garibim baktı hatta resim falan attı ama kalmamış burda...neyse bi de alışveriş merkezine falan bakarım....olmazsada zaten çok bişey almıcam...diğer oğlumdan kalanlar bile yeter yani......o kadar çok şey almışım ki ona bu sefer almaya gerek kalmayacak gibi....hahah bende dedim git bak die o tarafta işim yok gidemem ne bu indirim aşkı dedikendisi burjuva sanki gıcık neyseki çareyi annemde buldum samsundan bakacak
hoşgeldin canım...olsun benimde öyle....bende istedim hep kız olsun diye ama kısmet aslan parçalarınaymış....oğluşun kaç yaşında şuanda....benimki 7 yaşında ve erkek kardeşi olacağı içinde mutlu.....gerçi kızda olsaydı mutlu olacaktı ama kısmet....bide şöyle düşün ilerde ikisininde kız yada erkek olması birbirlerini daha kolay anlayabilirler gibi geliyor bana...çünkü biz iki kız kardeşiz ve iyi anlaşıyoruz....merhaba arkadaşlar. bayramdan beri tatildeydik. annanemizin yanına gittik. telefondan hiç giremedim. bugün işe başladık.. dün kontrole gitmiştim. cinsiyeti öğrendim sonunda bir oğlum daha olacak mış. içim biraz buruldu ama hayırlısı.. nub teorisine göre kız demişti burdan arkadaşlar. etrafımdaki herkeste kızın olacak dediler. bende biraz havaya girmşim kendimi ona göre hazırlamışım galiba:) ama hayırlısı, sağlıklı olsunda. kızı tatmak kısmet değilmiş demekki
aynen canım düz olanlar 20 tl ye aldım ben, bu arada annemi aradım dedim alt açmada kararsız kaldım altı yatak gibi diyince ay aslında iyi olurdu salona götürüp yatırabilirdin dedi çıkışta git al ben verim sana ben almış olim dedi ayyy anne didimayyy süpermiş kuzum hadi yine iyisin buldun valla bende anneme güveniyorum o triko battaniyelere bayıldım 25 tl ye düşenni diyosun dimi dün az daha 50 tl verip alacaktım ben neyse bugün annem bulur umarım bende pike ve alez aldım internettn yastıklar 5 tl ye düşmüş ama bitmişti
hoşgeldin canım :) hayırlı olsun ikinci oğluşun olsun sağlıkla gelsin annesi :)merhaba arkadaşlar. bayramdan beri tatildeydik. annanemizin yanına gittik. telefondan hiç giremedim. bugün işe başladık.. dün kontrole gitmiştim. cinsiyeti öğrendim sonunda bir oğlum daha olacak mış. içim biraz buruldu ama hayırlısı.. nub teorisine göre kız demişti burdan arkadaşlar. etrafımdaki herkeste kızın olacak dediler. bende biraz havaya girmşim kendimi ona göre hazırlamışım galiba:) ama hayırlısı, sağlıklı olsunda. kızı tatmak kısmet değilmiş demekki
ayy senın kocanda benden kartlarımın hepsı onda ama ınternet alıswerısı ıcın kart numaralrını ezbere bılıyorum Allah tann
valla ben de internette uğraştım donuyodu sürekli sayfa ben işlemi bitirene kadar bile aldıklarım tükendi. tabi ki ben de öğle arasında gidip iki nevresim takımı , bir pike takımı , bi de örgü battaniye aldımkızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr vurgun yaptım geldim
gittim öğlen yemeğinden sonra dünde gitmiştim ya kadın ay siz gittiniz akşamüstü 6 da indirim geldi keşke telefonunu alsaydım diye düşündüm hatta dedi :) dedim sağolun :) kalmı bişiler bari kalkdı kaldı gel dedi, o battaniyelerden yoktuda triko kalp desenli mavi battaniye aldım 2 tane çooook güzel bayıldım fotosu yoktu atcaktım size burdan eve gidince fotolarını çekeyim aldıklarımın atayım sizlere, 2 battaniye, 4 yasyık kılıfı, 2 lastikli çarşaf, 2 yastık, 2 tane de başını geçirmeli banyo havlusu aldım, banyo havlularını mesai arkadaşım aldı yeğenlerineçok şeker hepsi yaa :) ama aklımda kalanlar oldu tabi daha mesela alt açmalar çok güzeldi altı yataklı gibi 30 tl düşmüş alsam mı almasammı karar veremedim hiç onların fiyatı hakkında bilgim yoktu almadım bende bekleyim biraz dedim
merhaba arkadaşlar. bayramdan beri tatildeydik. annanemizin yanına gittik. telefondan hiç giremedim. bugün işe başladık.. dün kontrole gitmiştim. cinsiyeti öğrendim sonunda bir oğlum daha olacak mış. içim biraz buruldu ama hayırlısı.. nub teorisine göre kız demişti burdan arkadaşlar. etrafımdaki herkeste kızın olacak dediler. bende biraz havaya girmşim kendimi ona göre hazırlamışım galiba:) ama hayırlısı, sağlıklı olsunda. kızı tatmak kısmet değilmiş demekki
hoşgeldin canım...olsun benimde öyle....bende istedim hep kız olsun diye ama kısmet aslan parçalarınaymış....oğluşun kaç yaşında şuanda....benimki 7 yaşında ve erkek kardeşi olacağı içinde mutlu.....gerçi kızda olsaydı mutlu olacaktı ama kısmet....bide şöyle düşün ilerde ikisininde kız yada erkek olması birbirlerini daha kolay anlayabilirler gibi geliyor bana...çünkü biz iki kız kardeşiz ve iyi anlaşıyoruz....
hahahahha ayyyy seferber olduk resmen dur o alt açmaya bende bi bakim şimdi ben burdan bi arkadaşa pompomlu triko battaniye aldırdım görmüşsündür sende anneme battaniye kalmadı onada alt açma diyim mademaynen canım düz olanlar 20 tl ye aldım ben, bu arada annemi aradım dedim alt açmada kararsız kaldım altı yatak gibi diyince ay aslında iyi olurdu salona götürüp yatırabilirdin dedi çıkışta git al ben verim sana ben almış olim dedi ayyy anne didimtabi bu iç dururmu biter diye hemen gittiğim mağazayı aradım az önce gelen ikiz anası diyince hemen tanıdılar sağolsun 2 tane ayırdılar çıkışta gidip alcam
Ya sanki benimde gözlerimin altı morarıyor qibiDün sevdiqim bi abim vardı bu ne qüzellik annelik sana yakışacak dedi ama ben kendimi çirkinleşio qibi hissediıorum
4 yaşında canım. kardeş istemiyormuş benim oğlum.. ama erkek olursa idare edebilir miş yine.. kız olursa hiiiç istemezmiş
Bilmıorumki canım ya kötü duruo kapatıcı lazım maalesef..O unutkanlık bendede var ya..ay o bendede var kusum ya nıe oyle oluyorkı bırde ben cok unutkan oldum
ilk olunca çok alınıyor herhalde..biz daha birşey almadık ama..garibim baktı hatta resim falan attı ama kalmamış burda...neyse bi de alışveriş merkezine falan bakarım....olmazsada zaten çok bişey almıcam...diğer oğlumdan kalanlar bile yeter yani......o kadar çok şey almışım ki ona bu sefer almaya gerek kalmayacak gibi....
Bilmıorumki canım ya kötü duruo kapatıcı lazım maalesef..O unutkanlık bendede var ya..
evet ya benim gittiğim mağazada da mavi ve somon renkleri tükenmiş mor ve pembeler vardı demekki erkek yılı olduğu kesin baksana ve ben ordayken hep erkek için alıyodu kadınlarvalla ben de internette uğraştım donuyodu sürekli sayfa ben işlemi bitirene kadar bile aldıklarım tükendi. tabi ki ben de öğle arasında gidip iki nevresim takımı , bir pike takımı , bi de örgü battaniye aldımama normal battaniyelerin hep pembesi kalmış maviler indirimden önce bitmiş
bende kendimi çirkin hissediyorum canım yanağımda sivilce filan çıktı ama kimi görsem erkek anası olduğun belli güzelleşmişin diyo anlamadım gittiYa sanki benimde gözlerimin altı morarıyor qibiDün sevdiqim bi abim vardı bu ne qüzellik annelik sana yakışacak dedi ama ben kendimi çirkinleşio qibi hissediıorum
evet evet gördüm canım düzden alınca ponponlu almadım :) alt açmaya baktır mutlaka çok güzel ve kullanışlıydı altındaki yatak pusetlerde ya da bebek arabalarında da kullanılıyo dedi kadın üstte çıtçıtlı havlu var çıkartıp yıkayabiliyosun kullanışlı normalde 60 tl imiş 30 tl ye düşüyohahahahha ayyyy seferber olduk resmen dur o alt açmaya bende bi bakim şimdi ben burdan bi arkadaşa pompomlu triko battaniye aldırdım görmüşsündür sende anneme battaniye kalmadı onada alt açma diyim madem
tamam kuşum söyledim şimdi anneme bakacak arkadaş bide filli battaniye almış ama lila yaa olmaz benim dedim ama hayır çok beğendim alacam dedi aldıevet ya benim gittiğim mağazada da mavi ve somon renkleri tükenmiş mor ve pembeler vardı demekki erkek yılı olduğu kesin baksana ve ben ordayken hep erkek için alıyodu kadınlar
bende kendimi çirkin hissediyorum canım yanağımda sivilce filan çıktı ama kimi görsem erkek anası olduğun belli güzelleşmişin diyo anlamadım gitti
evet evet gördüm canım düzden alınca ponponlu almadım :) alt açmaya baktır mutlaka çok güzel ve kullanışlıydı altındaki yatak pusetlerde ya da bebek arabalarında da kullanılıyo dedi kadın üstte çıtçıtlı havlu var çıkartıp yıkayabiliyosun kullanışlı normalde 60 tl imiş 30 tl ye düşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?