2016 Mart Anneleri Goygoy :)

herkese merhabalar,
bu sabah internet yoktu işyerinde, yoğunluk da var. Nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor?
ay dün düşündüm bu bebeğim de ilki gibi 36'da gelirse 3 haftam kalmış benim ya... sanki hiç bebek büyütmemişim gibi stres oldum iyi mi?
Bu arada inatla çalışmaya devam ediyorum.

ne kadar çalışırsan o kadar iyi canım..Bir rahatsızlığın olmadığı sürece devam et bence..Hayırlı zmanda gelsin kuzun..Sen böyle yaparsan biz ne yapalım.Çocuk tutmayı bile bilmem ben kucağımda:)

ben de öyle düşünüyorum canım, ne kadar çalışırsam o kadar iyi. izinler sonrasında daha gerekli oluyor. Doğunca bu stres geçiyor tabi sanki kırk yıllık anne gibi tecrübeli oluyorsun :) insan unutuyor ama, 4 yıl olacak benim nerdeyse ilk doğumum üzerinden geçen süre.

aynen cnm sonrasına daha çok lazım olacak..imkanım olmadığı için ben ayrılcam..Olsun sağlık olsun ne yapalım olmazsa sonrasında heyet raporu falan ayarlanır uzatırız bir şeklde..yeter ki sağlıkla gelsin kuzular iyi olsunlar hepsi hallolur inş..

kızlar merhaba anca gelebıldım moralım cok bozuk zaten mahvetmıs odayı boyacı tekrar boya alıp boyatıcam odayı

kızlar merhaba anca gelebıldım moralım cok bozuk zaten mahvetmıs odayı boyacı tekrar boya alıp boyatıcam odayı

hadi canım... e bu adamın boyacı olduğundan eminmisiniz? ne bilim bi boyayı ilk kez yapıyo bile olsa boya yani.. çoğu insan kendi boyuyo düzgün olsun die boyacı tutuyo. ne sorun olmuş ki?

hadi canım... e bu adamın boyacı olduğundan eminmisiniz? ne bilim bi boyayı ilk kez yapıyo bile olsa boya yani.. çoğu insan kendi boyuyo düzgün olsun die boyacı tutuyo. ne sorun olmuş ki?

ahhh kusum hıc sorma astarı vurmadıgı ıcın 3 sınıf bar duvarı gıbı koyu bır mavımız oldu ustune sagolsun bız ona oyle yap demısız gıbı boyayı sulandırdım 3 kat vurdum demezmı saka gıbı ya bu boya patates baskısı gıbı ruloyu asagı cektınmı bır daha yukarı bıle vurmuyorsun ondan acık renk oluo ama bız ona 3 kat vur dedık sankı bırde yetsın dıe sulandırmıs normalde artması gerekıodu zaten zor yetıstırmısmıs bırsey degıl yarın mobılyacı gelcekdı aradım adamları sımdı dıvarların bır daha boyanması gerekıcek vazgecdım bu boyadan zaten duz bır mavı alıcam tatlı bır mavı tonu babam boyucak saclarımı yolucakdım sınırden aglıycakdım yaa

cok cıddıyım kusum sorma bır daha gıdıp boya secıcem o kop koyu mavıyı kapattırcam falan offff
amann ne yapcam canım olmus artık uzulup moralını bozma bak baban da boyayacakmıs caresı var neysekı uzulunce elıne bır sey gecmeyecek sakınles azıcıcık

amann ne yapcam canım olmus artık uzulup moralını bozma bak baban da boyayacakmıs caresı var neysekı uzulunce elıne bır sey gecmeyecek sakınles azıcıcık

ya neye kızıyorum kusum bılıomusun on kere soyledık bu sekılde boyanıo edıo dıye burnunun dıkıne gıttı yazık onca emege paraya vs ya neyse dedıgın gıbı olan oldu hayırlısı boyleymıs bır daha boyucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…