2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aaaaa gunu gecmısmı o yuzden yapmazlar tabııı kıyamam o yawrucagaaa adama bak yaaa hem yapıyo hem ıstemıyoooo

nasıl ınsanlar varya adam zorla kurtaj mı yapcakmıs ne sacma yanı gıtsın ozaman ozel hastaneye bayıla bayıla yaparlar

aaaaa gunu gecmısmı o yuzden yapmazlar tabııı kıyamam o yawrucagaaa adama bak yaaa hem yapıyo hem ıstemıyoooo
günü geçmiş mi bilmiyorum geçmemiş de olabilir ama doktor prensip meselesi ben vicdanen rahat edemediğim için yapmam dedi..O da vicdan benim vicdanım sana noluyor diyorvicdan yoksunu adam nolucakİstemiyorsan hiç yapmıcaksın çaresine bakacaksın demi yani..

kızlar seker ıcın dıyet yapan var mı 2 gundur takıbe basladım sekerım yuksek cıkıyor doktoruma yazdım haber beklıyorum ama sız dusurmek ıcın ekstra bısı yapıyormusunuz tatlı sıfır suan hıc yemıyorum

Neye göre takip yapıyorsun ki canım sorun neydi bide nasıl takip yapıyorsun

Neye göre takip yapıyorsun ki canım sorun neydi bide nasıl takip yapıyorsun

hergun aclık tokluk olcuyorum canım benım doktorum seker yuklemesı ıstemedı bende ıstemıyorum bebıse zararlıymıs dıe oda bır takıp edelım gorelım dedı 2 gundur basladım yuksek cıkıo

@CanSev_Can
E Ekyzdn03 yok kesin gelecemmmm bu seferr...sayemdeee kokulu taslar en iyi indirimi gordu beeee ne kadar ugurlu bir kadinim

Vallaaa hallettin olayı :))

kızzzz senın kız bayaa ırımııııı benımkı 1590 kg :)

Benimki neden çiroz kalmısssssssss o kadarla yiyooooom

Oy masallaaah gözün aydın benimde kasıklarım agrıyor ama yağdan bol ne var :)) 15.5 kg alınncaaaaaaaaa

Vallaaa hallettin olayı :))

Benimki neden çiroz kalmısssssssss o kadarla yiyooooom

Oy masallaaah gözün aydın benimde kasıklarım agrıyor ama yağdan bol ne var :)) 15.5 kg alınncaaaaaaaaa
Sağol tatlım..Olan yağ olsun gider hepiciği merak etme

hergun aclık tokluk olcuyorum canım benım doktorum seker yuklemesı ıstemedı bende ıstemıyorum bebıse zararlıymıs dıe oda bır takıp edelım gorelım dedı 2 gundur basladım yuksek cıkıo
valla zararlı olup olmaması tartışılır bir konu ... bak yüksek diyosun yaptırsaydın en azından bilirdin nasıl davranman gerektiğnii allah korusun doğum anında riski var neticede konuş bakalım doktorunla bide yediklerine dikkat et canım

onu sakın atlama muhakkak görüş. bebeğe bilmemek daha zarar verir. eğer varsa şekerin. ona göre önlem alması lazım.

canım cok asırı tatlı yemıyorum zatende hafta sonu hep bır aradaydık ablamlarla hamur ısı falanda yukseltıyorya buyuk ıhtımal ondan genelde dıkkat ettıgımde duzelıo bakalım doktoruma yazdım ne dıcek benım doktorum seker yuklemesıne karsıyım dedı cok gerek gorulmedıkce yapmıyormus ama bakalım bu durumda ne dıcek

onu sakın atlama muhakkak görüş. bebeğe bilmemek daha zarar verir. eğer varsa şekerin. ona göre önlem alması lazım.

yok canım yazdım bıle doktoruma cevap beklıyorum gunduz muaynede ya cıktıgında bakıo whatsup a acıl olmadıgı surece aramıyorum nasılsa donuo whatsupdan saat gecde olsa

yok canım yazdım bıle doktoruma cevap beklıyorum gunduz muaynede ya cıktıgında bakıo whatsup a acıl olmadıgı surece aramıyorum nasılsa donuo whatsupdan saat gecde olsa
Son haftalardasin ama yapilmasi gerekiyorsa yapacaksin canimm..pirinc makarna yemee en fazlaaa pirinc yukseltir dikkat etmek gerekiyor..

Son haftalardasin ama yapilmasi gerekiyorsa yapacaksin canimm..pirinc makarna yemee en fazlaaa pirinc yukseltir dikkat etmek gerekiyor..

makarna pılav hıc tuketmıyoruz kusum 2 aydır nerdeyse esımde seker hastası ınsulın kullanıo onada yasak cunkı kac zamandır bır ofısde dun makarna yedım oda 1 kasık falan ekmek yememısdım ıste gereklı gorurse yapıcak ozaman oyle demısdı bakalım hala yazmadı beklıyorum

benı dun saglık ocagından aradılar kontrole gelmedn dıyee bende gelıcekmıydım dedım :)calısıyorum dedım o zaman 27 ocakta muhakkak gel dedılerr sasırdımmmmm

ay çok yoğunum giremedim. maşallah bebiklere tombikleşsinler
ben kilo almıyorum ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. inşallah bebeğim alıyordur.
bu arada trendyol dan ebru maternity lohusa pijama ve sabahlık setini almıştım, bir de emzirme atleti. bugün geldi ve çok beğendim, s almıştım. kalıpları epey büyük bu arada fikir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…