- 20 Ocak 2011
- 594
- 336
- 323
günaydınnn kuzum nerelerdesin sen yoksungünaydın kızlar
Aynen uyuyamiyorum ben de..Sabah da uykusuz bir şekilde işe gelmek yorucu olmaya başladı artık..Sağa dönüyorum sağdan dürtüyo sola dönüyorum soldan..Ne yana yatacağımı şaşırdım artıkGünaydın kızlar uykusuz bir güne merhaba
Evet canım iyi düşünmüşsün..Ben de 32.haftadan sonra başlıym diyorum..Çok birşey almadım ben birkaç parça birşey var sadece, gerisi annemlerde memlekette..Burdakileri yıkayıp ütüleyeyim küçük bir çanta yapayım.Kendime pijama takımı almadım henüz ama..Karar veremedim bir türlü.günaydın kızlar...
dün oğlumdan ayırdığım kıyafetleri ve birkaç parça yeni aldıklarımızı yıkadım ve kuruttum.
epey yoruldum ama bakıcımız da ütülerse bugün biraz rahatlayacağım. artık yavaş yavaş çantamı hazırlamam gerek diye düşünmeye başladım.
ben de almadım ama ilkinden o kadar çok şey varmış ki ben bile şaşırdım, yıka yıka bitmediEvet canım iyi düşünmüşsün..Ben de 32.haftadan sonra başlıym diyorum..Çok birşey almadım ben birkaç parça birşey var sadece, gerisi annemlerde memlekette..Burdakileri yıkayıp ütüleyeyim küçük bir çanta yapayım.Kendime pijama takımı almadım henüz ama..Karar veremedim bir türlü.
Hmm evet cnm halletmek lazım artık..Hazır dursun ne olacak ki sanki..ben de almadım ama ilkinden o kadar çok şey varmış ki ben bile şaşırdım, yıka yıka bitmedi
daha kendi eşyalarımı toparlamadım. bu hafta da onları toparlarım inşallah. Hazır dursun içim rahat etsin.
İlkinde 36. haftada hala çantaya koymamıştım eşyalarımı. Doğuma gideceğimiz akşam apar topar çıktık evden valla, neyse ki hastane herşeyi veriyordu da zorlanmamıştık.
arada toplanıyor canım benim de..Akıntı olayı bende de devam ediyor sarı ve şeffaf karışık oluyor artık takmıyorum napm..Hamileliğimin başından beri var geçmedi geçmez de herhalde artık..gunaydın annıslerrr
yılbası haftasına gırdık cok sukur herkesın haftası guzel gecsınnnn. sızlerede sorayım bı bebısı solda toplanıp sureklı sıvrılesen warmı kızlarrr bebegım cuma gununden berı solda ınatla saga gecmıyorsolda sıkıstırıyorum ıtıyorum ama nafıle sankı zamkla yapısmıs :) bırde ozellılkle aksamları tam gobegımn sol tarafı dıklesıyor 7 8 sanıye duruyor iniyor bırde akıntımm aldı basını gıttı sabah ılk ıdrarla sarı gelıyor gun ıcınde beyaza donuyor sankı su gıbııı acaba ıdrarmı kacırıyorum dıye suphe bıle duymaya basladım
offf akıntı benı cok huzursuz edıyor yaaaarada toplanıyor canım benim de..Akıntı olayı bende de devam ediyor sarı ve şeffaf karışık oluyor artık takmıyorum napm..Hamileliğimin başından beri var geçmedi geçmez de herhalde artık..
bi haftadır rapor aldım dinleneyim hemde oğlumla zaman geçireyim diye..ama artık buralardayım.....günaydınnn kuzum nerelerdesin sen yoksun
aynen beni de öyle canım..2 ay daha idare edeceğiz artık ne yapalımofff akıntı benı cok huzursuz edıyor yaaasankı altıma kacırmıs gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?