ya benim damaklarımda çok fena şişti ön dişlere baskı yapıyo ve kanama oluyo gece uykumda bile kanıyo, bugün belki bi giderim diş hekimime, çocuklara zararı olmaz inşallah bu kanamalarınAhaha canım evet oglan istediğin için inşallah haklı çıkmamcok sevindim içinden geçen olmuş :)
Kızlar benim dış etim korkunç halde hiç birşey yiyemiyorum. Ust damağım şişti. Fircalayamiyorum kaniyorkafayı yemek üzereyim gerçekten...
ahhh canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak sıcak bi çorba içgunaydın guzel annıslerrrr ben dun grıp yandım bugunde asırı halsızlık devam edıyorbebısım hıc kusturmamıstı benı mıgren hastalık mahvettı. dun gece doktora gıttım hastaneme acılde bır yenı doganın durumu kotuymus yanı sızın ıcın sımdı ıcerı almasak daha ıyı olur dedıler ates 37 yı gecerse gelın dedıler bızde eve gerı donduk ama sımdı bırazcık daha ıyı hıssedıyorum kendımı oglende bır seyler yıyebılırsem super olacak:):)
saol canımm benım mandalına falan aldım bakalım umarım yıyebılırım canım. valla sızlerde cok dıkkat edın hava degısımlerı boyle yapıyor herkes hastabegri Canım çok geçmiş olsun bol vitaminli şeyler tüket inşallah biran önce toparlarsın. Dikkat etmek lazım havalar çok dengesiz bu ara.
amann bosver daha ıyı canım yaa ılgı yogunlugu da bayıyor gercektenhoşbuldum canım sağol..kaynananama söledim hayırlı olsun dedi sadece..sonra da kimseye deme dedi ama kendisi demiş tüm sülaleye herkesde bir ilgi bir alaka aman şunu kaldırma şöyle yapma şunu ye falan öyle geçti zaman.Bide görümcem de hamileymiş aşılama yaptırmış daha kalp atışını bugün duycaklardı o da kaynanamlardaydı öyle geçti zaman.Bana yoğunlaşmadı yani kızı da varken
senın bır de o var dımı canım yaa bırı dıgerını dovuyor mu endısesıya benim damaklarımda çok fena şişti ön dişlere baskı yapıyo ve kanama oluyo gece uykumda bile kanıyo, bugün belki bi giderim diş hekimime, çocuklara zararı olmaz inşallah bu kanamaların
E Ekyzdn03 uyuyan güzel yazgeçen gittiğimizde bizim pıtırcıklarda hareketsizdi yani arada el salladılar o kadar büyük ihtimalle yerleri dar yavrucakların bakalım çarşamba nasıl olacak ay çok heyecanlıyım iyilermi büyüdüler mi eşit mi büyüdüler çok mu sıkışıklar net görebilcez mi kafamda deli sorular
aynen canım mıdemı de usutttum galıba bır sey yıyemıyorum ama zorluyorum kendımı ne kadar alabılırsem besını artık mıdemde tutmaya calısıyorumbegri canım çok geçmiş olsun.geçen hafta bana da oldu dinlenmek gerekiyo böyle durumlarda....bi de eşim mandalina ve limon suyunu sıkıp içirdi onlarda rahatlattı galiba......bu havalar çok zor maalesef....
canım miden için de çok sıcak değil ama ılık çorba içmeye çalış.....bide suyunu ılık iç...hem boğazını hemde mideni rahatlatıyo....aynen canım mıdemı de usutttum galıba bır sey yıyemıyorum ama zorluyorum kendımı ne kadar alabılırsem besını artık mıdemde tutmaya calısıyorum
teşekkür ederim canım....üzüldüm desem yalan söylemiş olurum....oğluşumun en yakın arkadaşı olcak....aslında kız istiyodum çok hadi farklı olsun diye ama bu sadece bencillikmiş onu anladım şimdi oğlumun tarafından bakınca....mesela biz iki kız kardeşiz çok iyi anlaşıyoruz ..belki bilmiyorum ama erkek kardeşim olsaydı böyle olmayabilirdi...
evet ne yazık kisenın bır de o var dımı canım yaa bırı dıgerını dovuyor mu endısesı
Farklı olsa şaşardım zaten canım bunada şükür bakalım :)hoşbuldum canım sağol..kaynananama söledim hayırlı olsun dedi sadece..sonra da kimseye deme dedi ama kendisi demiş tüm sülaleye herkesde bir ilgi bir alaka aman şunu kaldırma şöyle yapma şunu ye falan öyle geçti zaman.Bide görümcem de hamileymiş aşılama yaptırmış daha kalp atışını bugün duycaklardı o da kaynanamlardaydı öyle geçti zaman.Bana yoğunlaşmadı yani kızı da varken
Canım çok qeçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine...saol canımm benım mandalına falan aldım bakalım umarım yıyebılırım canım. valla sızlerde cok dıkkat edın hava degısımlerı boyle yapıyor herkes hasta
ya benim damaklarımda çok fena şişti ön dişlere baskı yapıyo ve kanama oluyo gece uykumda bile kanıyo, bugün belki bi giderim diş hekimime, çocuklara zararı olmaz inşallah bu kanamaların
E Ekyzdn03 uyuyan güzel yazgeçen gittiğimizde bizim pıtırcıklarda hareketsizdi yani arada el salladılar o kadar büyük ihtimalle yerleri dar yavrucakların bakalım çarşamba nasıl olacak ay çok heyecanlıyım iyilermi büyüdüler mi eşit mi büyüdüler çok mu sıkışıklar net görebilcez mi kafamda deli sorular
canikolar yola kaç kg ile devam
58,5 kiloyum, sanırım 1-1,5 kg aldım bu zamana kadar.canikolar yola kaç kg ile devam
maşallah kuşum sanaşu ana kadarr 1,5 kg almışım..hele şu son ayda hiç almamışım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?