2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kizlar körkütük yatıyorum aman dikkat edin bugünlerde,,,,,,eşim corba falan yapti bakalım nasıl olcak

Çok teşekkür ederim canım dikkat edeceğim .yarın ben de doktora gideceğim bir söyleyeyim ona da. Hem cinsiyeti de öğrenebilirim belki

bakarım bakarım teyzesı:):) sen nasılsın nasıl gıdıyor bulantılar :):) oglusun nasıl?
Bulantilar ara ara devam.ediyorr sekerimmm..daha iyiyimm esjisinden vitaminlere basladimmm...artik hayirlsi 2 hafta sonra gel demisti doktorumm turkiyeye gidecem.diyee ama belkude gitmeyebilirim

Kizlarrr.instagramda takip ettiklwrimmm.vee edenleri.burdaa hanginiz kik.biomiyorummm

aynen benim de..çok uykum geliyo yağmur da yağıyo böyle battaniyenin altında uyumak varken işe gelmek çok zor geliyor..
evet evet aynen, hala ayılamadım yerimden kalkmıyorum. aslında bu dönem en enerjik olacağımız dönemmiş ama ben o enerjiyi hiç göremedim nedense

evet evet aynen, hala ayılamadım yerimden kalkmıyorum. aslında bu dönem en enerjik olacağımız dönemmiş ama ben o enerjiyi hiç göremedim nedense
aynen ben de hiç enerjik olamadım.iştah diye birşey yok bulantı halsizlik devam ediyo..

gunaydın kızlarr walla hawalar serınledı dun battanıyelerı cıkardık sıcacık mıss gıbı yatagımızı sabah bırakıp geldık aksam olacakmı acabaaa kac saat kaldı 5 olmasınaa kac gun kaldı haftasonunaaaa

daha yeni başladık tatlım çook var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…