2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bence gıt canım bıran once allah korusun gıt gorun bakalım ne dıcekler ay cok az kaldı dogumlarımıza fena heycan bastı benı herseyde gozumde buyuyor tekım dıye odayı yerlestır yıka utule falan
Aynen benimde hersey gozumde buyuyor. Hem hicbisey yapmayip bos bos oturuyorum hemde nasil yetisecek bunlar diyorum

selam kızlarrr... bugün yeni yıl hem de pazartesi olunca feci yoğun biz eşimle erkekimizin odasını hallettik artık eksiğimiz nerdeyse yok... çok şükür! odasınıda düzenledik gelip gidip seyrediyoruz işte :)

ozaman resım ısterız bızz hayırlı olsun canım allah gule gule kullanmak nasıp etsın

canım cok gecmıs olsun, hamilelige baglıdır ınsallah, dogumdan bıkac ay sonrasına gecer insallah ciddi bisey cıkmaz. Badana işi biraz zor kısın ama havalandırırım 3 - 5 gun diyosan. Ki daha da uzun surebilir tam olarak o kokunun cıkması emin olamadım simdi ama ben goze alamazdım sanırım.

selam kızlarrr
havalar iyice soğudu kar kış kapıda daha da dikkatli olmamız lazım artık. duraktan eve yavaş yavaş 15 dk da yürüdüm yani kaymadan gelecem diye aman haaa diyorum
izinler doğumlar epey bi yaklaştı artık stres tavan bende sizde durumlar ne ?

ayy hala mı bulantı ınanmıyorum yaa cok zorluyordur senı valla yok benım oglan uyandırıyor bır sekılde acıktımmmm dıye bagırıyordur galıba ıcerden
çokokrem reklamında içerden anneeeeeeeeeeeee diye bağıran çocuk geldi aklıma

meksıka dalgası gıbı trıbun gıbı oluyor gobusler artık her hareketlerı acıtıyoooooo bırde yerlerı dar napsınlarrr kıyamam ben onlaraaa

ayy meksika dalgası benzetmesine bayıldım aynen yaaa

kızz solumaayatıyorum yatagı ıtıyor saga donuyorum orayı ıtıyoo kazı calısması sankııı

ayy o bende de oluyo ya acaba rahatsız mı oluyolar nasıl yatacağımı şaşırdım valla

canım geçmiş olsun ve başın sağolsun. kendine çok dikkat et dinlen artık bol bol

kızlar su halı nasıl sızce cumartesı doktor donusunde bakdım

kızlar bu arada bende lohusa gecelık pıjama takımımı aldım

halı çok güzel ve mobilyana uygun gecelik de çok güzel güle güle kullan canım

canım geçmiş olsun inşallah önemli bişiy değildir. kendini iyi hissediyorsan yaptır kurtul badanayı çünkü sonra çocukla gerçekten zor olur

hayırlı olsun güle güle kullansın erkekiniz. şimdi oda hazır olunca zaman sana hiç geçmez ben erteledikçe erteliyorum bakalım o da düzenleme işini

Ya herşeyimiz tam oğluşumuzun ismi yok. Herkes isme karar verdi mi kızlar?
Bizimki dogmadan once hazirdi Sefa olacak insallah.
Ama stres yapmayin bence ilk oglumun ismine son ana kadar karar verememistik hemde 42 haftalik dogmasina ragmen megersem o kadar hafta isminin netlesmesini beklemis yavrucak bizde niye bukadar gec dogdu diyoduk

Sagol arkadasim bende yapip kurtulmak istiyorum nasil olsa benlik fazla bisey yok temizligi kendim yapmayacagim icin

Tskler canim
Badana kokusu guzeldir cikmasada olur bebekle daha zor olur sanirim yaa annemde biraz daha bekle yazin sunnet dusunuyorum o zaman yaptirirsin diyo ayyyy bilemedim yaa bi yorumda yaptircam diyorum digerinde hayir diyorum iyice sersemlestim

sagol canım

günaydın koca göbüşlü anneler benim bu ara iyice fırtladı çalışmak da çok zor ama gidebildiğim yere kadar dayancam sizde durumlar nedir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…