Kizlar bende dayanamadim bugun gittim doktoruma aradan aldi iyiymis bir sorunumuz yokmus cok sukur sadece ben cok kilo aldim bugune kadar 7 kg almisim var mi boyle kilo alan.
Bende uzun zamandir giremiyorum benide ekleyebilirsin listeye bizede doktorumuz bugun %70ihtimalle soyledi ama bence kesinkizimiz geliyor insalah
Hosgelldiin hayırlı olsuunBende mart annesi olacagim
nerelerdesin sen yahuu :) tablo yaptım bak ilk sayfada senide ekliyim miSağol cnm hayirlisi bakalım..seninkini de erkek bekliyordum benama güzel olmuş isim bile hazır ne güzel sağlıkla geldin prenses. .oğluma alırım artik
kızlar nasıl geçiyor hamilelik herzaman takip ediyorum sizleri ama fazla yazmıyorum :) benim bebeğim hep sol kasğımın üstüne doğru vuruyo hep aynı yerden tekmeliyo bu garip bir durummu yoksa normalmi ilk hamilelik olunca insan normalmi değilmi bilemiyo
Merhaba kızlar nasılsınız?Bebeğimi cinsiyetini öğrenemedik henüz haftaya kontrolde inşallah öğrenebilirim bulantı ve kusmalarım geçti şükür ama belim çok kötü. Yatınca kalkamıyorum Allah korusun felçli gibi oluyorum.Agridan dönemiyoruz bile yana.Ayni şeyi yaşayan veya önerisi olan var mı ?
canım bende öyleydim artık biraz daha devam ediyo ağır sakın kaldırma bide yatarken mutlaka beline bi yastık koy çok rahatlatıyo ben doktoruma sormuştum rahmin büyüdüğü için yapar ama çok aşırı yürüme ve ağır kaldırma demişti
kızlar bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek bebek . Allah hepimizin çocuklarını hayırlı etsin.
Kizlar bende dayanamadim bugun gittim doktoruma aradan aldi iyiymis bir sorunumuz yokmus cok sukur sadece ben cok kilo aldim bugune kadar 7 kg almisim var mi boyle kilo alan.
Yas 33
Istanbul
3. Bebegim
Iki kizim var 7 ve 2 yasinda.
Bebisin cinsiyetini 19 ekimde ogrenecegim insallah :)
Calisiyorum :))
Sat 25 haziran. Dogum tarihim sezeryan olacagi icin mart sonu.
canımcım süper olmuş tablo eline sağlık
jealous / konya /28/ilk/27.05.2015/06.03.2016/kız
Oyy konya demeee etli ekmeeekkekledim kuzus
iyi yapmışsın canım güle güle kullanKızlar ben bugün saclarımı boyattımbeyazlarım yok ama 10 km çıkmış diplerden hiiic haz etmiyorum doktorumda boyatabilirsin diyince hooop kuaför yolunu tuttum fakat boyamı kendim aldım organik amonyaksız.
kızzz sus etrafta hamile falan vardır canı çeker
canım yaa göndereyim mi hemen
iyi yapmışsın canım güle güle kullan
ben cesaret edemiyorum valla hem kestirmem hem boyatmam lazım beyazlarım aldı başını gitti ama olsun bana değişik bi hava kattıklarını düşünüyorum
Kız yatıp uyusana saat kaç olmuş hala çene pesindesin.Hahahaha bırak olurunaa.. herseyin dogalı güzelbunu diyomda neden boyattıım acaba benim dr hic ilac vermiyor kan demir balık hapı falanda yani düsün ilaca inanılmaz karsı bayramda ölüyordum gripten ne serum taktırttı ne de ilac dogal yollarla gecir dedi ancak atesin cıkarsa müdahale ederiz dedi.. düsündüm bende böylesine ilaca karsı bi adam 10.haftadan sonra boyatabilirsin dediyse yürrüü ecem dedim hadi canım kendini böyle iyi hissedeceksin gittim boyattım
Kız yatıp uyusana saat kaç olmuş hala çene pesindesin.hadi ben nobetteyim sana noluyo..
hormodandır hormondaaanAyy patavatsız beeenhic yani ayy hamileler okumasa baari
Oy canım benim teklifin yeter bu ara ben böyleyim pek ac gözlü aserdigimden degil gözüm ac gözüüüm
ay valla doktorun bi alemmiş demek ki vücuda girmedikçe bi zararı olmuyoHahahaha bırak olurunaa.. herseyin dogalı güzelbunu diyomda neden boyattıım acaba benim dr hic ilac vermiyor kan demir balık hapı falanda yani düsün ilaca inanılmaz karsı bayramda ölüyordum gripten ne serum taktırttı ne de ilac dogal yollarla gecir dedi ancak atesin cıkarsa müdahale ederiz dedi.. düsündüm bende böylesine ilaca karsı bi adam 10.haftadan sonra boyatabilirsin dediyse yürrüü ecem dedim hadi canım kendini böyle iyi hissedeceksin gittim boyattım
hormodandır hormondaaan
ye tatlıyı doğur hakkıyı senin ki yarın sana sürpriz yapmasınbende hormonlar costuuu o haldeee :) günde bir kavonoz recel bir tepsi tatlı gibi
ay valla doktorun bi alemmiş demek ki vücuda girmedikçe bi zararı olmuyo
ye tatlıyı doğur hakkıyı senin ki yarın sana sürpriz yapmasın
hahahaDoktorum süper yaao gelmesin doguma dogurtmasın beni icimde tutcam cocuumu
hahahaha yok kız erkek anneleri eksi yiyo hep kızım degisirse aglarım kendimi hazırladımmmm bir sürü pembiş kıyafet aldıııııım
hahaha o gün gelsin görürüz çık artık çııııık diye bağırırsın
takılıyom sana bence de değişmesin artık canım Yaz ozati demin okudum kızsa tatlı yersiniz diyo
Allahım bağışlasın kuzunu güzel günlerini gör inşallahhahaha ben cok korkagım bak vazgectim dogurmuyorum diyebilirim o acıyla
Benim minik yazişkoooooooooom degismez teyzesi yaaballı lokmam benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?