2016 Mart Anneleri Goygoy :)

oy kusum benım gıdasız kaldın tabı olsun sen yıne yemene ıcmene dıkkat et verırsın dogumdan sonra

O kilolar bööylee topikçe verilecek o zamanda diyet gruplarına gideriz hep birlikte

hahhahh açız biz aç yokki bi anamız önümüze gelsin herşey patron var müdür var var da var bırak yemek bari yiyelim

anamda bıraktı gitti görüsmeye acıkcam birazdan yaa tüh keske ögle yemegimide hazırlatsaydım

hahahha noluyo bize yaa bende öyle oldum hatta dün akşam fındığı kavanozla almış önüne adam erinmiş tabağa koymaktan ohoooo sana bunu böyle vermezler cicim dedim çektim aldım elinden

Onlar yemesin biz yiyelim benimkide su isleri kafaya takmaktan iiice zayıfladı ya ben sanki goril yanında

Hahahah bu ne biicm sey ya dogsa mıı biraz daha mı gec dogsa karar veremedim sebelek kızımın top gibi yuvarlak kafası var artık onla kafamı atıyo napıyosaaaa babasına benmle dalga gecmesine fırsat veriyo o bi babacı olsundaaaaaa görüselim

ay ben allahdan dıbını getırmıyorum askımda bana cevız almıs kendı yıyo avuc avuc

Hahahah benmkine günah kız bana aldıgına asla dokunmuyo ye de kızımıza yarasın diyo

ayy benım esımde oyle dıyor daha 5 ay war askım erken yaparız dıyee bende delı oluyorum o oyle dedıkceee
yaparız canım yaa..benimki hiç birşey demiyor neye güveniyor bilmiyorum artık:)

hahhahah ayyy alsın alsın yee tabi can olsun kan olsun minnoşa

hahahah benimki antika yaa benden fazla yiyor göbek yarıştırcas yakında

son bir haftadır bende öyleyim canım iştah namına birşey yok ilk 3,5 ay hiçbirşey yiyemedim zaten ne yesem çıkardım nasıl zayıflamıştım o günler geri gelecek diye korkuyorumm
hiç sorma yaa iştahımın açılacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum..yavrum gıdasız kalacak diye korkuyorum

valla üzgünüm ama bildiğim bütün kız çocukları babacı
benimkide salmıştı ki baktı böyle olmucak oğullarımın fit bir babası olması lazım diye her akşam spor yapıyo evde

hee cıkmayan göbeginle mii büüüüüüssssss

valla üzgünüm ama bildiğim bütün kız çocukları babacı

benimkide salmıştı ki baktı böyle olmucak oğullarımın fit bir babası olması lazım diye her akşam spor yapıyo evde

ohh iki oglan anası sıkıntı yok nasılsaaaaa yazmak kolay böyle pıtır pıtır

O kilolar bööylee topikçe verilecek o zamanda diyet gruplarına gideriz hep birlikte

anamda bıraktı gitti görüsmeye acıkcam birazdan yaa tüh keske ögle yemegimide hazırlatsaydım

ben daha once dıyet yaptım ısım kolay oyuzden

benımkı yıyor ama bıtırmez hemen ertesı gun de yenısını alır sıkıntı yok yanı

kızlar bu vıdeoyu daha oncede ızlemısdım cok komık ızlemeyenınız var mı

Yok ya benim iştah qitmiş önceden öqle arasında 2 yuvarlak ekmek yerdim şimdi 1 taneyi zor bitirıorum canım abur cubur istio qenelde kuruyemiş falan bilmemki ne oldu qalliba nazar deqdirdim kendi kendime

Yok ya benim iştah qitmiş önceden öqle arasında 2 yuvarlak ekmek yerdim şimdi 1 taneyi zor bitirıorum canım abur cubur istio qenelde kuruyemiş falan bilmemki ne oldu qalliba nazar deqdirdim kendi kendime

Ohh olamaaaaaaaz yalnız bırakma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…