2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aynı sıkıntılar var bızde de canı panık yapma gayet normal:) yıne de cok endıselenıyorsan doktoruna danıs

kızlar ya sizin de göğüsleriniz kaşınıyor mu..Benim çok kaşınıyoo niye ki o da mı çatlıcak yoksam :)
benim çok kaşınıyor canım hatta göbeğimde fena kaşınıyor tırnaklayasım geliyor yani ama şu anda bir çatlamam yok çok şükür tabi olmayacak anlamına gelmiyor

Bende epeydir sık tuvalete gidiyorum dün doktora sordum yanma yaparken ağrı yoksa normalmis

Selam kizlar uyku tutmamisken kk ya bakim biraz dedim.beni soranlar olmus cok sagolun iyiyiz cok sukur :) tel.den net kullandigim icin giremiyorum cok fazla sayfa oluyo takip edemiyorum kusura bakmayin

Selam kizlar uyku tutmamisken kk ya bakim biraz dedim.beni soranlar olmus cok sagolun iyiyiz cok sukur :) tel.den net kullandigim icin giremiyorum cok fazla sayfa oluyo takip edemiyorum kusura bakmayin
evet cnm ben sormuştum :) Nasıl bebişler iyidir inşallah az kaldı senin sağlıkla gelsinler inşallah :)

benim çok kaşınıyor canım hatta göbeğimde fena kaşınıyor tırnaklayasım geliyor yani ama şu anda bir çatlamam yok çok şükür tabi olmayacak anlamına gelmiyor
benim de öyle cnm göbeğim de göğüslerim de kaşınıyor..Uyuz gibi hissediyorum kendimi Karnımın alt tarafında çatlamalar oldu benim biraz..Daha da ilerleyecek herhalde ama olsun pek de üzülmüyorum yavrum iyi olsun da çatlayım ne yapalım..

günaydın kızlar...Son günler de geçmiyor sanki içimde garip hisler var son 2 günüm kaldı işyerinde aslında mutluyum da eşimden de ayrı kalcam diye üzülmüyor deilim 2 haftada bir gelirim haftasonları diyor da gerçekten gelebilir mi bilmiyorum..Alıştım her kontrole onla gitmeye onsuz hastaneye gitme işi de tuhaf olacak benim için..Neyse annemle olcam sonuçta..Sabah sabah amma karışık duygular içindeyim düşündükçe gözlerim doluyo

günaydın tatlım üzme kendini uzak olmak ne demek ben de çok iyi biliyorum ve seni iyi anlıyorum gidince eşini gelince aileni özlemek çok kötü ama çok güzel bir şey için gidiyorsun öyle düşün sonuçta yine eşinin yanına geleceksin güzel günler bizi bekler

herkeslere günaydınnnn grip oldum başım ağrıyor gözlerim yanıyor bütün vücudumda bi ağrı çok yorgunum çokkkkk

inşallah cnm hamileliğin de verdiği bir duygusallık var işte..Bazen deli gibi hissediyorum kendimi yerli yersiz gözlerim doluyorneyse artık inşallah o mutlu güzel günlere kavuşuruz hayırlısıyla takvime göre tam 2 ay var 14 mart :)

herkeslere günaydınnnn grip oldum başım ağrıyor gözlerim yanıyor bütün vücudumda bi ağrı çok yorgunum çokkkkk
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine çok ilerlemesin..Olmazsa rapor al evde dinlen dinlenmeyince geçmiyor grip çünkü

yerli yersiz krizler bende oldukca şiddetli yakında adam beni kapı dışarı edecek

Herkese günaydın. Bugün çok uykusuz hissediyorum kendimi ben de.
Dün b&g 'den hastane çıkışı aldık oğluma. :) Fotoda tam belli değil ama modeli bu. Çok pahalıydı normalde şimdi %50 indirime girmiş. Birkaç parça daha kıyafet aldık ama nette bulamadım. Hep abisinden kalanları giymesin minik

http://www.bgstoreonline.com/32g1814-hastane-cikisi

günaydın canım. hamilelikte duygusallık normal tabi, izninin tadını çıkarmaya bak. sayılı gün geçiyor. Hangi şehirlerde olacaksınız eşin ve sen?

yerli yersiz krizler bende oldukca şiddetli yakında adam beni kapı dışarı edecek
benimki şuan sevgi kelebeği gibi dolanıyor evde..Birlikte az zamanımız kaldı ya ondan herhalde ikide bir gelip öpüyor

günaydın canım. hamilelikte duygusallık normal tabi, izninin tadını çıkarmaya bak. sayılı gün geçiyor. Hangi şehirlerde olacaksınız eşin ve sen?
ben antep de olcam annemlerde eşim bitlis de orda çalışıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…