- 11 Eylül 2015
- 115
- 57
- 13
- 37
hangi modelini aldın cnm?ben aldım stylo canım hemde termostat hedıyelı ıdı n 11 den coook guzel umdugumdan daha guzel cıktı hemdee 120 tl ye aldık
http://urun.n11.com/bebek-bakim-cantalari/stylo-grand-bebek-bakim-sirt-cantasi-hediyeli-P81731771 bunu aldım canımhangi modelini aldın cnm?
Teşekkür ederim :)
Pek de güzelmiş güle güle kullanın canım.kırmızı mı aldın sen?
sıyah grı almıs canım esım termostat kırmızı amaPek de güzelmiş güle güle kullanın canım.kırmızı mı aldın sen?
Baba taşıcak o zaman kendini düşünmüş belli ki.. :)sıyah grı almıs canım esım termostat kırmızı ama
aynenn cnm kendı tasıcagı ıcın oyle almıs :)Baba taşıcak o zaman kendini düşünmüş belli ki.. :)
herkese merhabalar,
bu sabah internet yoktu işyerinde, yoğunluk da var. Nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor?
ay dün düşündüm bu bebeğim de ilki gibi 36'da gelirse 3 haftam kalmış benim ya... sanki hiç bebek büyütmemişim gibi stres oldum iyi mi?
Bu arada inatla çalışmaya devam ediyorum.
ben de öyle düşünüyorum canım, ne kadar çalışırsam o kadar iyi. izinler sonrasında daha gerekli oluyor. Doğunca bu stres geçiyor tabi sanki kırk yıllık anne gibi tecrübeli oluyorsun :) insan unutuyor ama, 4 yıl olacak benim nerdeyse ilk doğumum üzerinden geçen süre.ne kadar çalışırsan o kadar iyi canım..Bir rahatsızlığın olmadığı sürece devam et bence..Hayırlı zmanda gelsin kuzun..Sen böyle yaparsan biz ne yapalım.Çocuk tutmayı bile bilmem ben kucağımda:)
ben de öyle düşünüyorum canım, ne kadar çalışırsam o kadar iyi. izinler sonrasında daha gerekli oluyor. Doğunca bu stres geçiyor tabi sanki kırk yıllık anne gibi tecrübeli oluyorsun :) insan unutuyor ama, 4 yıl olacak benim nerdeyse ilk doğumum üzerinden geçen süre.
kızlar merhaba anca gelebıldım moralım cok bozuk zaten mahvetmıs odayı boyacı tekrar boya alıp boyatıcam odayı
ayy cıddı olamazsın yaakızlar merhaba anca gelebıldım moralım cok bozuk zaten mahvetmıs odayı boyacı tekrar boya alıp boyatıcam odayı
hadi canım... e bu adamın boyacı olduğundan eminmisiniz? ne bilim bi boyayı ilk kez yapıyo bile olsa boya yani.. çoğu insan kendi boyuyo düzgün olsun die boyacı tutuyo. ne sorun olmuş ki?
ayy cıddı olamazsın yaa
amann ne yapcam canım olmus artık uzulup moralını bozma bak baban da boyayacakmıs caresı var neysekı uzulunce elıne bır sey gecmeyecek sakınles azıcıcıkcok cıddıyım kusum sorma bır daha gıdıp boya secıcem o kop koyu mavıyı kapattırcam falan offff
amann ne yapcam canım olmus artık uzulup moralını bozma bak baban da boyayacakmıs caresı var neysekı uzulunce elıne bır sey gecmeyecek sakınles azıcıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?