2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar doktora sordum 32 hafta 29 ocafa gelıo ne zaman gelıyım dıe 16 ocakda cagırdı rapor ıcın tekrar cagırıcak sanırım sonra

kız bu neee anlamadım

kızlar doktora sordum 32 hafta 29 ocafa gelıo ne zaman gelıyım dıe 16 ocakda cagırdı rapor ıcın tekrar cagırıcak sanırım sonra
eee ıyı o zaman canım ıkı haftaya tekrar gormus olursun bebısı:):) bende 32. hafta raporu ıcın 30 ocakta gıdıcem

kesıntı var anladıgım kadarıyla cok karmasık zaten ya bu arada kaymakamlıkda 300 tl cocuk yardımı yapıo alcakmısınız
walla bana yokmus canım :) ewet 300 tl we 112 tl gıbı para alıcaz :) bizim sirket dogum yardımıda yapıyor hayırlısı ıle bebıslerımızı kucagımıza alalımdaa :)

walla bana yokmus canım :) ewet 300 tl we 112 tl gıbı para alıcaz :) bizim sirket dogum yardımıda yapıyor hayırlısı ıle bebıslerımızı kucagımıza alalımdaa :)

banada yok kesıntı kusum varda kesılenı sırket oduyucek oglusuma uyku arkadası yaptırıyorum organık cok hosuma gıttı

Eklentiler

• 12498433_10204983882668304_392482139_n.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 54
valla ben ne kadar para varsa hepsını alıcam

B bsrd ahahaha bende alcam valla nıye almıcakmısım kı hakkımsa alcam tabı ay bugun bısı duydum surıyelı ogrencılere 1200 tl yardım yapıyormus devlet bızım ogrencıye verdıgınıde gerı alıolar ay nasıl sınır oldum varya

Iyiyiz bizde canim..isyerinde internete kısıtlama getirmisler bende telden cok yazamıyorum zor oluyo....oyuzden cok katilamiyorum sohbetlerinize

amannn napçan zaten şekerim paso yatma planında bi çoğu boşver gelsen ben gibi kudurcan ahahahahahaha

ttu89 allah korusun tirsmaya baasladimmm ztaennn..geliyorummm pazar turkiyedeyimm ins 12:45 ucagimmm 3 4 gibi inecem.insallah..

amannn napçan zaten şekerim paso yatma planında bi çoğu boşver gelsen ben gibi kudurcan ahahahahahaha
Garibimmm yaaaa simdi ne yaptigimi soylemwyim sanaa isi birakirsin allah kolaylik.versin canimmm o gunleri sende gor3ceksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…