hahahah olmaz burda herkes açık oynuyor dök içindekileri rahatla bebişimCEVAP VERMEME HAKKIMI KULLANIYORUM
bende 2 kg aldım kuzum 47 kiloyum şuan cumartesi tekrar randevum var bakalımsen ne durumdasın peki canımcım...
aynen öyle canım bakalım hayırlısı artık..Bilsinler zamanı geldi artık:) senin nasıl gidiyo hareketleri hissediyon mu artık ben niye hissetmiyorum ki nasıl birşey acaba benim çocuk tembel mi yoksaFarklı olsa şaşardım zaten canım bunada şükür bakalım :)
ben 1 kilo alabilmişim sonunda yaa...53 oldum :)canikolar yola kaç kg ile devam
bende 2 kg aldım kuzum 47 kiloyum şuan cumartesi tekrar randevum var bakalım
bende 2 kg aldım canımcımEn son 4 kiloydu 17 gun gecti 1 kilo daha almisizdir senin ne durumda
hahahah olmaz burda herkes açık oynuyor dök içindekileri rahatla bebişim@denissineb sende canım hadi bakalım cevapları bekliyoruz hatta begri haydiiiiiii
Uqrama canım çöküntüye bende 4 kilo aldımtamam ben acıklıyorumkızlar ne yaptınız sız 1.5-2 kılo ne bebısler kesesyle o kadar ben tam tamına 5 kılo aldım sımdı sız soyleyınce psikolojık olarak cokuntuye ugradım B bsrd @denissineb E Ekyzdn03
tamam ben acıklıyorumkızlar ne yaptınız sız 1.5-2 kılo ne bebısler kesesyle o kadar ben tam tamına 5 kılo aldım sımdı sız soyleyınce psikolojık olarak cokuntuye ugradım B bsrd @denissineb E Ekyzdn03
Aynen canım benim yaramaz çok hareketliymiş doktor öle dedi hemde olması qerektiqinden biraz fazlaymış doktor güldü çok yaramaz dedi ama ben geçen hafta hissettim başkada hissetmedim heralde 1 kaç haftamız daha var net hissetmek için canım..Doktor bu hafta 3lüye çaqırdı bu hafta izin alamazsan öbür hafta pazartesi yada salı qiderim artık seni çaqırdımı.. ?aynen öyle canım bakalım hayırlısı artık..Bilsinler zamanı geldi artık:) senin nasıl gidiyo hareketleri hissediyon mu artık ben niye hissetmiyorum ki nasıl birşey acaba benim çocuk tembel mi yoksa
ohh bee bana bunlarla gelın ıste herkes 1.5-2 yazınca hatta kılo veren arkadaslar var onları ayrıca tebrık edıyorum zatenUqrama canım çöküntüye bende 4 kilo aldım
yakışır sanatamam ben acıklıyorumkızlar ne yaptınız sız 1.5-2 kılo ne bebısler kesesyle o kadar ben tam tamına 5 kılo aldım sımdı sız soyleyınce psikolojık olarak cokuntuye ugradım B bsrd @denissineb E Ekyzdn03
ooo o da ıyıymıs valla heralde ılk aylarda anlamıyoruz ne oldugumuzu ondan onumuze gelenı yıyoruz son 1 ayda kılo almadım meselanıye cokuntuye ugradın kusum normalmıs doktorum kg almanı beklemıyoruz zaten dedı bunyeye gore degısıyor hem bu ablam 8 kg almısdı ılk 3 ayda
ohh bee bana bunlarla gelın ıste herkes 1.5-2 yazınca hatta kılo veren arkadaslar var onları ayrıca tebrık edıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?