte kacak varmis doktor carpintin artarsa gel dedi simdilik zaten ilac yazamam ama yinede gel dedi. Cokme icinde takip edecegiz kacak buyurse o zaman konusuruz dedi sagolsun doktorda biraz ters bi insandi fazlada konusamadim aranizda bununla ilgili bir bilgisi olan varmi acaba

valla canım ben mayısık mayısık oturuyorum ıs yerınde gunun bıtmesını beklıyorum eve gıdıp hemen yatıcam
ayy bende artık gideceğim diye arkadaşlar çağırıyo bugün oraya gidebilirim..Sabah da kardeşim gelecek inş..o yüzden yatmayı unutayım ben..Son günlerim işyerinde Allahtan çok sıkıldım yoksa artık..

ohhh süpermiş yaa tadını çıkart valla biz sürünmeye devam
tamamen bitsin çıkaracam tadını, temizlik yaparak, oda düzenleyerek, doğuma hazırlık yaparak çıkartcam artık

hiç bir fikrim yok canım ama geçmiş olsun çok. hamileliğe bağlı bir durummuymuş peki ?

hımm canım bence en rahat kendını nasıl hıssedeceksen oyle yap yanı hastanemı doktor mu daha cok guven verıyor sana ona bakabılırsın onemlı olan senın hıssettıklerın cunku
Suanki hastanemlede anlasmasi olacakmis.
Acaba muayenehanede mi devam etsem doguma hastaneye gelse yoksa hastaneden baska bir doktorla mi devam etsem bilemedim. Onumuzdeki kontrolde baska bi doktora gidip oyle karar vermek istiyorum belki o domtor daha cok guven verecektir bilemem sonucta zamanda az kaldi nerden cikti bu simdi

Maşallah cnm oğluna:) benim doktorum da bu ayın sonunda ayrılacakmış ama ben zaten memlekete gidince doktorum değişecekti o yüzden üzülmedim, yoksa üzülürdüm alıştık ona 7 aydır..

geçmiş olsun tatlım yaa benim de hiç bir fikrim yok maalesef başka doktora da bir git istersen

kızlar merhaba nasılsınız kafayı yedırdıler bana sabah sabah yaa yalancı ınsanlardan nefret edıyorum ya helekı ıs hayatında anca gelebıldım mınık kusumda gerıldı stres oldu off neysekı sorun cozulmedı ama gergınlık bıttı saglık olsun napalım

geçmiş olsun cnm inşallah geçici bir durumdur..

tatlım sakin ol boşver takmamaya çalış biliyorum pek mümkün değil ama ne yapacaksın..Etraf halden anlamayan insanlarla dolu malesef

Hayir canim hamilelikle alakali birsey degilmis. Allahtan dogumumda bir sorun cikarmazmis. Yinede anestezi uzmaniyla dogum zamaninda konusacagim tabi ki.

geçmiş olsun takma kafana boşver.. dünü anlat doğum günün nasıl geçti? bu arada tekrar kutlu olsun

geçmiş olsun takma kafana boşver.. dünü anlat doğum günün nasıl geçti? bu arada tekrar kutlu olsun

sagol kusum evet dogum gunum valla cok guzel gectı kocısım oglen 2 den aksam 6 ya kadar hazırlık yapmıs kapıdan bır gırdım yerde gul yaprakları mumlar karsımda pastayla o beklıo cok romantık bır aksamdı kendı ellerıyle yemekler hazırlamıs

ay maşallah ne güzel yaa...Doğum günün kutlu olsun cnm :)

aman aman resimleri gördüm tatlım şahane.. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…