Evet canim oyle olacak inşallah....bebikimi daha yeni gordum ama yinede özledim iştetam doğum günü hediyesi valla ne iyi düşünmüşsün :)
Çok teşekkür ederim canım dikkat edeceğim .yarın ben de doktora gideceğim bir söyleyeyim ona da. Hem cinsiyeti de öğrenebilirim belkicanım bende öyleydim artık biraz daha devam ediyo ağır sakın kaldırma bide yatarken mutlaka beline bi yastık koy çok rahatlatıyo ben doktoruma sormuştum rahmin büyüdüğü için yapar ama çok aşırı yürüme ve ağır kaldırma demişti
20.haftayi doldurduktan sonra gel dedi banada ebemiz az kaldiArkadaslar saglik ocagindan aradilar tetanoz asisi olan var mi aranizda?
Evet canimmmm b3lli olduuuuu.oglusum.olacak.insallahkuşum yaa neydi bu kusma senin geçmek bilmedi kıyamam dikkat et bu arada ben tatildeydim kaçırdım sanırım senin cinsiyet belli oldumu
Bulantilar ara ara devam.ediyorr sekerimmm..daha iyiyimm esjisinden vitaminlere basladimmm...artik hayirlsi 2 hafta sonra gel demisti doktorumm turkiyeye gidecem.diyee ama belkude gitmeyebilirimbakarım bakarım teyzesı:):) sen nasılsın nasıl gıdıyor bulantılar :):) oglusun nasıl?
çok geçmiş olsun cnm.Kizlar körkütük yatıyorum aman dikkat edin bugünlerde,,,,,,eşim corba falan yapti bakalım nasıl olcak
aynen benim de..çok uykum geliyo yağmur da yağıyo böyle battaniyenin altında uyumak varken işe gelmek çok zor geliyor..Günaydın... Hiç işe gelesim yok bugünlerde
evet evet aynen, hala ayılamadım yerimden kalkmıyorum. aslında bu dönem en enerjik olacağımız dönemmiş ama ben o enerjiyi hiç göremedim nedenseaynen benim de..çok uykum geliyo yağmur da yağıyo böyle battaniyenin altında uyumak varken işe gelmek çok zor geliyor..
günaydın aynen benimde yatak beni çekiyor ama kalkmak şartGünaydın... Hiç işe gelesim yok bugünlerde
aynen ben de hiç enerjik olamadım.iştah diye birşey yok bulantı halsizlik devam ediyo..evet evet aynen, hala ayılamadım yerimden kalkmıyorum. aslında bu dönem en enerjik olacağımız dönemmiş ama ben o enerjiyi hiç göremedim nedense
daha yeni başladık tatlım çook vargunaydın kızlarr walla hawalar serınledı dun battanıyelerı cıkardık sıcacık mıss gıbı yatagımızı sabah bırakıp geldıkaksam olacakmı acabaaa kac saat kaldı 5 olmasınaa kac gun kaldı haftasonunaaaa
daha yeni başladık tatlım çook var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?