2016 Mart Anneleri Goygoy :)

hahah bende dedim git bak die o tarafta işim yok gidemem ne bu indirim aşkı dedi kendisi burjuva sanki gıcık neyseki çareyi annemde buldum samsundan bakacak
garibim baktı hatta resim falan attı ama kalmamış burda...neyse bi de alışveriş merkezine falan bakarım....olmazsada zaten çok bişey almıcam...diğer oğlumdan kalanlar bile yeter yani......o kadar çok şey almışım ki ona bu sefer almaya gerek kalmayacak gibi....

hoşgeldin canım...olsun benimde öyle....bende istedim hep kız olsun diye ama kısmet aslan parçalarınaymış....oğluşun kaç yaşında şuanda....benimki 7 yaşında ve erkek kardeşi olacağı içinde mutlu.....gerçi kızda olsaydı mutlu olacaktı ama kısmet....bide şöyle düşün ilerde ikisininde kız yada erkek olması birbirlerini daha kolay anlayabilirler gibi geliyor bana...çünkü biz iki kız kardeşiz ve iyi anlaşıyoruz....

aynen canım düz olanlar 20 tl ye aldım ben, bu arada annemi aradım dedim alt açmada kararsız kaldım altı yatak gibi diyince ay aslında iyi olurdu salona götürüp yatırabilirdin dedi çıkışta git al ben verim sana ben almış olim dedi ayyy anne didim tabi bu iç dururmu biter diye hemen gittiğim mağazayı aradım az önce gelen ikiz anası diyince hemen tanıdılar sağolsun 2 tane ayırdılar çıkışta gidip alcam

hoşgeldin canım :) hayırlı olsun ikinci oğluşun olsun sağlıkla gelsin annesi :)

valla ben de internette uğraştım donuyodu sürekli sayfa ben işlemi bitirene kadar bile aldıklarım tükendi. tabi ki ben de öğle arasında gidip iki nevresim takımı , bir pike takımı , bi de örgü battaniye aldım ama normal battaniyelerin hep pembesi kalmış maviler indirimden önce bitmiş

gozun aydın kusum olsun oglan anası olmak varmıs kaderde napalım gelınler dusunsun kuzum

Ya sanki benimde gözlerimin altı morarıyor qibi Dün sevdiqim bi abim vardı bu ne qüzellik annelik sana yakışacak dedi ama ben kendimi çirkinleşio qibi hissediıorum

4 yaşında canım. kardeş istemiyormuş benim oğlum.. ama erkek olursa idare edebilir miş yine.. kız olursa hiiiç istemezmiş

hahahahha ayyyy seferber olduk resmen dur o alt açmaya bende bi bakim şimdi ben burdan bi arkadaşa pompomlu triko battaniye aldırdım görmüşsündür sende anneme battaniye kalmadı onada alt açma diyim madem

Ya sanki benimde gözlerimin altı morarıyor qibi Dün sevdiqim bi abim vardı bu ne qüzellik annelik sana yakışacak dedi ama ben kendimi çirkinleşio qibi hissediıorum

ay o bendede var kusum ya nıe oyle oluyorkı bırde ben cok unutkan oldum

4 yaşında canım. kardeş istemiyormuş benim oğlum.. ama erkek olursa idare edebilir miş yine.. kız olursa hiiiç istemezmiş

ayyy yesınler onu sıparısmı verıyor bıdık valla benım yegende erkek olunca sevındı erkek lerle oynamayı daha cok sevıyor sanırım

ilk olunca çok alınıyor herhalde..biz daha birşey almadık ama..

evet ya benim gittiğim mağazada da mavi ve somon renkleri tükenmiş mor ve pembeler vardı demekki erkek yılı olduğu kesin baksana ve ben ordayken hep erkek için alıyodu kadınlar
bende kendimi çirkin hissediyorum canım yanağımda sivilce filan çıktı ama kimi görsem erkek anası olduğun belli güzelleşmişin diyo anlamadım gitti

hahahahha ayyyy seferber olduk resmen dur o alt açmaya bende bi bakim şimdi ben burdan bi arkadaşa pompomlu triko battaniye aldırdım görmüşsündür sende anneme battaniye kalmadı onada alt açma diyim madem
evet evet gördüm canım düzden alınca ponponlu almadım :) alt açmaya baktır mutlaka çok güzel ve kullanışlıydı altındaki yatak pusetlerde ya da bebek arabalarında da kullanılıyo dedi kadın üstte çıtçıtlı havlu var çıkartıp yıkayabiliyosun kullanışlı normalde 60 tl imiş 30 tl ye düşüyo

S seduf ben bir kaç tan hatıra bıraktım sadece.. onun dışında ne varsa verdim:) sil baştan alınacak benim. bir de ilkinde çok bişey almamıştım ablamın oğlundan kalanları giymişti oğlum. bu sefer alıcam gönlüme göre. ama ayrtıntılı ultrasonuda geçireyimde ondan sonra alıcam:)

tamam kuşum söyledim şimdi anneme bakacak arkadaş bide filli battaniye almış ama lila yaa olmaz benim dedim ama hayır çok beğendim alacam dedi aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…