- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
Garibimmm yaaaa simdi ne yaptigimi soylemwyim sanaa isi birakirsinallah kolaylik.versin canimmm o gunleri sende gor3ceksin insallah
Yaaa napsin kiz ama mecburi onunki gerci kiskanmadim degil hani evde olmayi cok özledim yaaamannn napçan zaten şekerim paso yatma planında bi çoğu boşver gelsen ben gibi kudurcan ahahahahahaha
iyi canim işte ayni geliyomussun artik az kaldı hadiIyiyizzz canim.sen nasilsin...
Evet evet herkes çalışıyorsölemeyin sölemeyin ben hepinizi çalışıyo hayal ediyorum. anca öyle katlanıyorum :):):):):)
Yaaa napsin kiz ama mecburi onunki gerci kiskanmadim degil hani evde olmayi cok özledim yaa
iyi canim işte ayni geliyomussun artik az kaldı hadi
Kizlar nabersiniz
ahaaaa fıstık benım olacak bınıcem ustune vurucam kırbacı vurucam kırbacıamannn napçan zaten şekerim paso yatma planında bi çoğu boşver gelsen ben gibi kudurcan ahahahahahaha
ahaaaa fıstık benım olacak bınıcem ustune vurucam kırbacı vurucam kırbacı:
aaa tchıbo dan almıs ananemız kızz :) oranınkılerede bak bıbanada yok kesıntı kusum varda kesılenı sırket oduyucek oglusuma uyku arkadası yaptırıyorum organık cok hosuma gıttı
aaa tchıbo dan almıs ananemız kızz :) oranınkılerede bak bı
Kızlar netten plastik bardak falan aldım, bir de süsleme için etiket ve banner yaptıracağım araştırıyorum. ay ne zor işler bunlar :)
bir de şey diyeceğim, mesela hepimiz işyerinden yazıyoruz genelde ya da telefondan , h.sonu da kimse girmiyor bu nedenle. doğum yapınca hiç görüşemeyeceğiz. telefonla daha kolay giriliyor aslında. daha önce yazmıştım, malum sitede grup kuralım gizli. hem gönderiler kaybolmuyor, hem de iletişim daha kolay. bizim var mesela 2012 Haziran anneleri diye. ne dersiniz? var mı anlayan bu işlerden?
Kızlar netten plastik bardak falan aldım, bir de süsleme için etiket ve banner yaptıracağım araştırıyorum. ay ne zor işler bunlar :)
bir de şey diyeceğim, mesela hepimiz işyerinden yazıyoruz genelde ya da telefondan , h.sonu da kimse girmiyor bu nedenle. doğum yapınca hiç görüşemeyeceğiz. telefonla daha kolay giriliyor aslında. daha önce yazmıştım, malum sitede grup kuralım gizli. hem gönderiler kaybolmuyor, hem de iletişim daha kolay. bizim var mesela 2012 Haziran anneleri diye. ne dersiniz? var mı anlayan bu işlerden?
canım actıgın anda kkdan yasak gelıo ben yasaklandım daha once evlılık grubundayken
anladım canım.canım actıgın anda kkdan yasak gelıo ben yasaklandım daha once evlılık grubundayken
ohh ohh ne güzel benim daha 45 dk varayyy cok sukurr gıdıyoruz ewımıze bugundeeeee
benım 18.30 da bıtıyor yaaaohh ohh ne güzel benim daha 45 dk var
Iyi canim yaa.diyorum ya isyerinde neti kısıtlamaya gittiler hicbir yere giremiyorum telden de ancak bu kadar oluyocanım nerelerdesın sesın cıkmıyor bır sorun yok ınsallah
ayyyy ben evimdeyimmmmohh ohh ne güzel benim daha 45 dk var
Iyi canim yaa.diyorum ya isyerinde neti kısıtlamaya gittiler hicbir yere giremiyorum telden de ancak bu kadar oluyo
ayyyy ben evimdeyimmmm
hııı beterin beteri varmış.. ama işte diziler falan senin vakit iyi geçer yabenım 18.30 da bıtıyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?