- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
birşey olmaz inşallah canım..sen 2 tane minik taşıyosun karnında:)kızlar hepinize çoook teşekkürler
bujubuju canım 4 lü tahlil için 120 tl verdik sadece biz ayrıntılıya zaten her gittiğimizde bakıyo doktorum normal muayene ucreti ile.
bu arada son gittiğimden sonra tam 3,5 kilo almışım 48,4 olmuşum. doktorum napmışııın deditotalde kilo iyi ama iki kontrol arası biraz fazla biraz daha dikkatli olman lazım dedi bi dahakine 2 kiloyu geçmesin lütfen dedi
bitti bitecek...ay bende öyleyim saatle bakışıyoruz her dk :)HADI BAKALIM SON 25 DK KALDI MESAI BITIMINEEE
amin canım İnşallah..Ben daha net öğrenemedim cinsiyeti erkeğe benzetmişti doktor ama net göremedim dedi..cuma günü gidince öğrencem İnşallah tabi öncelik sağlıklı olması..teşekkür ederim cümlemizinkini inş :) aramızda iki gün gözüküyor allah kucağımıza almayı nasip etsin :)
Ablacim.. Cok gecmis olsun insallah guzelce atlatirsin bu surecide.. Kendin dikkat et bebisedeHala doğru düzgün is yapmıyorum canm kızlar okula başladı eşim yapio şimdi bende ufak tefek şeyler ama sancim basladimi dünyayı gözüm görmüyor bebek iyi ama çok sukur
kızlar hepinize çoook teşekkürler
bujubuju canım 4 lü tahlil için 120 tl verdik sadece biz ayrıntılıya zaten her gittiğimizde bakıyo doktorum normal muayene ucreti ile.
bu arada son gittiğimden sonra tam 3,5 kilo almışım 48,4 olmuşum. doktorum napmışııın deditotalde kilo iyi ama iki kontrol arası biraz fazla biraz daha dikkatli olman lazım dedi bi dahakine 2 kiloyu geçmesin lütfen dedi
ayy bilmiyorum canım valla yoğun anıma gelirse kandırabilirler ama ben anlarım ya bende anlamazsam yandık zati kimse anlamazayy sımdı ıkısı tıpatıp bırbırıne benzıyecek yaaa bunlar buyuyunce senı ısletmesınler annesıııı
dimi olsun o kadar :)birşey olmaz inşallah canım..sen 2 tane minik taşıyosun karnında:)
sağol canım benim Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaharme canım gözün aydın cok sukur masalhh pasalara allh esirgesin çifte mutluluk seninki kesinlikle :)alhim kucana saglikla almanıda nasip etsin kiloya çok takma mecbur yiycen ya 2 bebek büyüyor içinde 3 canlışın sen ama şekerden tuzdan beyaz etmekten uzak dur allhin izniyle bişey çık olmaz bebekler dogsundaa gider kilo zaten ❤❤❤
zaten ömrü hayatımda 50 yi geçmemişim olsun o kadar şu hazzı tadayım dimiay senınkıler ıkız canım nolcak al bısı olmaz ben de hıc almamısım son gıttıgımde ustune vermısım dusun banada 100 tl tahlıl dedı 300 tl de ayrıntılı dedı gercı doktorum bakıo ama estra ucret ısteyebılır
Çok teşekür edrim canm benim insalhh hep birlikteAblacim.. Cok gecmis olsun insallah guzelce atlatirsin bu surecide.. Kendin dikkat et bebisede
aaa canım ozaman senin 1 TL lik tartı yalan oldu hahaha en azından ona sevin bende cumartesi gidiyorum bakalım kilo ne durumdakızlar hepinize çoook teşekkürler
ayy bilmiyorum canım valla yoğun anıma gelirse kandırabilirler ama ben anlarım ya bende anlamazsam yandık zati kimse anlamaz
dimi olsun o kadar :)
sağol canım benim Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
zaten ömrü hayatımda 50 yi geçmemişim olsun o kadar şu hazzı tadayım dimi
teşekkürler hoşbuldukkkkkHosgeldiniz......
hayırlı olsun prensesiiiiinmerhaba kızlar mutluluktan uçuyorum bugün kızım olacağını öğrendim. E Ekyzdn03 bakOnce_upon_a_time haklı çıktı beni de listeye ekle canım yaş 26 ilk bebek sat:6 haziran(18 haziran değerlendirmek lazım) bdt:22 mart cinsiyet:kız
teşekkür ederim canımhayırlı olsun prensesiiiiin
Canim tebrik ederim :))) gözün aydın masallah :)merhaba kızlar mutluluktan uçuyorum bugün kızım olacağını öğrendim. E Ekyzdn03 bakOnce_upon_a_time haklı çıktı beni de listeye ekle canım yaş 26 ilk bebek sat:6 haziran(18 haziran değerlendirmek lazım) bdt:22 mart cinsiyet:kız
gözün aydın canım..mutluluğun daim olsun inşallah kızınla:)merhaba kızlar mutluluktan uçuyorum bugün kızım olacağını öğrendim. E Ekyzdn03 bakOnce_upon_a_time haklı çıktı beni de listeye ekle canım yaş 26 ilk bebek sat:6 haziran(18 haziran değerlendirmek lazım) bdt:22 mart cinsiyet:kız
inşallah canım:) ben yarın alcam o güzel haberleri İnşallah..günaydın kızlar nasılsınız..bugün musmutluuuuu bir gün olsun herkesten iyi haberler alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?