2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Farklı olsa şaşardım zaten canım bunada şükür bakalım :)
aynen öyle canım bakalım hayırlısı artık..Bilsinler zamanı geldi artık:) senin nasıl gidiyo hareketleri hissediyon mu artık ben niye hissetmiyorum ki nasıl birşey acaba benim çocuk tembel mi yoksa

nıye cokuntuye ugradın kusum normalmıs doktorum kg almanı beklemıyoruz zaten dedı bunyeye gore degısıyor hem bu ablam 8 kg almısdı ılk 3 ayda

aynen öyle canım bakalım hayırlısı artık..Bilsinler zamanı geldi artık:) senin nasıl gidiyo hareketleri hissediyon mu artık ben niye hissetmiyorum ki nasıl birşey acaba benim çocuk tembel mi yoksa
Aynen canım benim yaramaz çok hareketliymiş doktor öle dedi hemde olması qerektiqinden biraz fazlaymış doktor güldü çok yaramaz dedi ama ben geçen hafta hissettim başkada hissetmedim heralde 1 kaç haftamız daha var net hissetmek için canım..Doktor bu hafta 3lüye çaqırdı bu hafta izin alamazsan öbür hafta pazartesi yada salı qiderim artık seni çaqırdımı.. ?

nıye cokuntuye ugradın kusum normalmıs doktorum kg almanı beklemıyoruz zaten dedı bunyeye gore degısıyor hem bu ablam 8 kg almısdı ılk 3 ayda
ooo o da ıyıymıs valla heralde ılk aylarda anlamıyoruz ne oldugumuzu ondan onumuze gelenı yıyoruz son 1 ayda kılo almadım mesela

ohh bee bana bunlarla gelın ıste herkes 1.5-2 yazınca hatta kılo veren arkadaslar var onları ayrıca tebrık edıyorum zaten

valla 300 gr vermısım buket doktorum dıkkat et dedı kg almanı beklemıyoruz ama vermede dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…