- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
kolay gelsin cnm..gunaydın kızlar anca gelebıldım yılın son haftası yuklemeler cok yogun malum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin cnm..gunaydın kızlar anca gelebıldım yılın son haftası yuklemeler cok yogun malum
kolay gelsin cnm..
kızlar ya ben kabanımı gıyınce hıc hamıle gıbı durmuyorum sızdede var mı bu durum ablamda dıo hamıle oldugun hıc bellı degıl dıye
ne farkeder ki hamilesin işte.. birileri bilse nolur anlasa nolur anlamasa nolur. dar montun yokmu? illa belli olsun diyosan onu giy
kızlar ya ben kabanımı gıyınce hıc hamıle gıbı durmuyorum sızdede var mı bu durum ablamda dıo hamıle oldugun hıc bellı degıl dıye
kız darı gıyorum zaten kaban alırım dıyordum gerek bıle kalmadı ben kg almıyorum sanırım arkadaslarım goruyor bır gobus almıs oda az dıo erdala sorsan cok kg almısım aksam sınırlerımı bozdu zaten gıcık ya
Yok artık bence senin ayna inceltilici
azcık daha darını al xxs filan al şekerim sende belli olsun kapanmasın düğmeler fermuarlar..
yaw hıc yok degıl ama hamıle gıbı durmuyorum gobeklı gıbı duruyorum kız aynadan degıl arkadaslarım cevrem soluo bırıde ablam sen nerdeyse hıc kg almadın dıo bana cts aksamı dedım nasıl yanı bu gobek ne dıyorum yok ıyısın dıo
kız yok derdım mınubusde rahat etmek baska bır sıkıntım yok yer vermıolar anlamadıkları ıcın pankart ascam valla
O zaman sen bayagı kilolu hamile kalmışsın kuşum çünkü ben kalın salla montumu kapamama rağmen yer veriyorlar
binince otobüse dolmuşa kalkın bura benim ben hamileyim de :)
hahahah badi giy sen sen iyisi valla şahsen bana yer veriyorlar ki ben minyonum ona rağmen bariz belli artıkkız yok derdım mınubusde rahat etmek baska bır sıkıntım yok yer vermıolar anlamadıkları ıcın pankart ascam valla
hahahah badi giy sen sen iyisi valla şahsen bana yer veriyorlar ki ben minyonum ona rağmen bariz belli artık
canım valla sana bakanın gözlerinde sorun var bence kusura bakmasınlar ama bariz hamile gibisin göbek önden gidiyor yanii kaç metre öteden belli olurbugunkı halım bu
canım valla sana bakanın gözlerinde sorun var bence kusura bakmasınlar ama bariz hamile gibisin göbek önden gidiyor yanii kaç metre öteden belli olur
cancan aynen bana da yer vermiyorlar otobüsde falan zaten insanların yer verme gibi düşünceleri yok karnıma bakıyolar bakıyolar da yer veren yok hele gençler kulakta bi müzik hiç dünya yansa umurlarında değilkız yok derdım mınubusde rahat etmek baska bır sıkıntım yok yer vermıolar anlamadıkları ıcın pankart ascam valla