valla doguma ısten gıdenlerı bılıyorum canım :) o yuzden o da ıyı yanı kotunun ıyısı:)
Iyiyimmm kizlarrr bavulum.hazirrrr ucaga binmek kaldiiii
yok canım ozellıkle sordum 3te 2sı kesılıyormus dıye yok herhangı bır kesıntı yok tam maas alıcaksınız dedılerrnasıl ya maas %70 oduyorlar dıye bılıyorum bende dun muhasebecımıze sordum ozel hastanede yeterlı dedı bana ıstırahat raporunu artık ozelde yazsa dırek sısteme gecıyormus ben burdan sıstemden goruyorum bana soylemesenız bıle dedı muhasebecımız
yok canm donuyor ya bebekler dogum pozısyonuna donmus yanı :)nasıl yaa erken mı gelıo defnecık ben gıdebıldıgım kadar gıdıcem ısekı daha fazla tatıl yapıyım yoksa halım duman
yok canım ozellıkle sordum 3te 2sı kesılıyormus dıye yok herhangı bır kesıntı yok tam maas alıcaksınız dedılerr
benımkı kurumsal fırma canım hayır dırek maasnını maas gununde tam olarak bankandan cekıceksın dedılerbutun ozel sektormu oyleymıs sıze ozel bısımı acaba mesela bızdede kesılıo ama ablam aradakı farkı oduyucez dedı oyle bısı demıs olmasınlar sanada
yok canm donuyor ya bebekler dogum pozısyonuna donmus yanı :)
benımkı kurumsal fırma canım hayır dırek maasnını maas gununde tam olarak bankandan cekıceksın dedıler
walla canım 32+0 da rapor ıcın dr da olmalısın ama baya olmus bebısı gormeyelı ben 25 aralıkta gıttım muayene olmaya 4 ocakta tekrar gıttım hem muaynene oldum hem raporumu aldım sen nasıl rahat hıssedıceksen oyle gıt canım. 25 aralıkta gıttıgımde bebıs donmemıstı 4 ocakta gıttıgımde donmus olmus :)bızımkı doncekmı acaba cok merak edıyorum ay acayıp acayıp hareketler yapıo tubıs sana seyı sorucam benım sımdı bu cuma 29 haftalık olcak gecen ay 19 unda gıtmısdım muayneye ocagın 29 da 32 haftalık olcak onumu beklıyım yoksa ocagın 16sındamı gıdıyım
hawalimanındayım canım hawalimanı işletme tav dayımbelkı kurumsal dıye oyledır hmm bankada falanmısın sen
ayyy kızzz gel artıkkk gelemedın bııı Allah korusun ucakta dogurucannnnttu89 masallah bebisineeee..bakalim.bizimkiler donmus.mu.bugun yarin bende gidecem.ucaga binme.raporu alacammm..
hawalimanındayım canım hawalimanı işletme tav dayım
aslında devam edecektım ılk planın oydu canım ama bızım ıs durumları karıstı esımın ıs yerı neredeyse oraya tasınma gıbı bır ıhtımal oldu dolayısıyla ısten ayrılcam o yuzden 32 de calısamaz alıcam dogum ıznım bıtınce de ıstıfa edıcem canım
hayırlısı olsun canım, ya evlenıp ıstıfa edene tazmınat var, dogum yapıp istifa edene yok
allah allah şaşırdım çünkü iş yeriyle alakalı bir durum değil devlet ödediği için devlet kesiyoryok canım ozellıkle sordum 3te 2sı kesılıyormus dıye yok herhangı bır kesıntı yok tam maas alıcaksınız dedılerr
malesef oyle de bır sacmalık var evet bebek bence en buyuk mazeretlerden bırıdır ama yasalar boyle demıyorhayırlısı olsun canım, ya evlenıp ıstıfa edene tazmınat var, dogum yapıp istifa edene yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?