2016 Mart Anneleri Goygoy :)

He bi de kilo konusu... hıc konuşmak istemiyorum ama ( zaten tombik hamile kaldım... hıc mide bulantısı yaşamadım veee tam 6 kilo aldım

ayyy kılo konusu dımııııı benım dr bugun uyardı benı artık bebegın ıkı katı buyuyecek daha cok kılo ve odem olucak ona gore beslen kılo almamaya bak dedı yoksa cok sısersın dedı sımdılık ıyımısım sanırım tatlı yemedıgımden dolayı dişler konusunu bende sordum agız gargara sularıyla calkala kanamalara ıyı gelır dedı dr. ılaclar gene aynı decavıt ve ferro. onumuzdekı ay bırdahakı randewu kasımdan sonra 20 gunde bır gelıceksın dedı

kızlar ben artık hareketlerını hıssedıyorum bebegımın kafası nerde ayakları nerde anlıyorum sureklı kıpır kıpır kımı zaman bazende uyuyor cok degısık bır duygu yaaaa
oh maşallah canım bende çok hissediyorum tepikleri ama baş popo kısmını anlama boyutuna geçemedim henüz hoş anlayabilirmiyim hiç bilmiyorum hanginin poposu hanginin başı karışabilir

oh maşallah canım bende çok hissediyorum tepikleri ama baş popo kısmını anlama boyutuna geçemedim henüz hoş anlayabilirmiyim hiç bilmiyorum hanginin poposu hanginin başı karışabilir
bazen sagın bazende solun sertlesıyor canım kafasını dayadıgı zaman cok tuhaf oluyor yaaa

ttu89 canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesin
Kızlar ben bayramdan önceki son kontrolde -4 kgdaydim ama ben çok kilolu hamile kaldım zaten o yüzden hic kg almadan bile tamamlayabilirsin hamileliğini diyo drum

bazen sagın bazende solun sertlesıyor canım kafasını dayadıgı zaman cok tuhaf oluyor yaaa
bende de oluyo o bi taraf yamuk oluyo sertleşiyo filan ama o hangisinin poposu başı anlayamıyorum. hatta yorumum aha yine topak oldular oluyo

kızlarrrr merhaba nasıllarsınız bugün? okudum biraz tatilden dönenler hoşgelmişler doktorlardan gelenler güzel haberlerle gelmişler maşallah begri ve Once_upon_a_time geçmiş olsun sizlere de

ben bugün bir garibim sabahtan beri içimde bi hareketlilik var sanırsam bebiş 18. hafta doldu 19 a girdim pat diye hareketler başladı bu kadar ani gelişebilir mi yaa

Bende veriiciiim canımcım o instagramda gördügün eski halime dönücem dönücem

evet ya doktorumda tam bunu söyledi iste o yüzden yemiyorum artık dikkat etmem gerekk

He bi de kilo konusu... hıc konuşmak istemiyorum ama ( zaten tombik hamile kaldım... hıc mide bulantısı yaşamadım veee tam 6 kilo aldım

Merhaba canım merhaba canım hosgeldin tatlım hosgeldin tatlım 6 kilo alanlar kervanıı

Pişttt mrbb kızlarrrr herkesee cok cok mrbbb denisim sen takma onlara gayet fitsin kuşum ecoş tatlı yesin dewam

Fit olan benim dimiiii sarayların kralicesi cıtır cerezim diyorum dalga geciiiyolllaaaaa

sey E Ekyzdn03 cııım banada bır kız yazarmısın lısteye rıca edıcıgımmmmmmm

Oyoyoyoy yesinler senin kızını yazarım seveee seveee en sevdigim haber bu

Immm seyolabilir mmiii bebektir o bebek

maşallah canım benim sıkma canını topikcek diyet yaparız bebişleri ve kendimizi nasıl beslediysek geri vermesinide biliriz

ınsallah bende verırım canım gercı suan ıcın cok kg yok ama hamılelık oncesı cok aldım ben annem hastanedeyken stres bana kg aldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…