ayyy kuşum gözünaydın çok sevindim ohhh ohhh maşallah prenseseMerhaba kızlar kontrolumuz ayrıntılı ultrasonumuz herseyimiz bugün oldu çok şükür hersey yolunda Allah a şükür Veee sonunda cinsiyetimizde belli oldubenimmmdee birrr prensesimm oluyorrr çoook,mutluyum ama bir o kadar da tuhafff
canım çok sevindim hayırlı olsun prensesinizMerhaba kızlar kontrolumuz ayrıntılı ultrasonumuz herseyimiz bugün oldu çok şükür hersey yolunda Allah a şükür Veee sonunda cinsiyetimizde belli oldubenimmmdee birrr prensesimm oluyorrr çoook,mutluyum ama bir o kadar da tuhafff
Merhaba kızlar kontrolumuz ayrıntılı ultrasonumuz herseyimiz bugün oldu çok şükür hersey yolunda Allah a şükür Veee sonunda cinsiyetimizde belli oldubenimmmdee birrr prensesimm oluyorrr çoook,mutluyum ama bir o kadar da tuhafff
acaba neden kiiii......
sennn cıtır cerezzz sennn o tatlılar neden yasaklandı ACABAAAA
Imm seyyy, Imm cok tatlıyım sanırım dr fazlasına gerek yookk bu kadardaa tatlı oluunmaz kii dedi
Ayy boşver valla benim ne milletin dediqi nede aldııqm kilolar umrumda deil zaten o çocukların peşinde koşmakta gidicek 1 sene içinde umrum deil valla sende takmabıde aaaa cok fazla dıye tepkı verenler var onlar ayrı zatensankı kendımıze alıyoruz arkadas bebısın bıle gobusu cıkmıs doktor ıyı bakmısısn dedı
böyle yasak denilince yemeyeceği şeyler bile cazip geliyor insana ama di mi?Imm seyyy, Imm cok tatlıyım sanırım dr fazlasına gerek yookk bu kadardaa tatlı oluunmaz kii dedi
gözün aydın canım , sağlıkla gelsin prenses :)Çok teşekkür ederim annisler iyi dilekler için walla ben erkek diye bekliyor dum sanırım o yüzden tuhaf oldum çünkü kız olmasını çok istiyordum resmii war olmazmiii bu arada 45 tl ödedim ayrıntılı ultrason a CD felanda almadım ekranda gördüm minigimi burnu ayakları organları kafası gövdesi hepsini tek tek ölçtü dinledi masallahh bebegime
Canım gözün aydın prenseslerimiz çoqaldı Allah saq salim kucaqına almayıda nasip etsin inşallahMerhaba kızlar kontrolumuz ayrıntılı ultrasonumuz herseyimiz bugün oldu çok şükür hersey yolunda Allah a şükür Veee sonunda cinsiyetimizde belli oldubenimmmdee birrr prensesimm oluyorrr çoook,mutluyum ama bir o kadar da tuhafff
hı hıı tabı ok ınsallah canım yaaaaImm seyyy, Imm cok tatlıyım sanırım dr fazlasına gerek yookk bu kadardaa tatlı oluunmaz kii dedi
haaaa haaa hadi itiraf et itiraf et valla bişey demicez......Imm seyyy, Imm cok tatlıyım sanırım dr fazlasına gerek yookk bu kadardaa tatlı oluunmaz kii dedi
oyyy kuzum benım yerım senı ugrasmayın kusumla yaa tatlı bır cımcıme dogurcak o ondan yıyor tatlıları
böyle yasak denilince yemeyeceği şeyler bile cazip geliyor insana ama di mi?
hı hıı tabı ok ınsallah canım yaaaa:
haaaa haaa hadi itiraf et itiraf et valla bişey demicez......
Canımmmmmm canımmmmm kk da en sevdigim arkadasım ne de olsa toprakk iste cekiyo yaniibeni tek anlayaaaannnn sensinnn kusuuuuuuum
Hemde nasıl aklımda tatlıdan baska birsey yookkk
bu kadar tatlıya ballı lokma ekmek kadayıfı her biise cıkar benden gör bak kızımı
simdiiiiiii ben bu dr uma basladıgımda 6+6 ydım o zamandan 16+4 e 3 kg aldım ama ben ilk hamile oldugumu ögrendigimde gittigim dr un tartısıyla bu drun tartısı arasındaa toplamda 6 kg oldu yani ilk 7 haftada da 3 kg aldım
Polyanna olup doktorların tartıları arasında farklılıklar olmasını diliyorum
şaka bi yana...benim ilk oğluşumda çok tatlı yiyodum ve doktorum şeker yüklemesi yaptırdığında en fazla 120 olması gereken değer 240 çıkmıştı....doktor bu ne böyle demişti....eğerki gebelik şekeri oluşursa ki olmasını istemem kimsede ya gerçekten çok kısıtlı bi diyet yapıyosun (ben diyet yapmıştım)ya da insüline başlıyosun canımcım....hamilelikte şeker hastalığının bebeğe etkisi var.....yoksa kilo falan umrumda değil kuzum...Canımmmmmm canımmmmm kk da en sevdigim arkadasım ne de olsa toprakk iste cekiyo yaniibeni tek anlayaaaannnn sensinnn kusuuuuuuum
Hemde nasıl aklımda tatlıdan baska birsey yookkk
bu kadar tatlıya ballı lokma ekmek kadayıfı her biise cıkar benden gör bak kızımı
simdiiiiiii ben bu dr uma basladıgımda 6+6 ydım o zamandan 16+4 e 3 kg aldım ama ben ilk hamile oldugumu ögrendigimde gittigim dr un tartısıyla bu drun tartısı arasındaa toplamda 6 kg oldu yani ilk 7 haftada da 3 kg aldım
Polyanna olup doktorların tartıları arasında farklılıklar olmasını diliyorum
yok canım bana 16. haftada gel dedi de ben 3 lü yaptırmayı düşünmüyorum..Maraşta da gittiğim doktor ikilide sorun yoksa gerek yok 3 lüye dedi..cuma günü gideceğim ben de doktora bakalım ne diyecek..Aynen canım benim yaramaz çok hareketliymiş doktor öle dedi hemde olması qerektiqinden biraz fazlaymış doktor güldü çok yaramaz dedi ama ben geçen hafta hissettim başkada hissetmedim heralde 1 kaç haftamız daha var net hissetmek için canım..Doktor bu hafta 3lüye çaqırdı bu hafta izin alamazsan öbür hafta pazartesi yada salı qiderim artık seni çaqırdımı.. ?
aaa ne güzel ama sen öndesin bana göre demek ki 2 haftaya bende hissederim İnşallah Allahım çok istiyorum bir an evvel dürtüklesin benikızlar ben artık hareketlerını hıssedıyorum bebegımın kafası nerde ayakları nerde anlıyorum sureklı kıpır kıpır kımı zaman bazende uyuyor cok degısık bır duygu yaaaa
kızlar ben artık hareketlerını hıssedıyorum bebegımın kafası nerde ayakları nerde anlıyorum sureklı kıpır kıpır kımı zaman bazende uyuyor cok degısık bır duygu yaaaa
elıfcım bır dıs hekımıne gorun ıstersen bendede oldu dıs hekımıne gıttım dıs tası temızlıgı yaptı cok rahatlattı bırde paradontax al o cok ıyı gelıo vede agız bakım suyu
canım bır ara benımde oyle olmustu calkalama suları varya onlardan kullan dedı doktor sısken fırcalarsan tahrıs edersın demıstı lısterın varya az nanelı olanı var ondan alıp sertce calkaladım gectı
Kızlar çok sağolun. Listern kullanıyorum. Yumuşak dış fırçası bile kanatiyor diş etlerimi.... Bakalım önümüzdeki hafta doktoruma gidicem o da diş hekimine sevk eder heralde...ya benim damaklarımda çok fena şişti ön dişlere baskı yapıyo ve kanama oluyo gece uykumda bile kanıyo, bugün belki bi giderim diş hekimime, çocuklara zararı olmaz inşallah bu kanamaların
E Ekyzdn03 uyuyan güzel yazgeçen gittiğimizde bizim pıtırcıklarda hareketsizdi yani arada el salladılar o kadar büyük ihtimalle yerleri dar yavrucakların bakalım çarşamba nasıl olacak ay çok heyecanlıyım iyilermi büyüdüler mi eşit mi büyüdüler çok mu sıkışıklar net görebilcez mi kafamda deli sorular
Maşallah masallah :)) hayırlı olsun canım :)Merhaba kızlar kontrolumuz ayrıntılı ultrasonumuz herseyimiz bugün oldu çok şükür hersey yolunda Allah a şükür Veee sonunda cinsiyetimizde belli oldubenimmmdee birrr prensesimm oluyorrr çoook,mutluyum ama bir o kadar da tuhafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?