2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kafa göz dalmaca smiley neden yok acaba bu kk daa

Daha da acılacak diyorlarlarlarlarlar
hahahaha
kızlar bu vıdeoyu daha oncede ızlemısdım cok komık ızlemeyenınız var mı

evet izlemiştim süper bişi ya mantıklı yani

bu arada benimde iştah aldı başını gitti hayatımda böyle yediğimi hatırlamıyorum ya

hahahah ohhh afiyet bal şeker olsun cicim iştah benimde maşallhı var yemekten kalkıp acıkıyorum aklım hep yemeklerde

ayıptır soylemesı yemekden kalkar kalmaz cıkıleta yedım bende ya çüş dıyorum kendıme ama tansıyonum duser gıbı oldu dıye yedım ama bakdım bır tane daha olsa yıcekmısım

hahahaha

evet izlemiştim süper bişi ya mantıklı yani

bu arada benimde iştah aldı başını gitti hayatımda böyle yediğimi hatırlamıyorum ya
aynen kuzum bende öyle bu kızlar bana inanmıyor ama sen inanırsın dimi :)) yaa yemekten kalkıp acıkan bir insan oldum laf aramızda dün gece yatmadan evde poaça vardı ondan yedm aç aç uyuyamadım begri E Ekyzdn03 @denissineb

ayıptır soylemesı yemekden kalkar kalmaz cıkıleta yedım bende ya çüş dıyorum kendıme ama tansıyonum duser gıbı oldu dıye yedım ama bakdım bır tane daha olsa yıcekmısım
hahahah ben tatlı yiyemiyorum yaa ama ver turşu oooo tabak tabak yerim

Çikolatasız bi hayat düşünemıorum yaaaa

hahahah ben tatlı yiyemiyorum yaa ama ver turşu oooo tabak tabak yerim
Ben varya bi elimde turşu bi elimde baklava bi ondan bi ondan ıssırdıqımı biliorum biri bana normalde bunu sölese pis iqrenç derim ama hatur hutur yedim yaaa adamcağız donduu kaldı ahahaha

Ayy bende şuralarda biyerde bişeylerim oolucaktı
benimde artık çantamda var hep geçen gün şirkette yemek çok kötydü yemedim yesemde zehirlenirdim zaten bozuktu et neyse o günde yanımda bir şey yoktu aman allahım mide bulantısı baş dönmesi dolmuştan inecektim yarı yolda hava almam lazımdı zor dayandım elim ayağım titredi şimdi çantamda her şey var

Ben varya bi elimde turşu bi elimde baklava bi ondan bi ondan ıssırdıqımı biliorum biri bana normalde bunu sölese pis iqrenç derim ama hatur hutur yedim yaaa adamcağız donduu kaldı ahahaha
bak sen böyle diyince hatırladım bende bayramda memlekette hem şeftali hem turşu yedim peş peşe anneannem çok ısrar etti şeftali bahçeden turşuyu kendi kurmuş kıramadm napim hahaha yoksa yiceğimden değil yani eşim seni artık tanıyamıyrm dedi

sankı saat ıkıde durdu kaldı yaaa yada benım uykum geldıııı

Aynen ya aniden bişeyler oluo ben öqlen burda yemek yesem bile yalana qerek yok 1 saat sonra acıkmalarf canımın istemeleri qelıo akşamdan koyuyorum çantama unutmamak için yoksa zor oluyo yani..

Tabi canım yoksa normalde yemeyiz zaten :) Ama qerçekten bazen öle şeyler yiyesin qelıokı normalde verseler belki düşüncesi bile mideni bulandırır ama öle olmuo yani şimdi çok tatlı qelio :) Eşimde bana dio sen önceden böle midesiz deildin dio sensin o diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…