oy kusum benım gıdasız kaldın tabı olsun sen yıne yemene ıcmene dıkkat et verırsın dogumdan sonra
hahhahh açız biz aç yokki bi anamız önümüze gelsin herşey patron var müdür var var da var bırak yemek bari yiyelim
hahahha noluyo bize yaa bende öyle oldum hatta dün akşam fındığı kavanozla almış önüne adam erinmiş tabağa koymaktan ohoooo sana bunu böyle vermezler cicim dedim çektim aldım elinden
denicem ütopik aş erme seansları düzenleyim kocama
kızlar bebişler başlarda sadece bize hareket ediyo valla bak komik ama içerdekiler bizden çakaaalne zaman elini koysa eşim ya da kardeşim duruyolardı şimdi artık babalarına da alıştılar onun sesine de tepki veriyolar hemen
ay ben allahdan dıbını getırmıyorum askımda bana cevız almıs kendı yıyo avuc avuc
yaparız canım yaa..benimki hiç birşey demiyor neye güveniyor bilmiyorum artık:)ayy benım esımde oyle dıyor daha 5 ay war askım erken yaparız dıyee bende delı oluyorum o oyle dedıkceee
hahhahah ayyy alsın alsın yee tabi can olsun kan olsun minnoşakız fındık dedın canım yas fındık ıstedı ıyımı aklıma soktun kocısımı arıyımda getırsın halası bıze ayırmısdı alsın fınduklarımızı adapazarından getırmısdı
hahahah benimki antika yaa benden fazla yiyorOnlar yemesin biz yiyelimbenimkide su isleri kafaya takmaktan iiice zayıfladı ya ben sanki goril yanında
Hahahah bu ne biicm sey ya dogsa mıı biraz daha mı gec dogsa karar veremedimsebelek kızımın top gibi yuvarlak kafası var artık onla kafamı atıyo napıyosaaaa babasına benmle dalga gecmesine fırsat veriyo o bi babacı olsundaaaaaa görüselim
Hahahah benmkine günah kız bana aldıgına asla dokunmuyo ye de kızımıza yarasın diyo
hiç sorma yaa iştahımın açılacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum..yavrum gıdasız kalacak diye korkuyorumson bir haftadır bende öyleyim canım iştah namına birşey yokilk 3,5 ay hiçbirşey yiyemedim zaten ne yesem çıkardım nasıl zayıflamıştım o günler geri gelecek diye korkuyorumm
valla üzgünüm ama bildiğim bütün kız çocukları babacıOnlar yemesin biz yiyelimbenimkide su isleri kafaya takmaktan iiice zayıfladı ya ben sanki goril yanında
Hahahah bu ne biicm sey ya dogsa mıı biraz daha mı gec dogsa karar veremedimsebelek kızımın top gibi yuvarlak kafası var artık onla kafamı atıyo napıyosaaaa babasına benmle dalga gecmesine fırsat veriyo o bi babacı olsundaaaaaa görüselim
Hahahah benmkine günah kız bana aldıgına asla dokunmuyo ye de kızımıza yarasın diyo
benimkide salmıştı ki baktı böyle olmucak oğullarımın fit bir babası olması lazım diye her akşam spor yapıyo evdehahahah benimki antika yaa benden fazla yiyorgöbek yarıştırcas yakında
hahahah benimki antika yaa benden fazla yiyorgöbek yarıştırcas yakında
valla üzgünüm ama bildiğim bütün kız çocukları babacı
benimkide salmıştı ki baktı böyle olmucak oğullarımın fit bir babası olması lazım diye her akşam spor yapıyo evde
O kilolar bööylee topikçe verilecek o zamanda diyet gruplarına gideriz hep birlikte
anamda bıraktı gitti görüsmeye acıkcam birazdan yaa tüh keske ögle yemegimide hazırlatsaydım
Onlar yemesin biz yiyelimbenimkide su isleri kafaya takmaktan iiice zayıfladı ya ben sanki goril yanında
hahhahah ayyy alsın alsın yee tabi can olsun kan olsun minnoşa
ben daha once dıyet yaptım ısım kolay oyuzden
İnşallah canım cümlesininki teşekkür ederiz.. :)güle güle kullansın meleğin inşallah :)
ayy rahatlığım o kadar belli oldu mu ayoool hahahahahee cıkmayan göbeginle mii büüüüüüssssss
ohh iki oglan anası sıkıntı yok nasılsaaaaa yazmak kolay böyle pıtır pıtır
bende yaptım yavrukusuuuuuum
ayy rahatlığım o kadar belli oldu mu ayoool hahahaha
tamam ozaman dogumdan sonra programa baslarız kusum ecem benım bu ıstah ıyıye alamet degıl valla bu ara acıldı bıraz frenlıyorum kendımı valla
Yok ya benim iştah qitmiş önceden öqle arasında 2 yuvarlak ekmek yerdim şimdi 1 taneyi zor bitirıorum canım abur cubur istio qenelde kuruyemiş falan bilmemki ne oldu qalliba nazar deqdirdim kendi kendime
Kafa göz dalmaca smiley neden yok acaba bu kk daa
Daha da acılacak diyorlarlarlarlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?