2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bende yapmak için birkaç arkadaşta gördüm burada..
stop tarzı mağazalarda dantel,çiçek vb malzemeler var..sadece bardağı internetten alacağım..bulamadım burada :)

nerdesınkı sen ben emınonunden alıcam ama yol parasıyla gıt gel aynı oluyor zaten ben baya bısı alcam dıe oraya gıdıyorum nettende tedarık edebılırsın

valla bılmıyorum canım ablam 40 gun taktı bır 20 gun falan daha ıdare etse tamamen gıtcekdı hos suan cok zayıfladı ama cok ıse yarıyormus kadınlar kulubundede yazmıslar
doğrudur canım..Bakalım hele bir doğuralım da sağsalim sonrasına bakarız :)

benim hastaneye kimse gelmez herhalde.Sonrasında eve hazırlarız birşeyler annemlerde olacağım inşallah..Ama güzel olur bence niye garip olsun..

nerdesınkı sen ben emınonunden alıcam ama yol parasıyla gıt gel aynı oluyor zaten ben baya bısı alcam dıe oraya gıdıyorum nettende tedarık edebılırsın

benım bulunduğum ilçede karton çanta bıle bulamadım

netten ya da annemlere gidince ilden alırım :)

çok güzel hazırlıklar bunlar...yeterki para pul ve sağlık olsun :)

benim hastaneye kimse gelmez herhalde.Sonrasında eve hazırlarız birşeyler annemlerde olacağım inşallah..Ama güzel olur bence niye garip olsun..

bızde cok kısı gelıoya hastanede zaten lohusa serbetı verıyorlarmıs sorucam bakalım verıyorlarsa yaptırmıcam ben eve yaptırırım

6 tane cam kadeh veriyoruz gerisi için kağıt bardak dedi. ekstra süslemeyeyim dedim bende.

ıyımıs valla ablamda 2 tane vermıslerdı ondan dolayı bızım hastaneyle daha konusamadım ben ogun gıttım adam cıkmıs su ındırımı bır konusuyımda onlarıda sorucam hatta yenıdogan sunnetınıde sorucam fıyat alcam

ben daha hastaneye bile karar veremedim.
biri evime uzak ama doğum paketi güzel. Doğum sonrası psikolog hizmeti, kuaför hizmeti, fotoğrafçı 6 fotolu albüm veriyor, kapı süsü ve lohusa şerbeti veriyor.
diğeri evime çok yakın. hiçbirşey vermiyor , biraz daha konforlu sadece.

siz olsanız ne yapardınız? bu arada her iki hastaneye de kendi doktorum gelecek.

ilkini seç bence.. hem albümde dünya para. konfora gelince steril olması yeterli bence nasılsa dr aynı..

valla madem kendı doktorun gelıcek canım her ıkısınede hangısınde yapmazsan aa keske orda yapsaydım hıssı duycaksan orda yaptır

ben plastik kadeh kullanırım muhtemelen çok parlak değil ama süslenirse görselliği hoş olur zaten kristal sebil kullanıcam muhtemelen, o arada çok göze batmaz River82 ek olarak Bebek çikolatası, seker hamurlu kurabiye tuzlu ikram ve çubuk seker planlıyorum hediyelikte kokulu taş

Bahçelievler de mi yapacaksın doğumu karar verdin mi E Ekyzdn03 ? Epey bir hazırlık yapacaksın o zaman. Tarih belli olursa ben de hazırlarım bişeyler. Sebili kiralayacak mısın?

kızlar bebek arabası aldınız mı ne tavsiye edersiniz yeni yılda zamlanacakmış %30 zam gelmeden almak istiyorum
en hafıfını en az yer kaplayanını tabıı saglam olmasıda onemlı.ben kraft almıstım agır baya.herzaman esım yanımda olmuyo apartman merdıvennden ındırmek cıkarmak cocugu tasmak cok buyuk sıkıntı oluyo bence.ana kucagındada aynı hatayı yaptım malesef(benım tavsıyem bu.bıde cıft yonlu olması da onemlı ruzgara karsı bebegı kendıne cevırebılıyosun.ama aynı kolaylıkla surulmuyor oyle olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…