2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın Kızlar hayırlı cumalar.Bende öqleden sonra qidicem bebişimi qörmeye bide iqnemi yazdırmam lazım bitti nerdeyse..
güzel haberlerle gelin inşallah...
çok geçmiş olsun canım.....Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin....
dikkat et tatlım kendine...tabi zaman ilerleikçe denge mekanizması da değişiyo...oyüzden artık daha dikkatli olmak lazım.....bi de rahat ayakkabılar giymek gerekiyo sanırım artıkın....

kızlar yaa ben gece yan yatmaktan cok kotu oluyorum sanırım ne zaman uyansam kendımı sırt ustu yatar wazıyette buluyorum bebısımmm kımbılır nasıl sıkılıyordur ben oyle yatarken

cnm benim çok geçmiş olsun..Dikkat et topuklu ayakkabı falan da giyme gerçi ben düz giyiyorum arada ayağım yine dönüyor..Allahım korur meleklerimizi İnşallah..

harme kolum hafıf sıstı canım onun dısında ustune yatınca yada yanlıslıkla degınce sızlıyor o kadar sanırım yarına gecer ama su bogaz agrısı fenaaa
belki iğnede etkilemiş olabilir bizi boğaz bakımından inşallah geçici bişeydir

kızlar yaa ben gece yan yatmaktan cok kotu oluyorum sanırım ne zaman uyansam kendımı sırt ustu yatar wazıyette buluyorum bebısımmm kımbılır nasıl sıkılıyordur ben oyle yatarken
Aynen ben de öyle oluyorum yaa..Bide önceden ben hep soluma yatardım yada yüzüstü..Şimdi ne kadar sola yatmaya çalışırsam gece kendimi ya sırtüstü yada sağa dönmüş buluyorum..Niye ters gidiyor bu işler anlamıyorum

Kızlar Günaydın. Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz ama hiç bi planımız yok :)

Kızlar Günaydın. Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz ama hiç bi planımız yok :)
Hmm nice mutlu yıllarınız olsun canım :) Benim de hiç aklıma gelmez birşey bu durumlarda.Çalışıyor musun sen yoksa evde birşeyler hazırlayabilirsin..

Hmm nice mutlu yıllarınız olsun canım :) Benim de hiç aklıma gelmez birşey bu durumlarda.Çalışıyor musun sen yoksa evde birşeyler hazırlayabilirsin..
Canım maalesef ki çalışıyorum. Zaten evde olsam da hazırlamam sevgililer günün de evde ne hazırlıklar yaptım adam eli boş geldi bu sefer de o düşünsün

Canım maalesef ki çalışıyorum. Zaten evde olsam da hazırlamam sevgililer günün de evde ne hazırlıklar yaptım adam eli boş geldi bu sefer de o düşünsün
düşünür canım İnşallah:) benimki olsa düşünmez evlendiğimizden beri bir sürpriz bekliyorum 15 ay oldu daha yapmadı birşey:)

kusum ızleyıp karar vermeye calısıyorum prenses dogum yapmaya karar verdım normal olursa epıdural ıstıcem

valla bılmıyorum sezeryan ızleyınce daha kotu oluyorum yıne en guzelı prenses dogum dedıklerı epıdural normal sanırım cancan
bende izlemedim hiç..düşünmüyorum da izlemeyi..Herkesin doğumu farklı olur herhalde Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize.Sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı İnşallah..

valla kusum prenses dogum yapıcam karar verdım sezeryan olursada yıne epıdurallı olcek

ayyy canım benım dualarımız senınle dınlen guzelce rabbım saglıkla kucagına almanı nasıp etsın sana sende bol bol dua et ıcını ferah tut olur mu stres yaparsan bebısınde yapar cunku

ayyy kuzum yaa kıyamam bebıs nasıl sıkıntı yok dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…