• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

subat annelrınde bı arkadasın suyu gelmıs 32 haftalık sımdı okudummm kızlar yaaaAllah yardımcısı olsunnn

cancan aynen bana da yer vermiyorlar otobüsde falan zaten insanların yer verme gibi düşünceleri yok karnıma bakıyolar bakıyolar da yer veren yok hele gençler kulakta bi müzik hiç dünya yansa umurlarında değil
benim çalıştığım şehirde de en iyi özellik otobüste bayanlara yer veriyorlar, hamile olmasa bile kalkıyorlar hemen..Doğunun farkı bu olsa gerek:)

Allah yardimcisi olsun ikizlere hamileymissss..hayirlisiyla gelirler ins..@harme aklim sende :KK53:

hadı yaa offf hayırlısı olsun ınsallah canım saglıklı bır sekılde dunyaya gelırler ınsallah
hahaha S seduf göbeğinin olduğunu söylemiş bence hepimiz gibisin yani ben farklılık göremedim sen nie bukadar takıntı haline getirdin ki tatlım göbeksiz hamile mi olurmuş eşin bile fark etmiş durumu :) bariz hepimizin fırtladı yani takma boşverrrrr

bende ole dıyorum da kabanla bellı olmuyormus oglusumu goremıyorlar ben gobegımı zaten ınkar etmıyom ama obur taraflarımda bısı yok allaha sukur cok almadım hemen verırım ınsallah
ne güzel işte canım..Daha ne istiyorsun bebiş doğunca birşey kalmıcak dmek ki..Benim arkadasın da öyle oldu sadece göbeği vardı doğumdan çıktı kız sanki hiç hamile kalmamış gibiydi maşallah :)Önemli olan bebişlerin sağlıklı kilolarının da normal olması bence..

ne güzel işte canım..Daha ne istiyorsun bebiş doğunca birşey kalmıcak dmek ki..Benim arkadasın da öyle oldu sadece göbeği vardı doğumdan çıktı kız sanki hiç hamile kalmamış gibiydi maşallah :)Önemli olan bebişlerin sağlıklı kilolarının da normal olması bence..

ay ablamda oyle oldu kusum bende kusak yaptırıyorum babama sarcam dogumdan sonra cok faydalıymıs ama korseler ıyı degılmıs yag olarak kalıomus korse takarsan oyle yazmıslar kadınlar kulubunde bır hamıle grubunda kız kusak yaptırmıs ablam gıbı babama soledım yapcak

ay ablamda oyle oldu kusum bende kusak yaptırıyorum babama sarcam dogumdan sonra cok faydalıymıs ama korseler ıyı degılmıs yag olarak kalıomus korse takarsan oyle yazmıslar kadınlar kulubunde bır hamıle grubunda kız kusak yaptırmıs ablam gıbı babama soledım yapcak
iyi yaptırıyorsun cnm..Ben hiç düşünmedim öyle birşeyi gider herhalde kendiliğinden.:KK70:öyle umut ediyorum..:KK70:

bende ole dıyorum da kabanla bellı olmuyormus oglusumu goremıyorlar ben gobegımı zaten ınkar etmıyom ama obur taraflarımda bısı yok allaha sukur cok almadım hemen verırım ınsallah
montla benimde belli olmuyo montu kaldıryo göbüş tabi dışardan belli olmuyo ozaman

Kızlar şu plastik lohusa şerbeti bardakları var ya kadeh şeklinde. Onlardan bakınıyorum şimdi internette. Ne dersiniz, garip olur mu sizce? Alıp kendim kurdela takıp süsleyeceğim diye düşündüm. Siz hastane için neler düşündünüz? Hediye, ikram vs.?

Kızlar şu plastik lohusa şerbeti bardakları var ya kadeh şeklinde. Onlardan bakınıyorum şimdi internette. Ne dersiniz, garip olur mu sizce? Alıp kendim kurdela takıp süsleyeceğim diye düşündüm. Siz hastane için neler düşündünüz? Hediye, ikram vs.?

bende onlardan alcam ama suslerınıde satıyorlar onun bende kendım suslemeyı dusunuyorum bardaklar kutulu 6 tane mesela sus 9 cok sacma yapmıslar buyuk ıhtımal bende kolanyadakı kurdeladan alıp suslucem

bende onlardan alcam ama suslerınıde satıyorlar onun bende kendım suslemeyı dusunuyorum bardaklar kutulu 6 tane mesela sus 9 cok sacma yapmıslar buyuk ıhtımal bende kolanyadakı kurdeladan alıp suslucem

bende yapmak için birkaç arkadaşta gördüm burada..
stop tarzı mağazalarda dantel,çiçek vb malzemeler var..sadece bardağı internetten alacağım..bulamadım burada :)

Back