yaw yığılmış her şey azcık insaf etmemişleroyyy guzuummm alışırsın merak etmeöğene kadar insan öle bi hale geliyoki hiç gitmemiş gibi
günaydın kızlar..Ben geldim sonunda bitti tatil:) nasılsınız bakalım?
oh oh tatilciler dönüş yapıyo yavaştangünaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim tatil bitti bugün iş başı yaptım artık zor oldu :)
ayyy canım hoşbulduk nasılsın... valla büyüdü minnoşum samsunda gittim geçen hafta maşallah iyidi bu hafta kendi doktoruma gitcem bakalım :)oh oh tatilciler dönüş yapıyo yavaştanhoşgeldiniz kızlar bebişlerinizi büyüttünüz mü bakim
güzel haberlerle gel canım inşallah...
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim tatil bitti bugün iş başı yaptım artık zor oldu :)
ayyy ne zor olmuştur geçen pazartesi bana zor geldi....hiç deme ben de bugün başladım işe zor oldu 2 hafta tatilden sonra gelmek..
inşallah canım..Tamam canım hayırlısı olsun insallah
hoşbuldum canım..bebişler büyümüştür herhalde geçen hafta gittim doktora memlekette ultrason görüntüsü vermedi ben de istemedim istemek lazımmış..cuma günü kendi doktoruma gideceğim görürüm inşallah büyüdüğünü sıpanın..oh oh tatilciler dönüş yapıyo yavaştanhoşgeldiniz kızlar bebişlerinizi büyüttünüz mü bakim
aynen alışmıştım tatile..güzel haberlerle gel canım inşallah...
ayyy ne zor olmuştur geçen pazartesi bana zor geldi....
sagol canım modokoyada bakalımda bır karar verıcemanladım canım güzelmiş gerçekten alırsan güle güle kullanın oğluşunla
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim tatil bitti bugün iş başı yaptım artık zor oldu :)
gunaydın topıgımızın guzel annelerı ve bebıslerı nasılsınız bugun bakalım
Günaydın canımmm ben bugun enerji sıfır uyandıııım valla tüm gün miskinlik yapabilirimm
hıhhhhh doymadım doyamadım gezmelere beennnnnnnnn :) bugün çalış çalış çalış 20 gün sonra 3 günlük sbir tatilim daha var heheheheheh çatla patla
maşallah yaa özendim şimdi ben en başından beri kendim yapıyorum hahaahvalla ben cok enerjık uyanmısdım takı asansor kavgasına kadar ama yınede bırsey kaybetmedım enerjımden bır tane dengesız ıcın gunumu mahvetmeye nıyetım yok bu arada benım halsızlıklerım bıraz azalmaya basladı yemeklerımı kendım pısırıyorum 3 haftadır nerdeyse esım artık yapmıyor kendımı ıyı hıssedıyorum
maşallah yaa özendim şimdi ben en başından beri kendim yapıyorum hahaah
valla ben cok enerjık uyanmısdım takı asansor kavgasına kadar ama yınede bırsey kaybetmedım enerjımden bır tane dengesız ıcın gunumu mahvetmeye nıyetım yok bu arada benım halsızlıklerım bıraz azalmaya basladı yemeklerımı kendım pısırıyorum 3 haftadır nerdeyse esım artık yapmıyor kendımı ıyı hıssedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?